PDA

Перегляд повної версії : Як завагітніти? (Найцікавіші думки надруковано у журналі "Жіночий порадник" №9 (91) ЖОВТЕНЬ 2014 р.

Іванка
05.05.2014, 19:46
Дівчаточка порадьте будь-ласка щось. Вже 2 роки ми з чоловіком займаємось незахищеним сексом,через кожні 2-3 дні і нічого у нас неполучається. ми були на обстеженні,обоє здорові. Неможу зрозуміти що не так ,можливо для цього потрібна якась спеціальна поза а можливо і час. Порадьте будь-ласка,ми дуже хочемо маленького.

Роксолана
10.05.2014, 07:48
Спробуй, коли він ззаду, а потім на животі полежи з півгодини. Але, Іванко, не потрібно знущатися один над одним, займаючись сексом безперервно, як ти кажеш кожні два дні. Справа в тому, що життєздатність сперматозоїдів знижується з кожним наступним викидом сперми. Щоб підвищити свої шанси завагітніти, варто займатися любов’ю хоча б два рази на тиждень. Сама подумай, щоб сперматозоїди були активними і життєздатними, чоловіча сперма повинна дозріти, нормально відновитися… Чим частіше в чоловіка секс, тим менше в нього сперми.

Інтуїція
27.05.2014, 20:09
Сходіть до гінеколога\уролога.Спробуйте запліднення методом ЕКО

anet
04.06.2014, 15:28
Розкажу про себе -- років 3 чекала і мріяла коли нарешті завагітнію. Така ж ситуація -- обоє здорові і ніц! Словом, коли ми забули про те, що нам секс потрібен лише для вагітності, розслабилися і просто любили один одного і жили для того, щоб бути разом, все і сталося. Нині у мене "тріо Мареничі" -- паца, дівчина і пацан.

руда соня
28.08.2014, 18:00
Іванко, я не спеціаліст, але знаю, що якщо на чомусь дуже зациклюватися, то організм починає протестувати. Можливо, ви не вагітнієте якраз через те, що дуже цього хочете. Постійне очікування овуляції, напружені нерви, секс задля запліднення, а не для задоволення... Зупиніться. Переведіть дух. Розслабтеся. Пустіть питання на самоплив, і воно неодмінно вирішиться, якщо дійсно зі здоров'ям і вашим, і вашого чоловіка все гаразд. Організм жінки мудрий, він сам налаштується на потрібний результат, коли його не мордувати.

i_z
29.08.2014, 08:32
Доброго дня. У нас із чоловіком виникла така проблема : у нього цукровий діабет 1 типу середньої важкості. Ми дуже хочемо дитинку але з цим виникає проблема - сам ст. акт відбувається але його закінчити дууууже важко. Я так розумію, що це від того, що присутня часткова втрата чутливості. Порадьте будь ласка нам як її відновити, може є якісь народні методи, тому що до лікаря він не хоче йти. Каже що соромиться. Хто з такою ситацією стикався,що Ви робили у такому випадку??? ДЯКУЮ!!

настя
29.08.2014, 18:04
Порада тут одна - просто жити собі і кохатися з чоловіком, і все вийде саме собою. Рано ще хвилюватися. От у мене знайома жила з чоловіком понад десять років, а дітей не було, то аж тоді вони звернулися до лікаря (можна так довго й не чекати), і тепер у них уже три дівчинки! Важливо налаштуватися на позитивну хвилю, жити в очікуванні щастя, і воно настане, як не саме, то з допомогою сучасної медицини. Тож не хвилюйся, насолоджуйся моментом.

Весна
30.08.2014, 12:36
Дуже добре, що ця тема з’явилася на форумі. Іванка, а ви робили тест на сумісність? А гормони у вас обох в нормі, а в тебе труби прохідні?

