PDA

Перегляд повної версії : Він був двічі одружений

Марія
30.04.2011, 18:49
Мій коханий був двічі одружений. Чи варто мені виходити за нього заміж? Чи можна йому вірити? Він у мене перший. Порадьте щось.

Даша
02.05.2011, 09:05
Будь обережна. Два шлюби це вже показник непостійності чоловіка. Такому важко довіряти. І не радила б вірити його словам на кшталт: "я шукав одну-єдину і знайшов нарешті. Це - ти!". Ти просто станеш третьою. А після тебе буде така ж єдина четверта, п'ята і т.д. Знайди собі такого у якого ти будеш ПЕРШОЮ, а там вже як Бог дасть.
Те, що в нього вже було два шлюби характеризує його як чоловіка, який не вміє будувати стосунки. Співчуваю тобі, якщо від тих шлюбів тобі ще дістануться його діти із його колишніми.

Єва
04.05.2011, 11:13
Ой, Маріє, краще тікай поки не пізно. Він -- справжній полігамний самець, тож будь готова ще й до гарему коханок. Нам жінкам цього не зрозуміти...

Євгенія
04.05.2011, 17:49
Єва ви неправі!!! Ви не можете засуджувати всіх розлучених чоловіків, тому що незнаєте причини їх розлучення! Є багато сімей де винна в розпаді сімї, саме жінка! Ви Маріє _ наскільки добре знаєте свого коханого?! Подумайте , які були причини в нього ,що він два рази покинув сімю! І аж тоді робіть висновки!

Роксолана
04.05.2011, 18:28
Євгеніє, ну ладно якщо чоловік розлучений раз і то, коли в розлученні винна жінка. Тут я з вами згідна, ще можна якось закрити очі і думати, що в мене буде все гаразд... Але, погодьтесь, коли це сталося двічі - станеться і втретє і так далі. Так-що раджу вам Маріє добре все обміркувати. Жінки, з якими жилося-спалося просто так без сліду не зникають із душі та серця. Пам'ятайте про це.

Квітка
06.05.2011, 17:42
Варто вийти заміж лише в тому випадку, якщо вам "туди" хочеться. І вам байдуже за кого, аби був хоч якийсь чоловік. маріє, якщо вам за ...дцять - виходьте. Але якщо не більше 25-ти задумайтесь, не поспішайте. Те, що ви поставили це питання на форумі вже свідчення того, що не все добре, значить сумнів є. Але в будь-якому випадку рішення приймати вам.

Ірина
13.05.2011, 09:41
Вам варто вийти заміж за нього тільки в тому випадку, якщо є кохання і на вас чекатиме забезпечене життя. А якщо він матиме де жити, за що їсти.... задумайтесь. Якщо він цього не дав своїм попереднім жінкам, чи дасть вам?

Галя
13.05.2011, 11:41
Господи! Ну де ваш розум, Маріє? Та чи мало хлопців на світі, для яких ви станете першою, єдиною та неповторною? Не розумію вас. Він для вас перший, ви для нього - тетя... ТРЕТЯ - розумієте? Та ви ж себе зовсім не поважаєте.

galyna2104
23.05.2011, 16:15
От перечитала я дописи і дивуюся - чого всі напалися на бідолашну дівчину? Те, що вона написала на форумі, означає лише одне - їй вже так наїздили по вухах "друзі" і "колеги" а може і родина, про те що він отакий і осякий, а вона його КОХАЄ! і сподівається, що бодай на форумі почує якусь іншу думку...
Зрештою, уявіть собі якби вам про вашу кохану найдорожчу в світі половинку хтось сказав, що вона погана і ви мусите її покинути і знайти собі "нормалюного хлопця"...

Марія
25.05.2011, 20:44
Дякую за підтримку galyna2104 справді більшість мені говорить аби я покинула цього чоловіка. Коли ми познайомились він ще перебував у шлюбі зі своєю другою жінкою. Він мені про це сказав на другому нашому побаченні. Тепер він вже розлучений. Від часу його розлучення і освідчення мені минуло шість місяців. Знайомі ми рік. Я кохаю цього чоловіка, а мені говорять, що за рік пізнати людину неможливо...

