Перегляд повної версії : Мінет. Найцікавіші думки надруковано у журналі "Жіночий порадник" №8 (54) ВЕРЕСЕНЬ 2011 РОКУ)
Як часто на нього погоджуватись і в яких випадках?
Лише за жінкою має бути останнє слово погоджуватись на мінет чи ні. Якщо вона хоче сама зробити це, будь ласка. А якщо чоловік примушує, а вона не хоче, погоджуватись не можна. Йому добре, а їй бридко. І взагалі, це проти природи.
Лише за жінкою має бути останнє слово погоджуватись на мінет чи ні.
Ну конечно, а вариант когда женщина хочет, а мужчина не хочет уже не рассматривается?
А хіба є такі чоловіки, які цього не хочуть? Хотіла б на такого подивитись.:D
- Милая, сегодня будем заниматься сексом по-пчелиному!
- Это как?! Наверное, ты намажешь меня мёдом и будешь всю облизывать?
- Нет... Ты подлетишь, соснёшь - и улетишь...
Я теж вважаю що це бридко!!! А коли жінка цьго нехоче робити, то чоловік має змиритися з її вибором!!!
Якщо кохаєш людину, то кохаєш її всю. Чим той орган відрізняється від шиї, руки, пальця..? Якщо жінка відмовляється від цього, це означає лише одне - вона не впевнена в своїй сексуальній привабливості, а це вже провина її чоловіка.
Роксолана
14.05.2011, 19:29
Чесно кажучи тут вперше почула. що чоловік може не хотіти цього. Ну конечно, а вариант когда женщина хочет, а мужчина не хочет уже не рассматривается?
Якщо ініціатива йде від жінки це лише свідчить про те, що вона насправді щиро кохає свого чоловіка. Це ознака того, що вона впевнена в своїй сексуальності, своїй привабливості, коханні свого чоловіка. Це ознака напрочуд гармонійних та ніжних відносин. Чоловік би мав тішитись і не відмовляти жінці, яка хоче доставити йому райську насолоду, виказавши таким чином свою любов.
Ініціатива має належати виключно жінці. Ніякого примусу зі сторони чоловіка. Хіба що ніжне прохання...
А мені здається, що тут не має бути ніякого прохання -- ніжного чи ні. Вже в процесі можна відчути, що чоловік цього хоче. Але він має зробити все для того, щоб цього захотіла й жінка!
Роксолана
18.05.2011, 10:31
Дівчина після мінету лізе цілуватися до мужика. Той вже втомився відвертатися.
Вона йому говорить:
- Дивний ви народ, мужики. Після себе западло, а після інших ні.
В загс вбегают жених и невеста, опоздавшие на полчаса. У обоих улыбки
до ушей.
Свидетель на ухо жениху:
- Старик, ну где вы ходите? Все же вас ждут. И чего ты такой сияющий?
- Слушай, она мне такой минет сейчас сделала! Лучший минет в моей жизни!
В это же время свидетельница спрашивает невесту:
- Вы где пропадали? И потом, я понимаю, что ты счастлива замуж выйти,
но чтобы так сиять...
- Ой, да ты пойми, я последний минет в своей жизни сделала!
Заходить до нас у бар повія. Обличчя опухле, під оком синяк, вухо червоне...
Бармен і запитує:
- Яна, що сталося?
- Та уявляєш, вийшла я учора на окружну, тільки стала на своє "робоче" місце - під'їжджають Даішники:
"Забирайся звідси, це наше місце, ми тут працювати будемо! ". Ну я і відповіла: "Що, теж мінети робити будете?! . . "
руда соня
20.05.2011, 19:24
Дівчата і хлопці, незалежно від того, який вердикт ми винесем, люди як робили мінет, так і робитимуть, як одержували від цього насолоду (причому не лише чоловіки), так і одержуватимуть. А мені згадався анекдот:
Сидять дві бабусі на лавочці й розмовляють:
-Йой, Параню, які то дівки тепер пішли розпущені! Мало того шо сплят з хлопами без шлюбу, та ше і ЙОГО до писка берут!
-Та де, Марисю, хіба таке може бути? Та ж то таке тверде і солене!
-Ая, ая, а потому так вилиці болят...
Продивилася повідомлення по цій темі і чесно кажучи подумала, а чому не розглядається ситуація, коли і чоловік і жінка доставляють одне одному задоволення таким чином? Чому усі говорять лише про задоволення чоловіка і не піднімається питання, що і чоловік може доставити жінці аналогічну приємність?
Якщо мова йде про люблячу пару, то цілком логічно, що чоловік хоче бачити свою половину цілком задоволеною)
Оральні пестощі, маю на увазі взаємні, ще більше зближують пару. Їх відносини стають більш глибокими, довірливими. Але в жодному випадку до цього не можна примушувати.