Ірина
30.08.2014, 12:44
Дівчата, перед тим, як планувати вагітність не полінуйтесь перевірити стан свого здоров’я. Здайте загальний аналіз крові, сечі, жінкам варто додатково зробити УЗД органів малого тазу, пройти огляд у гінеколога та здати мазок на флору, а чоловікам здати аналіз сім’яної рідини -- спермограму. І не забувайте, що вірогідність зачати і завагітніти в одному менструальному циклі складає лише 20 відсотків, тому будьте терплячі. Немає потреби бігати по лікарях, якщо ви живете регулярним статевим життям. Не допускайте, щоби ваш чоловік в найближчі дні перед планованим зачаттям відвідував сауну, чи приймав гарячу ванну. Після статевого акту не спішіть вставати. Варто полежати хоча б пів години, а найкраще кохатися вночі. Обирайте пози з найбільш глибоким проникненням, робіть «берізку» після акту. Повноцінно харчуйтесь, не сидіть на дієтах. Зменшіть вживання кави! Доведено, що кофеїн негативно впливає на дітородну діяльність. І поменше стресу й у вас все вийде!

Каріна
30.08.2014, 13:04
У мене багато знайомих завагітніли після моря. Головне, Іванка, відпочити, розслабитися. Бо ж негатив впливає на організм. Поїдьте у відпустку, якщо не до моря то кудись. Хоча б в Карпати. Розслабся і отримуй задоволеня, а то забила голову собі тим що конче маєш завагітніти. Переключись на щось інше, дивись, і завагітнієш.
А тобі i_z, я б порадила десять разів подумати перед тим, як вагітніти від хворого чоловіка. Адже на те, якою народиться дитина впливає хвороба батька. Навіть якщо, як ти кажеш у чоловіка цукровий діабет І типу, завагітніти ти можеш, але ж дитина успадкує цю хворобу!!!!! Тобі це потрібно? І навіть, якщо станеться диво і дитинка з’явиться здоровою на світ він матиме погану спадковість тоді хворобу можуть успадкувати твої онуки.

Роксолана
30.08.2014, 13:27
i_z, я читала, що коли в чоловіка діабет перед тим як лягти у ліжко бажано з‘їсти щось солодке, щоб потім «голова не закрутилася» і сил вистачило. Так цукровий діабет хвороба серйозна, але не варто через це позбавляти себе радощів життя, але згідна з Каріною, дитина може успадкувати хворобу.

Ліла
30.08.2014, 15:10
Я так розумію, що це від того, що присутня часткова втрата чутливості. Порадьте будь ласка нам як її відновити, може є якісь народні методи, тому що до лікаря він не хоче йти. Каже що соромиться. Хто з такою ситацією стикався,що Ви робили у такому випадку??? ДЯКУЮ!!

Все дуже просто: допоможи чоловікові орально. Гарний мінет і кінець не забариться. Або ж почни сама себе задовільняти у його присутності. Повір, немає на світі такого чоловіка, якого це видовище залишить байдужим.

веснянка
30.08.2014, 15:31
Дівчаточка порадьте будь-ласка щось. Вже 2 роки ми з чоловіком займаємось незахищеним сексом,через кожні 2-3 дні і нічого у нас неполучається. ми були на обстеженні,обоє здорові. Неможу зрозуміти що не так ,можливо для цього потрібна якась спеціальна поза а можливо і час. Порадьте будь-ласка,ми дуже хочемо маленького.
Вам потрібно звернутися до лікаря моя донька теж не могла завагітніти, але вона звернулася до гінеколога пройшла обстеження, здала аналізи і виявили молочницю через що не могла завагітніти. Вона полікувалася і зараз вагітна 12,5 неділь. Тільки не зациклюйтесь на одному лікареві.

Весна
31.08.2014, 08:42
Розкажу вам «народну казку». Колись, як я була ще дівчиною, підслухала розмову двох жінок, яка стосувалася питання, як завагітніти. Одна жінка радила своїй подрузі таке: потрібно звернутись до вагітної жінки і попросити її подарувати своє горнятко. Далі з цього горнятка потрібно пити тій, яка хоче завагітніти. Воду, чай, каву інші напої лише з цього горнятка. Це «чарівне горнятко» допоможе завагітніти. Не знаю, чи це горнятко допомогло, чи навіювання, але через якийсь час я бачила цю жінку, в якої була проблема завагітніти, вагітною.

