Перегляд повної версії : Засоби для догляду за волоссям
Дівчата, давайте ділитися, хто чим користується для волосся, які шампуні, бальзами, маски, олійки вам подобаються...
Роксолана
22.12.2012, 14:50
Я напевно перепробувала усе, що можна. Тепер користюсь шампунем і бальзамом Dove. Для мого фарбованого волосся те, що треба. Волосся не сплутується і шовковисте.
У мене також були різні шампуні, зараз зупинилась на індійському шампуні Chandi, подивлюсь на скільки він ефективний.
Від посічених кінчиків використовую спеціальне масло.
Інтуїція
09.01.2014, 19:42
Довго шукала свій шампунь.Зупинила свій вибір на шампуні "Рецепти бабусі Агаф ї".В мене сухе волосся,і його дуже важко розчісувати.Ще й кінчики посічені.Тож йому потрібен особливий догляд.
Інтуїція
27.05.2014, 14:05
Додам оновлення до свого попереднього коментарію:зараз користуюся бальзамом тієї ж фірми,але не впевнена,що це саме те,що мені треба.Маску можна зробити самостійно,на СТБ у програмі "Все буде добре" багато рецептів.
У мене також були різні шампуні, зараз зупинилась на індійському шампуні Chandi, подивлюсь на скільки він ефективний.
Від посічених кінчиків використовую спеціальне масло.
теж користуюся Чанді)) шампунь з амлою. Він від лупи, але й загалом хороший догляд - волосся стало виглядати значно здоровіше, якось густіше.
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd. Переклад: cheburapin