Перегляд повної версії : Чи буває дружба між чоловіками і жінками
Хотіла б дізнатися різні думки на цю тему, і своєю поділитися.
Чи буває дружба між чоловіком і жінкою, чи це все просто слова і з часом вона переростає у щось більше? І чи можливо мати і чоловіка і просто друга, без різних стосунків( єдеться звісно про двох різних чоловіків)?
Звісно Nadiya, що буває. У щось більше вона може перерости лише якщо обоє захочуть цього "чогось більшого". В мене наприклад, є два чоловіка, яких я можу назвати своїми друзями. Це колеги по роботі. Знаєш, з ними я можу говорити на будь які теми, прошу поради чи допомоги. А їх чоловіче бачення якихось ситуацій не раз допомгало мені зрозуміти власного чоловіка. Так само і вони звертаються до мене за порадою. Звичайно, мій чоловік особисто не знайомий з ними, але про їх існування знає.
І в мене є такі чоловіки-друзі. Думаю, що мені пощастило таке спілкування потрібне кожній жінці. Ти завжди пам'ятаєш, що ти жінка! Вони завжди помітять твою зачіску, твої парфуми :), зроблять комплімент. Чудовий настрій плюс допомога у вирішені якихось дрібниць. Як результат очі світяться, а власний чоловік задоволений вночі. :). У щось більше такі стосунки можуть перерости, лише якщо обоє цього схочуть. Але в мене не цей випадок.
Роксолана
13.07.2011, 12:12
Дружба можлива лише за певних умов. Люди мають бути нормальні. А не так, що ти з чоловіком дружиш, нічого такого. А його жінка чи твій чоловік фантазуть Бог зна що. Тоді лише проблеми.
Особлива
13.07.2011, 23:21
Щось я сумніваюсь, що може бути така дружба!!!! Ну хіба що жінка (або мужик) не красивої зовнішності і один одному не цікаві у плані "особливих відносин". Але ж бувають такі моменти, як у фільмах...... жінці стало якось кепсько от і прийде до свого друга за порадою- розрадою, а той її притисне до себе щоб обняти і почнеться -дай повід. Або на "п'яну голову":confused:!!!!!! А зранку ховати очі, або як є почуття -то признатися і...... хана дружбі, та й у любих таких ситуаціях так званій "дружбі" прийде кінець! А що до мене..... такий досвід маю, тому і пишу! От самий популярніший у чоловіків! - от прийдеш на роботу одіта сексі)))))) твій друг як би міг, то очиму все б зробив, що тре!!!!! А тоді куди дружба дівається, коли твій дружок лізить до тебе обніматися і обсипати компліментами мало не кожних 5хв. , коли ти одного разу така прийшла???? Мужик любить очиму!!!! Тут навіть вік не є проблемою!!!!!! А взагалі!!!!! В такій ситуації все залежить від стриманості!!!!! Хтось зраждує, а хтось береже вірність, а хтось терпить, або не знає, що його кохання така сволоч!!!
Особлива
13.07.2011, 23:30
А!!!!!! Легко все зрозуміти!!!!! Тут на форумі( в даній переписці) тільки дівчата!!!!!!! Можливо ми не такі зрадливі і маємо стримання!!!!!! А мужики..... ("чемних одиниці) їм тільки частину оголених цицьок покажи!!!! ще не на такі подвиги потягне!!!!!!! Чоловіча психологія є така - спочатку робить, потім думає!!!!! А є і інші-які вміють аналізувати. Такі або мають досвід, або дуже обережні!!!!!!!!!!! Ідеальних майже не буває!!!!!! Та є .....їх тре посилено шукати!!!! або знайдеш, думаєш ти його кохана, єдина, а він так легко вміє притворятись!!!!!!! І живи, свято вір йому, а він........... така сволоч!!!!!!! Це правда!!!!! Важкий життєвий досвід!!!!!! А так боляче взнати про зраду, так паршиво..........
Я вам скажу дівчата, що немає значення що думає жінка, важливо як до цього ставляться чоловіки! От мій чоловік категорично не вірить у те що жінку і чоловіка може поєднувати тільки дружба. Всі мої колишні одногрупники для нього це мої колишні хлопці, сусіди-чоловіки -- "вони на тебе так дивляться?!" І я собі так подумала -- а воно мені треба нервувати чоловіка?! Але те, що дружба така існує -- факт. Вона набагато міцніша ніж між чоловіками, між жінками. Мої найкращі друзі -- чоловіки. Я їх знаю всіх понад 10 років. Ніколи не підведуть, не ображаються, що я недзвоню кожного дня, як це робили б друзі-жінки, але якщо мені буде потрібна їх допомога, я можу на них розраховувати і вдень і вночі. Тільки не подумайте щось погане, бо кожен з них має сімю, дітей, або дівчину. Звісно я не зловживаю їх добротою, інтиму міжнами ніколи не було і не буде. А зустрічаючись раз на 2-3 місяці ми почуваємося так ніби вчора розійшлися -- немає ніяких недомовок, образ і т.д. Головне щоб чоловік не знав!
