Перегляд повної версії : Мій чоловік уникає сексу, каже, що не хоче (Найцікавіші думки надруковано у журналі "Жіночий порадник" №4 (50) ТРАВЕНЬ 2011 РОКУ)
Традиційно відмова від сексу вважається жіночою прерогативою.
Але почути від чоловіка «давай не будемо», це, для нас, жінок, щось фантастичне. Адже будь-який нормальний чоловік "хоче завжди". Чи правда це чи міф? З'ясуємо тут.
Раджу на цю тему почитати: http://tsn.ua/nauka_it/chomu-miy-cholovik-mene-ne-hoche.html
руда соня
10.03.2011, 17:26
Мій чоловік у цьому плані належить до класичних (тьху-тьху). Поки що інтиму буває забагато мені. Але часом з колежанками обговорюємо цю делікатну тему, і деякі переконують, що буває й навпаки. Якщо комусь чоловік трапився не дуже охочий до сексу, тут вже доводиться якось його "розкручувати". Але якщо в чоловіка з лібідо завжди було все добре, і раптом "стоп машини, стоп трактори", то треба вживати заходів -- щось тут не те. Так що, дівчата, будьте насторожі!
Я ніколи не відмовляла чоловікові у ліжку. І був час, усе було чудово, поки він не знайшов нову роботу. Тепер мета його життя заробляння грошей. Спілкування, домашні турботи, це все відійшло на другий план. Ось прийде з роботи, поїсть і одразу за комп'ютер. В нас вже три місяці нічого не було. І найгірше, що говорити про це він не хоче. Він проблеми не бачить, він зайнятий. Я намагалась його ігнорувати. Протрималась два тижні і сама ж першою попросила інтиму. І знаєте, що він відповів?
Він дуже зайнятий! Хіба може чоловік АЖ ТАК працювати, що зникне бажання?
Мені, Галю, теж знайома ця проблема. Раніше мій чоловік був готовий роздягти мене і потягти у ліжко варто мені було зайти до кімнати.А тепер.... Я хочу, він -- ні. Я теж намагалась поговорити з чоловіком. З'ясувати причину, але щоразу розмова закінчується сваркою. І кожен з нас залишається при своїй думці. Тобто я хочу про це говорити, а він не хоче говорити. Ось таке замкнене коло....
Як не прикро, а мій чоловік лінивий до цього діла. У ліжку уся ініціатива в моїх руках. Секс в нас лише тоді, коли я захочу. Не пристаю, він спокійний. Раніше я цим переймалась, а тепер заспокоїлась. Принаймі я впевнена, що наліво він не ходить, інтиму захочу -- чоловік поруч. Мене така ситуація влаштовує.
Мій чоловік мене не хотів коли була вагітна. Я так дума, що просто боявся за малюка. Навіть моя ініціатива не допомагала. Але псля пологів в нас усе налагодилося.
Низька сексуальна активність у чоловіків – ознака хворого серця.
До таких висновків дійшов популярний американський сексопатолог Ян Кернер.
«Відмова від сексу чоловіка, в першу чергу, говорить про біологічні причини. Захворювання серця, багато алкоголю, антидепресанти – понижують тестостерон (чоловічий гормон). Тому за перших ознак зменшення сексуальної активності варто звернутися до лікаря», - каже Ян Кернер.
Якщо лікар скаже, що все нормально, Кернер радить шукати причину в емоціях. Часто сексуальна активність пов’язана з самооцінкою: «У тяжкій ситуації, при загрозі залишити без роботи – втрата лібідо не дивина».
Якщо ж і з емоціями все в порядку, залишається тільки одне – стосунки. Гнів, образа, загальне невдоволення – усе це зменшує бажання займатися коханням. «При цьому може виникати парадоксальна ситуація: фізично чоловік хоче, психо-емоційно – не може», - переконує досвідчений сексопатолог.
І на останок лікар радить: головне про проблеми не мовчати, а вирішувати їх. Разом.
Скажу так, будь-який нормальний чоловік думками "хоче". Але шановні пані, коли відмахаєш 15 годин на роботі на це просто немає сил. Який може бути секс, коли ти навіть уві сні прокручуєш варіанти угоди, яку маєш укласти завтра.
Роксолана
20.03.2011, 09:32
А я хочу похвалитись. Я щаслива жінка! У нас з чоловіком секс щодня! І так вже вісім років. А зраз навесні, прямо як у наш медовий місяць два-три рази на день!!!
Нічого собі! Везе ж людям. І я так хочу!!!!! Ми з чоловіком прожили 12 років, мені хочеться сексу, не кожного дня, але часто, а він відмовляється. Буває, що й відштовхує від себе. Деколи я почуваюся такою "голодною", що ладна кинутися на першого-ліпшого чоловіка.
А ви не задумувались, що після ... дцяти років спільного життя одна й та ж ж жінка набридає? Завжди однаково, завжди у тому ж ліжку, завжди та сама поза...