Думаю не помилюсь, якщо скажу, що чоловіки отримують більше задоволення від ініціативи і бажання жінки це зробити. Звичайно, процес їм сам по собі приємний. Єдине правило: не можна погоджуватись на мінет, якщо тобі бридко. Нічого крім бруду, комплексів, що тебе використали, гнітючого настрою це не дасть. Коли у пари гармонійні ніжні відносини то з цим проблем немає.
Подружки, оральний секс -- це взагалі супер! Але має бути взаємним. Можна, і позу 69. Нічого протиприроднього у міньєті не бачу.
Я тоже підтримую думку Алени і Єви. А чому все задоволення тільки чоловікам, ми жінки, що не заслуговуємо на таке задоволення? Я наприклад не проти мінету, але пілотку теж люблю!!!!! А най головніше те, що і чоловікові добре і мені не обідно.
Це чарівно жіночки, і не треба цього соромитись. А під час вагітності дружини це для нас взагалі рятівне коло.
Єво, так тримати! Цілком підтримую! Задоволення має бути тільки взаємним. Я свій перший мінет зробила чоловікові після весілля і це була моя відповідь на його пестощі. Бо він першим зробив мені куні. Це було так чарівно, що й мені схотілось дати чоловіку таку насолоду. А тепер 69 це наша найулюбленіша поза:p
Men, під час вагітності секс взагалі як зарятка!!!!!
руда соня
08.07.2011, 10:24
Ой дівчата, майте совість, після посиденьок на таких темах гормони витанцьовують гопца-драла. Добре, як чоловік є під боком, а як нє? Тяжка біда тоді!
Оральний секс -- це прекрасно!
Роксолана
08.07.2011, 18:51
Так, тяжка біда Руда сонє, особливо, якщо він в цей момент на роботі ;)
Шановні панянки, як мені примусити свою дружину ковтати сперму?
На відріз відмовляється це робити.
Олег, ти вже взагалі перегинаєш палицу. Розумію мінет- це тілесне задоволення, а ковтати сперму це вже на твоїй підсвідомості. Відтого задоволення не міняється , чи сперма на зовні. чи у жилудку твоєї дружини головне сам процес. Ти ітак знаєш ,що багато жінок не підтримують мінет, а якщо ти будеш заставляти жінку ковтати сперму, вона може таксамо на відріс відмовитися і від мінету. Тож роби так щоб і вовк був ситий і кози на місті.- народна мудрість.
Шкода, що ви так думаєте. Мені це навпаки здається більш еротичним. Та і задоволення більше.
Роксолана
11.07.2011, 20:08
А давай, Олег, ти сам спершу спробуєш, як воно смакує. Не думаю, що після цього тобі схочеться дружину примушувати до цього.
Олег, примушувати не варто. Бо так справді може взагалі відмовитись. Тут все індивідуально. Є такі жінки, яких і просити не треба.
Олеже, не примушуй! Навіть не намагайся це робити! Примус у ліжку - смерть стосункам.
руда соня
14.07.2011, 15:51
А на мінет вона погодилася відразу чи ви її довго просили? Чи, може, сама ініціативу проявила? Я думаю, відповівши на ці питання, ви розберетися і з тим, що вас турбує. Розумієте, деякі жінки силують себе зробити мінет, просто для того, щоб чоловік був задоволений. Ви ж зрозумійте, інколи й рвотний рефлекс спрацьовує. А якщо таку жінку ще й примусити ковтати сперму, то вона точно не буде дуже щасливою! Подумайте, чи потрібна вам у ліжку нещасна дружина?:(
Олег правий, так задоволення більше. Ще й коли вона висмокче все до краплі вау-у-у-у-у!
Андрій, злови бджолу, акуратно двома пальчиками тримай її за крильціта ( обережно не відірви) , губами схопи за кінчик жала (тільки не вколися у носика;) ) і дуй-дуй-дуй-дуй-дуй, а коли трісне, отоді буде вау-у-у-у-у!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Усе просто: хто що любить і чи любить взагалі. Примусу в сексі й до сексу взагалі не має бути, тим більше щодо мінету. Але це все-таки показник: якщо жінка вам це робить, то ви для неї не найгірший чоловік на світі (мова не про повій)...
Олеже, чи не все одно куди ти кінчиш? Головне аби твоя жінка це робила!!! І не відмовлялась типу мене нудить, це неприродньо....
Хочу дати пораду чоловікам. Жінку спершу слід підготувати. Нiчого не вийде, доки вона не підготується. Проблема ця не така вже й рiдкiсна. Когось від цього нудить, хтось не переносить запаху сперми. Так що тут слід набратись терпіння.