Фанта
31.08.2014, 08:46
Хочу звернутися до i_z. По-перше, тобі неймовірно пощастило, що у ліжку так доооовго, можеш насолоджуватися процесом. Багато хто з жінок тобі позаздрить. Звісно,якщо у чоловіка немає проблем з ерекцією. По-друге, секс при діабеті у чоловіка особливий. Так, через хворобу знижується чутливість не лише головки, але й самого статевого члена і взагалі усього достоїнства. Але ж поруч є ти, любляча дружина. Стимулюй чоловіка орально, а ще краще анально. Повір «там» чоловік себе відчує. Головне аби вчасно пустив своє насіннячко туди де треба. Ось і всі народні методи.

Марта
31.08.2014, 09:04
У моєї подруги вже вісім років немає сексу. У чоловіка діабет. Подрузі вже сорок років, вона хоче дитину. Чоловік у неї також впертий, до лікаря йти не хоче. Вона його і петрушкою поїла і таблетки левітри у їжу підсипала. Нічого. Результату ноль. Тож вирішила розлучитись. Все таки жінку жінкою робить наявність дитини, а не чоловіка.

Злата
31.08.2014, 09:39
Поділюсь власним досвідом, може кому допоможе. Мені завагітніти допоміг масаж матки перед овуляцією. Відразу після того як почала робити масаж і завагітніла.

Ксенія
31.08.2014, 09:48
Дівчата, всі, хто бажає мати маленького перед статевим актом не підмивайтеся з милом, гелем та іншою рідиною «там». Усі ці засоби вбивають сперматозоїди. Також не вичищайте собі «там» всередині все до блиску. Я колись перед тим, як лягти у ліжко мила «там « усе до блиску, в результаті вимила усю мікрофлору. Достатньо зверху водою помитися і все. І ще, не намагайтесь кінчити разом із чоловіком. Коли жінка кінчає, то у неї шийка матки трохи піднімається наверх і це теж одна з причин, чому не вдається завагітніти. І не кохайтеся щодня. Тоді сперма неякісна.

lalka
31.08.2014, 09:50
Моя рдна тітка так і не змогла завагітніти. У її чоловіка варикоцеле. Операцію він робити відмовився. Який це жах, дівчата, її життя. Родина у нас велика, плодовита. А вона – порожня. Тітці вже під 50-ть. Вона стала злою і недоброю не лише до племінників, а й до власного чоловіка. Спершу з таким жалем дивиться на чужих дітей, а потім з ненавистю. Так, без дітей можна жити, але що це за життя?

Lady Gaga
31.08.2014, 11:56
Моя мама мала таку ж проблему. Обоє здорові, а завагітніти ніяк не вдавалося. Але народилася я. Коли я виросла, мама зі мною говорила на цю тему. Бо боялася, що і в мене виникне така проблема. Мама розповідала, що після акту лягла на живіт, та так і заснула.А моїй подрузі допоміг Дюфастон. Після весілля вони три роки намагались завагітніти. Що тільки не робили. Все марно. Допоміг препарат Дюфастон. Подруга пройшла курс і змогла завагітніти.

Чіка
31.08.2014, 11:57
Дівчаточка, щоб мати маленького сексом треба займатися через кожні 4-5 днів після закінчення менструації. Наприклад: 5-го числа закінчилася менструація - значить 9, 13, 17, 21-го числа -дні заняття сексом. Цього графіку потрібно дотримуватись ретельно. Це пов'язано з тим, що сперма у чоловіків визріває десь на 4-й день, тобто якщо займатися сексом через день, то сперма просто не встигає дозріти, на п'ятий день вона починає старіти і здатність до зачаття падає. Найкраще сексом займатися так, як роблять це тварини. Не забувайте про арчування. Вживайте продукти, багаті вітаміном Е -вершкове і рослинні олії, яєчний жовток, зародки пшениці, кукурудза, гречана і вівсяна крупи. Для чоловіків корисні біла квасоля, мед, горіхи. І, головне! Розслабтеся і забийте на все. Іноді вагітність наступає, коли жінка просто перестає зациклюватися на проблемі.