Якщо чоловік не хоче, то може варто задуматись жінці? Проявити ініціативу, можливо самій змінитись, інакше чоловіку одна дорога - до повій.
В мене секс з чоловіком якщо трапляється раз на три місяці це супер!!! У нього то щось болить, то не зараз, то він сильно змучився. А як до інтиму доходить виглядає так, ніби я його гвалтую. Хоча ніколи не відмовляю чоловіку, коли йому хочеться орального, чому ж він відмовляє мені? Не хочу думати, що у нього криза середнього віку. Йому 45.
Я згідна з Олегом. Після багатьох років спільного життя так і стається. Згадайте Гєну Букіна з серіалу "Щасливі разом". І тут або- або. Або подружжя так і живе, або розлучається. Хоча є ще третій варіант - хтось заводить собі коханку або коханця.
Скажу так, будь-який нормальний чоловік думками "хоче". Але шановні пані, коли відмахаєш 15 годин на роботі на це просто немає сил. Який може бути секс, коли ти навіть уві сні прокручуєш варіанти угоди, яку маєш укласти завтра.
Я в даному питанні погоджуюсь з Остапом. якщо це не проблема в стосунках, то може варто задуматися над тим, що чоловік просто замучений.
Дівчата, пригадайте, у кожної ж з нас були моменти, коли ми за день набігаємося, напрацюємося так, що мріємо тільки про подушку і тишу, аж раптом чоловіку захотілося))) ми ж в цей момент думаємо: "Ну який секс, дай мені спокій!!"))
Ось і у чоловіків є така проблема, особливо коли вони працюють з ранку до вечора, на роботі купа негативу. Додому чоловік приходить знервований, виснажений... Звичайно, що йому вже нічого не потрібно.
Аж самому дивно, що зі мною зробило життя. До весілля я свою майбутню дружину таки "вламував" на секс, а вона відпиралася. А тепер після чотирьох років спільного життя усе навпаки. Цілий тиждень на роботі як коняка пахаєш. Начальник тебе грає. Додому приповзаєш, думка одна: поїсти і спати, спати, а тут моя пристає. Я тоді кажу, що ж ти до весілля з себе строїла? А вона: ну тоді б ти на мені не женився, подумав би що доступна. Я в таких випадках просто на спину перевертаюся, а вона вже собі з "ним" сама розбирається.
Всім привіт! У мене якраз така проблема. Хочу поділитися своїм болем. мені 31 рік. У шлюбі 10 років. Маємо двох дітей і мій чоловік мене не хоче. Хочу сказати, що після пологів я не набрала кілограмів. Я струнка, гарна жінка. Кожного разу як мені зхахочеться я вимолюю секс у чоловіка. Він каже, що не хоче, бо втомився. Хоча з ерекцією у нього все гаразд. Проблема ця з'явилася шість років тому. І весь цей час я мучуся. Я кохаю свого чоловіка і не хочу аби наша сім'я через це розпалась. Коханки у нього немає я в цьому впевнена.
Михайлина
20.03.2011, 13:44
Мені 39, йому 40. Разом 15 років. З кожним роком інтиму в нас усе менше. Зараз це відбувається раз в місяць. Уся ініціатива йде тільки від мене. Я темпераментна жінка, а він: не зараз, давай спати... Діти люблять татка, то ж про розлучення не думаю. Я б вже давно зійшла з розуму, якби не завела коханця.
Роксолана
20.03.2011, 13:59
Розкажу вам ситуацію, яка була в моєї подруги. Якось вона пожалілася, що вже два тижні в них із чоловіком нічого не було. Він каже, що не хоче. Я запропонувала їй план, заохотити його зробити це не у ліжку, а в ванній, на підлозі... І що ви думаєте, її чоловік повівся!!!! Вони зробили це у... ліфті!!!! Усі чоловіки такі істоти, що просто не хотіти вони не можуть. Має бути якась причина. Раджу вам, жінки, почати її пошуки з себе.
В даному випадку відмова чоловіка від сексу це питання взаєморозуміння в сім’ї. Якщо ти можеш дружині тактовно пояснити чому ти не хочеш дружина зрозуміє. Тут питання в іншому: як часто ти їй відмовляєш? Якщо дуже часто, задумайся чи справді це втома від роботи спонукає відмовляти? Постійна відсутність бажання інтимних стосунків говорить про проблеми у шлюбі. Тут вже потрібно звернутись до фахівця.
Мій чоловік теж з класичних. хоча живемо разом вже більше 10 років. Але щоб йому не відмовляти, коли дуже втомлена чи "голова болить", чи просто на нього зла, вдаю, що заснула. Або лягаю пізніше -- пораюся на кухні поки він не засне. Якщо чоловік жінки не хоче -- навіщо він з нею живе? Звичка! Змініть цю звичку, може заставте його приревнувати. Розрухайте, запросіть на побачення власного чоловіка, або просто разом погуляйте. Але у жодному випадку не розслабляйтеся! Я починаю підозріло дивитися на чоловіка вже тоді коли він 2-3 дні до мене не пристає! Це здорова фізіологічна потреба кожного чоловіка!