galyna2104
26.05.2011, 09:00
ну за скільки можна пізнати людину - питання спірне. Ми з моїм чоловіком познайомилися 6 червня. просто працювали разом і в нього була дівчина та і я не була сама. може разів 8 ми часом могли піти на піцу чи ше щось таке. А потім 10 січна о 11 ночі після купи семесок, він написав: "так тривати більше не може, їду до тебе. чекай". і все. відтоді ми почали і зустрічатися і жити разом а вже в лютому вирішили одружуватися, бо життя одне без одного не уявляли.
А часом люди "пізнають" одне одного по 4-5 років а потім розходяться через розкидані по хаті шкарпетки... отака ситуація. А висновки робити і вирішувати все одно вам
Бо як би не кричала народна мудрість шо ліпше вчитися на чужих помилках, люди все одно віддають перевагу власним :)))
ТРимайтеся! Щастя вам і кохання

anet
29.05.2011, 21:48
скільки буває випадків, що одружуються молодими-зеленими, на емоціях, а не через справжні почуття. Тому й розлучаються. Або не розібрався в ейфорії! я вважаю, що кожен має право на щастя, навіть розлучений! але вам треба добре розібратися втому, що стало причиною розлучення і чи ця причина не стане вам на перешкоді!

Ната
04.06.2011, 22:25
Слухайте своє серце Маріє. Воно підкаже йти заміж за цього чоловіка чи ні. Кожен має право бути щасливим. Те, що він розказав вам усе про себе на другому побаченні багато про що свідчить. Задумайтесь над цим. Він не розпочав стосунків з вами із брехні.

anet
04.06.2011, 22:47
знаєте відому приказку: "Один раз -- це випадковість, а два -- закономірність"! Ну не можна ж було двом не догледіти в ангелі щось погане! Я думаю, що на все є якась причина, яка спливе вже після одруження. А може бути пізно! До речі, був у мене такий знайомий, який на другому ж побаченні пропонував дівчині руку і серце. вів її до загсу, а після цього вся романтика закінчувалася і починалися життєві будні. і так від нього втекло вже 4 дружини! я давно його не бачила, але цікаво -- доклеював він сторінки у паспорт для пятого весілля чи ні! будьте уважні, бо часто ми любимо такого чоловіка, про якого мріяли, і не бачимо, що наш обранець насправді -- повна протилежність!!!!!!!!

ксеня
02.07.2011, 00:11
А я вам пораджу дівчата, якщо дізнались, що чоловік ще одружений ходить на побачення і говорить про нове кохання, він просто підлий, втікайте від нього і памятайте, ви теж колись станете дружиною. А він може знову піти на побачення! Особисто я ціную чесність між чоловіком і жінкою. Бажаю , щоб з вами завжди були чесні чоловіки!

Красуня
19.08.2011, 09:35
Шкода тебе Маріє, невже хлопців мало, що ти вирішила секонд хенд підібрати? Чи ти така зголодніла, що тобі байдуже який аби був? Та ти себе зовсім не поважаєш! Ти ж ще така молода, одумайся.

Мар'яна
21.08.2011, 14:49
Заміж варто вийти хоча б тому, щоб було що на старості згадати. А розлучитись завжди можна. Ти ж не на все життя заміж виходиш, то чого поради питаєш? Роби як хочеш.

Світлана
06.12.2011, 20:44
Статистика твердить, що повторний шлюб буває більш міцним, бо люди розуміють свої помилки в попередньому досвіді сімейних стосунків... Шанси побудувати щасливу сім,ю є завжди, незалежно від віку і кількості шлюбів. Відкидайте сумніви - і вперед - до щастя!!! Хай попри всі заперечення ваше життя буде довгим і щасливим.

Особлива
16.04.2012, 16:01
Мій тепер уже колишній чоловік був ще до мене одружений!!!! І що мені не говорили я не слухала! І навіть не хотіла слухати чому він розійшовся з першою жінкою!!!! БО ЗНАЛА ЙОГО ВЕРСІЮ!!!!! А інші версію - то брехня ( так я думала!!!) Тільки проживши з ним пару місяців, я по троху все взнавала. Та було пізно..... я завагітніла!!!! Ат і жила з таким - терпіла ВСЕ!!!! Повірте!!!! Та коли він дитину почав бити - цього не витримала!!!!!! ( А він тепер якісь права заявляє на дитину!!!) Вроді і був одружений, і досвід мав, а мозги не прийшли, хоча йому вже 38 років!!!! Я зрозуміла одне!!!! - Не брати "користоване"!!! _це те, яке нікому не потрібне!!!!! Я ж не знала реальної причини першого розлучення, повелася.. а тепер сама в такій ситуації!!!!!
Дівчино!!! Не мороч собі голови!!!!!
До речі! - стільки часу пройшло від написання цього діалогу - то як там справи????

Особлива
16.04.2012, 16:05
Вийти заміж саме легше -всього один місяць на роздуми!!! А от розлучатися))) - це такий затяжний процес - поділ майна, нерви, а дитина?!!!!?? Повірте!!! Не так уже це просто!!!!! Я через це пройшла!!!!! І знаю!!! Треба добре дивитися!!!!!