Даша
31.08.2014, 11:59
Моїй родичці у 36 років лікарі поставили діагноз спайка обох труб і дитяча матка. Тобто безпліддя. Вона змирилась і припинила думати про дітей. Але сталося диво. У 38 років несподівано для всіх і себе самої вона завагітніла. Можливо, тому що змирилася, можливо, тому що лікарі помилились у діагнозі, а можливо тому що вона пила настоянку з зеленого волоського горіху на меду для зміцнення імунітету.

леді
31.08.2014, 12:40
Я довгих шість років не могла завагітніти. І я і чоловік обоє здорові. Якось на консультації лікар мені порадила спробувати актіферт. Він допомагає навіть тоді, коли чоловік наприклад, не хоче обстежуватися. Але в аптеках я цього препарату не знайшла. Замовляла через інтернет з Києва. По інструкції це натуральний препарат без хімії, який покращує життєздатність сперматозоїдів та підвищує їх рухливість. Я вводила гель в середину за 10 хвилин до статевого акту під час періоду овуляції. Мені знадобилося два тюбики поки я побачила на тесті заповітні дві полоски. А ось «народний метод» спринцювання розчином соди перед актом мені не допоміг. Хоча кажуть після соди утворюється сприятливе середовище для сперматозоїдів.

i_z
05.09.2014, 11:20
Дуже дякую Вам за відповіді і поради)). Ми були у лікаря (я таки його вмовила), і він сказав що навряд чи получиться дитинка у нас. Хіба станеться чудо.

Anetta
16.09.2014, 22:13
I_Z не втрачайте надію, в наш час є безліч методів щоб допомогти завагітніти. Репродуктивна медицина розвивається. Головне знайти лікаря, який допоможе Вам!!!

Адриана
18.09.2014, 13:34
Прочитала сообщение от Anet и аж расплакалась, хорошо, что у вас все получилось, радуюсь за вас. Я тоже хочу троих деток))) Иванка, вам посоветую жить своей жизнью, и не зацикливаться на этом. Знаю, это не легко, у нас тоже не сразу получилось забеременеть ...как выходишь на улицу, везде детки, коляски, беременные женщины...тяжело смотреть. Лично я, после полового акта вставала в позу "березка", пила витамины, половой акт 2-3 раза в неделю, высчитывала овуляцию (сейчас и тесты на овуляцию есть). Если в течении года ничего не получаеться стоит обратиться к врачу. Я рассматривала эту клинику http://www.adonis-ivf.com.ua/, там и ЭКО есть. Знайте всегда есть выход, но я искренне надеюсь, что эта ссылка вам не понадобиться.

Anetta
18.09.2014, 15:17
Прочитала сообщение от Anet и аж расплакалась, хорошо, что у вас все получилось, радуюсь за вас. Я тоже хочу троих деток))) Иванка, вам посоветую жить своей жизнью, и не зацикливаться на этом. Знаю, это не легко, у нас тоже не сразу получилось забеременеть ...как выходишь на улицу, везде детки, коляски, беременные женщины...тяжело смотреть. Лично я, после полового акта вставала в позу "березка", пила витамины, половой акт 2-3 раза в неделю, высчитывала овуляцию (сейчас и тесты на овуляцию есть). Если в течении года ничего не получаеться стоит обратиться к врачу. Я рассматривала эту клинику http://www.adonis-ivf.com.ua/, там и ЭКО есть. Знайте всегда есть выход, но я искренне надеюсь, что эта ссылка вам не понадобиться.
В цій клініці я робила гістероскопію перед штучною інсемінацією, ну і саму підсадку. Лікар Червоткіна. Тепер спостерігаю вагітність у цього ж лікаря:)

Margo
20.09.2014, 23:13
Дуже дякую Вам за відповіді і поради)). Ми були у лікаря (я таки його вмовила), і він сказав що навряд чи получиться дитинка у нас. Хіба станеться чудо.
А якже ЕКО або штучна інсемінація?, багатьом це допомагає створити родину!