PDA

Перегляд повної версії : Татуаж брів- всі за і проти

Аліна
02.11.2012, 23:10
зараз все більше і більше дівчат можна побачити з перманентним макіяжем-татуажем брів,повік,контурів губ!Звичайно це не завжди вдало-але бувають дуже гарні роботи! Дівчата,шо Ви про це думаєте

Bogema
02.11.2012, 23:34
якщо брови світло-коричневі, або тьмяні, то така процедура тільки підкреслить красу і витонченість брів, але якщо від природи чорні брови, то навіщо додавати хімії?

Роксолана
03.11.2012, 17:33
В мене ніколи думки не виникало навіть це зробити. У житті я користуюсь тінями для брів. Це нескладно підмалювати чи надати бровам форму. Як на мене татуйовані брови не виглядають гарно, бо неприродні. Варто лише поглянути на брови балерини Волочкової. Хіба це гарно?

Аліна
04.11.2012, 22:59
О та Волочкова-це антиреклама!!!Просто в неї татуаж зроблений по шкірі після цілковитого усунення своїх брів,та й розташування їхнє ну зовсім далеке від натурального-в неї вигляд ніби вона постійно дуже здивавана!видно їй так подобається!!!а в більшості зірок татуаж зроблений попід власними бровами

Аліна
04.11.2012, 23:03
доречі в кого темні брови вони ще частіше роблять татуаж-тому що на світлих менше видно недоліки(одна трішки вище,чи просто інша форма і т.п),а от на темних дуже помітні найменші дрібниці!рідко бувають від природи справді симетричні і красиві брови,а дехто справді вміє сам надати прекрасну форму не прибігаючи до таких процедур

Інтуїція
27.05.2014, 14:10
Я проти!Сусідка зробила,тепер жалкує,що негарно.Погоджуюся з Роксоланою,що це дуже неприродно.

Natali
03.06.2014, 18:33
Кума зробила.Я,коли побачила,була шокована.Уявіть собі,на миловидному,худесенькому личку-здоровенні,широченні брови грязно-коричневого кольору.Жах.