Всім привіт! У мене якраз така проблема. Хочу поділитися своїм болем. мені 31 рік. У шлюбі 10 років. Маємо двох дітей і мій чоловік мене не хоче. Хочу сказати, що після пологів я не набрала кілограмів. Я струнка, гарна жінка. Кожного разу як мені зхахочеться я вимолюю секс у чоловіка. Він каже, що не хоче, бо втомився. Хоча з ерекцією у нього все гаразд. Проблема ця з'явилася шість років тому. І весь цей час я мучуся. Я кохаю свого чоловіка і не хочу аби наша сім'я через це розпалась. Коханки у нього немає я в цьому впевнена.
А розмовляти на цю тему не пробували? Зрештою, я думаю, що вимолювати в чоловіка секс -- це занадто! Я б вам порадила якось так одягтися! Приготувати романтік, дітей відправити гуляти або до бабусів. І по крайній мірі поговоріть з чоловіком що не так! Може вам варто завести коханця -- для підняття життєвого тонусу!
Ми з чоловіком одружені 4,5 роки, але щоб він не хотів не памятаю! Навіть підчас вагітності до останнього тижня практикували. Та він ніколи мене не примушує. Буває, що й справді мене болить голова і не хочеться, та він уміє зробити так , що через хвелин 10 я про неї забуваю. Запамятайте, чоловіки, "головний біль" найкраще знімає хороший секс, але треба знайти правильний підхід до жінки. У кожної з нас є свій "ключик", який можна знайти. Успіхів у пошуках!
galyna2104
11.09.2011, 16:21
Мій чоловік теж з класичних. хоча живемо разом вже більше 10 років. Але щоб йому не відмовляти, коли дуже втомлена чи "голова болить", чи просто на нього зла, вдаю, що заснула. Або лягаю пізніше -- пораюся на кухні поки він не засне. Якщо чоловік жінки не хоче -- навіщо він з нею живе? Звичка! Змініть цю звичку, може заставте його приревнувати. Розрухайте, запросіть на побачення власного чоловіка, або просто разом погуляйте. Але у жодному випадку не розслабляйтеся! Я починаю підозріло дивитися на чоловіка вже тоді коли він 2-3 дні до мене не пристає! Це здорова фізіологічна потреба кожного чоловіка!
дуже правильна думка!
Кожному нормальному чоловікові хочеться!!! Я знаю по собі, якщо чоловік змучився на роботі і у вечері просто відключився , то зранку не світ-не зоря вже до мене чіпається. Я розумію що відмовив і ввечері і рано ну раз, ну два, а якщо то зачастилося, значить в чомусь причина.Або із здоров"ям проблеми, або у сімейному житті. Поспостерігайте за його поведінкою, часто у таких відмовах є причиною - коханка.
Марія2012
23.04.2012, 20:37
Класно тобі, а я як сама ногу не перекину то так і буде.
дівчата у мене теж така халепа!моєму чоловіку всього 31р,а говорить,що він вже старий для цього...випрошувати у нього секс мені чесно кажучи вже надоїло,секс у нас буває 1-2рази на місяць.А ще він завжди мені повторює,що я груба,і коли це вже я буду худнути,можливо проблема в цьому.До народження трох діток не дуже це я була худенькою,що в такій ситуації робити?
Марія2012
25.04.2012, 13:02
Я думала, що це в мене такі проблеми. До весілля все було схоже на казку, а після нього чоловік настільки змінився, що аж страшно ставало. Якщо до весілля в сексуальному плані був ненаситний, то після весілля різко почав мене ігнорувати, дивився телевізор поки я не засну, а зранку відкривала очі, а його вже нема. На запитання що нетак відповідав, що все нормально, а я просто прискіпуюсь. Раз у тиждень було нормою. Спочатку було дуже боляче, шукала причини в собі, потім почала змирюватись. Як доходило до істерики "за що так зімною" мінявся, але не більше як на тиждень-два. На роди другої дитини насильно затягла з собою, але роди були важкі-я помирала на його очах, спам`ятався, але знову ненадавго. Разом вже 5 років, я привикла, що так має бути, як засне непоцілувавши мене, чи зранку встане і мовчки вийде з кімнати, то вже не ображаюсь.Головне що добрий, поможе по дому чи на кухні і точно знаю, що не зраджує. Моєї любові вистачить на двох, а секс для мене вже став не головним. А чому так змінився досі не збагну.
а чому чоловік не може привикнути,до жіночої ситуації???тільки жінка повинна змиритися зцим???
Марія2012
27.04.2012, 05:53
Незнаю, так і є чоловікові легше покинути сім`ю ніж жінці. А нормальна жінка терпітиме все тільки щоб була сім`я, а тим більше як є діти.
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd. Переклад: cheburapin