А в мене був такий друг-чоловік. Теж могли телефонувати один одному, говорити про все на світі. Навіть про такі речі, про які з чоловіком ніколи не говоритиму. Теж завжди могла розраховувати на його допомогу. Поки одного дня йому не захотілось більшого. Звісно, я відмовила. Тож тепер в таку дружбу не вірю. Хіба що повний імпотент може стати другом або голубий?..
Дашо, ти не права. Може ти зразу не помітила, що в цього чоловіка до тебе інше ставлення, аніж дружнє?! Чоловіка завжди цікавить як влаштована жінка. Мій одногрупник-друг часто телефонував після свого одруження, щоб запитати що подарувати жінці після якоїсь сварки? Як ліпше примиритися? Я йому щось радила, але завжди попереджувала, щоб зробив скидку на те, що вона не я і їй це може не сподобатися. Щоб думав про неї, а не про подарунок. Ну щось таке! І до речі, коли я довго не можу вибрати чоловікові подарунок також питаю поради в друга, він ж чоловік, знається на тих всіх бритвах, чоловічих лосьйонах, магнітофонах іт. д.
Дружба між чоловіком і жінкою? Не смішіть! Це лише слова. Ніколи в це не вірила, навіть коли мала (як я думала) друга чоловіка. Ми разом працювали, сиділи в одному кабінеті. Столи стояли поруч. Він мені завжди допомагав, робив каву, чай. Допомагав з паперами і т. д. Прикривав мене, коли мені треба було піти з роботи у своїх справах. Так тривало поки не сталася криза в країні, почались скорочення. Ми залишились, але в нас зменшилась зарплата. Так ось, саме в кризу він показав своє справжнє обличчя він зробив так аби відібрати в мене частину моєї і так зменшеної зарплати. Мовляв, тебе ж не було, я тебе прикривав. Ось вам і дружба...
руда соня
23.08.2011, 08:29
У мене є друг з дитинства, ми можемо спілкуватися про все, можемо просто бути поруч і займатися кожне своїми справами. Ми знайомі майже 30 років, і тому нічого "такого" просто не може бути.
Але ось його дружина так не думає -- ревнує, влаштовує перевірки, дає питання "на засипку". Смішно, але й шкода її. Тому спілкуємося не так часто. Добре ще, що мій чоловік сприймає нашу дружбу як належне.
Дружити можна довго, але рано чи пізно природа бере своє.
Світлана
29.08.2011, 14:51
Дружба між чоловіком та жінкою можлива, але вона , на мою думку, досить особлива, тому що базується не тільки на довір"ї та взаєморозумінні, а й на взаємній симпатії. А це в певній мірі вже загроза, що стосунки здатні перерости в дещо більше..., ніж просто дружба.;)
Красуне, підстава з боку жіночої дружби не означає, що жіночої дружби не існує?! То чому коли тебе зрадив чоловік-друг ти вважаєш, що дружби між чоловіком і жінкою бути не може?
Не може бути ніякої дружби. Ну як чоловіку розкажеш про сокровенне? В чоловіків же спосіб мислення зовсім інший. Та і з часом однозначно природа візьме своє. А потім кінець дружбі, нерозділене кохання і таке інше, прикро...
Точно так само як і жінці!!!!! але чоловік може порадити щось з чоловічої точки зору, бо жіночу ти й сама знаєш!
Так буває , але її можна назвати хрустальною дружбою, адже дуже вже вона делікатна і в любий момент може розбитися. Взагалі то жінці для повної гармонії і спокої на душі потрібно мати два друга, жінку і чоловіка. Так це правда. Адже погодьтеся дорогі жінки ,що навіть най-най кращій подрузі хоч раз в житті бував момент коли не мож було виговоритися, це може бути по різних причинах. Бувають такі ситуації в яких чоловіки-друзі скоріше тебе зрозуміють і підтримають ніж жінки-подруги. Правда дружба між чоловіком і жінкою, як я вже вище писала , дуже крихка. Як багато хто каже від дружби до кохання один крок. Так в друга закохатися дуже легко , адже ви і так ставши друзями дуже зблизилися, знаєте всі думки всі тайни. А набагато важче зберегти дружбу не ставши коханцями, не ступити того кроку. Адже таку дружбу "між чоловіком і жінкою" треба цінувати, вона не раз стане вам у пригоді, особливо коли є чоловік. Не все ви зможете виговорити подрузі і не завжди вона зможе вас підтримати. Це я по собі знаю. Так у мене є справжній друг , з яким мені легко спілкуватися, який мене завжди підтримає, щось порадить, завжди втішить. Признаюся вам чесно ми з ним ніколи не бачилися. Випадково познайомилися по телефоні, довгий час спілкувалися. Ми з ним знайомі уже напевно сім років. а може і більше. Не зустрічалися ніколи не тому що часу не було, чи відстань мішає, ні, між нами всього пару кілометрів. А чому , самі точно і не знаємо, не получилося чогось , А може це і на краще? Може це краще для нашої дружби? У нього є своя сім"я у мене своя. Ми один на одного ніколи не претендували , хоча знайомими були ще до замужества . Так сталося що ми обоє знаємо міру нашої дружби. І не думаю що якщо ми колись зустрінемся в реальності у нас щось буде, адже ми цінуємо нашу дружбу перевірену роками!!!!!
з впевненістю скажу що буває і є. в мене всі мої друзі - чоловічої статі. при тому в мене є коханий, який нічого проти не має що я спілкуюсь з друзями, бо сам з моїми ж друзями час від часу спілкується. наша дружба з одним хлопцем триває понад 5 років, при тому він вже встиг одружитись і розлучитись, і все одно спілкувався зі мною, з іншим понад 3 і ще одним понад 6. до жодного з них в мене не виникали почуття більші, як напевне і в них, якби це було так, я б дізналась.
тому якщо дружбу не цінують, то її коханням зіпсують, бо рідко коли буває що в "друзів" кохання взаємне.
Роксолана
12.03.2012, 17:38
А я вчора якраз мала на цю тему розмову у компанії. Зі всіх чоловіків, а їх було четверо, лише один сказав таке: така дружба можлива, і, навіть потрібна! Уявляєте? Решта ж заумно поусміхалась :)
так, дружити можна... до ліжка ;)
..а після ліжка ще раз "подружити" :D
От вам і зразок чоловічої дружби!!!! Невже це просто можливість бути поближче до коханої людини? Ну-ну, чоловіки -- зізнавайтеся?
завжди є винятки з правил...
От вам і зразок чоловічої дружби!!!! Невже це просто можливість бути поближче до коханої людини? Ну-ну, чоловіки -- зізнавайтеся?
Якщо жінка тобі подобається і вона не проти, то чого б і ні? Головне щоб вона собі не надумала щось більшого і не сприйняла це за кохання.
Якщо жінка тобі подобається і вона не проти, то чого б і ні? Головне щоб вона собі не надумала щось більшого і не сприйняла це за кохання.
Як для вас це важливо..:rolleyes: А ви спочатку переконайте дівчину, що це просто секс, а потім в ліжко. А то всякими способами, не договорками в лодже , а далі - " та то був просто секс, а ти щось собі повидумувала!!!" Вам все методы хорошы , лишбы ефект по круче.:mad:
Раджу переглянути фільм до теми, дуже класний(Секс по дружбе смотреть онлайн
onlainfilm.ucoz.ua/load/seks_po_druzhbe_smotret.../4-1-0-497420 июн 2011 – Секс по дружбе смотреть онлайн. ... хотят отношений. Они вместе решают без всяких обязательств и чувств просто заниматься сексом.)
якщо вже тут зачепили тему сексу між друзями, то на моє імхо, краще переспати з другом, аніж з аби-ким. ну дружать собі хлопець і дівчина і обоє без пари (я на цьому наголошую, що вільні) а секс - це не тільки задоволення, але і корисно. так краще нехай партнером по ліжку стане людина, яку вже знаєш, а вось від сексу до сексу і до одруження по причині почуттів, а не по тій про яку всі подумали. Усі знають що коханню передує дружба, а коли двоє закоханих найкращі друзі то це напевне рецепт ідилії стосунків...
Марія2012
15.08.2012, 09:04
Немає і не може бути дружби між чоловіком і жінкою, і без різниці чи одружені обоє чи ні, все одно між ними спалахне іскра. Ніколи не може бути таких як "друг сім`ї"-це найближчий зрадник. Якщо у вас є друг чи подруга придивітися до них як слід, і ніколи не довіряйте особливо душевні таємниці бо колись глибоко пожалієте. Якби там не було це давно перевірена гірка правда.
Hellen Angel
25.03.2013, 10:42
Гадаю, дружба між чоловіком і жінкою можлива лише до певного часу. Просто таким уже є життя- люди, які постійно бачаться, мають спільні інтереси і спільних друзів, розуміють один одного із півслова, рано чи пізно починають розуміти, що в їхніх відносинах є щось набагато більше, ніж просто дружба. І хтось починає кохати. Звідси і починаються сварки і непорозуміння, а там і кінець дружбі недалеко. Бо що не кажіть, а закохану в тебе людину ти відразу відчуєш. Тоді і дружби немає, і розчарування виникає...
Інтуїція
09.01.2014, 15:01
Звісно,буває.Але люди повинні знати,чого вони хочуть від спілкування-дружби чи чогось більшого
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd. Переклад: cheburapin