Чоловiкам варто пам'ятати: якщо жiнка робить це з власної волi та без найменшого натяку вiд чоловiка, це означає лише одне -- вона справдi кохає. Адже жiнцi для орального сексу потрiбно дещо бiльше, нiж пристрасть. Ясна рiч, перед жінкою постає питання ковтати сперму чи нi? Про це варто поговорити ще до початку орального акту. Або ж подивитись як це роблять у відповідних фільмах. Якщо ж ви не сприймаєте цього взагалi, то приймiть сперму на губи, лице, груди тощо. Або ж закiнчiть оральний акт звичним, традицiйним сексом. Так що проблеми я тут не бачу. Це наше з вами життя.
Жінкам не треба соромитися орального сексу, чи відмовляти чоловіку. Така поведiнка, швидше за все, свiдчить про невпевненiсть у собi, у своїй привабливостi, в своїх сексуальних можливостях. Мінет задоволення, яке жінка дарує коханому. Дівчата, робіть це i пам'ятайте, що коли справдi любиш людину, то любиш її усю, всi частини тiла, до останньої клiтини. Нiчого поганого немає в тому, що цiлуєте один одному руки, живiт, спину. Секс це взаємне задоволення.
А в мого чоловіка пунктик: він погоджується на мінет лише будь-де, тільки не в ліжку.
Скільки не пропонувала зробити це вдома, ні в яку. А тільки поїдемо на пікнік, за місто, чи навіть в машині сам проситься.... Але ж тоді я не готова це робити.
О, з цим вже нічого не поробиш. Це у нього в голові "пунктик". Це психологія і таке не лікується. Тобі Фанто треба з цим змиритись і задовольняти забаганки чоловіка, де йому схочеться, якщо не хочеш його втратити. Якщо хочеш робити це вдома в ліжку, то дам пораду - як він буде в душі залізь до нього. Намиль чоловіка, почни його пестити руками, торкнись губами. Він однозначно захоче продовження, а ти тоді бігом у ліжко. Будь певна він помчиться слідом аби мати продовження;)
А в мене проблема, я у ліжку імітувала оргазм від самого початку наших відносин. Тож мій чоловік думав, що він такий суперовий мен. Так ось саме мінет, як мені здається, мені допоміг вирішити цю проблему. Поки я його роблю, відповідно збуджуюсь, потім те саме мені робить чоловік.
Шановнi панянки почитав вашi думки, якiсь ви всi не такi. З деякими думками я згодний, але деяким жiночкам, я розповiм, що таке мiнет для чоловiка:
нам подобається, коли ви берете його глибоко урот. Цi вiдчуття не порiвняти
iз "природним" сексом у вашу дiрочку. Але! Звернiть увагу: не треба його постiйно заковтувати викликаючи у себе блювоту. Тодi в нас не такi гострi вiдчуття насолоди. Заковтування мають бути перiодичними. Ну i закiнчення теж має
бути у ротик, хоча бачу бiльшiсть присутнiх тут цього так i не зрозумiла.
YAsia.Zhvaliuk
15.08.2011, 20:44
ya tez vvazayu,yakso zinka ne xoche cogo to prumushuvatu ii ne treba ce vze prosto,znushannia.a yaksho xoche >mae zrobutu ce ,yak naykrashe.=)
Усе, що робиться в ліжку вночі, наперед має бути домовлене удень.
galyna2104
02.09.2011, 10:39
.....якщо чесно я не дуже розумію про що тут сперечаються... можу тому, що у нас з чоловіком трохи інші стосунки.... (ми обоє за завжди і практично всюди )))
але все таки я думаю, що великий вплив на думку жінок з цього приводу (ну робити чи не робити) справляють різні подруги і неправильний початок (не природно а примусом)
а чоловіки дуже цього хочуть не стільки через приємність відчуттів, а швидше тому що надивилися порнухи, де це роблять багато і вульгарно....
отака проза життя
galyna2104
02.09.2011, 10:39
Усе, що робиться в ліжку вночі, наперед має бути домовлене удень.
а сценарій писати не пробували ))))
Ти здивуєшся, але чернетку в голові мала :D
О, бачу, дехто вже на правильному шляху...
Мій чоловік часто проявляє ініціативу попестити мене язичком, можливо він сподівається на взаємність....І вправду я з задоволенням відповідаю йому, ми часто використовуєм "69",але закінчуємо зазвичай класичним сексом........
Тож дорогі МУЖЧИНИ, ЧОЛОВІКИ зробіть теж саме, а в результаті отримаєте винагороду яку чекаєте....
Як часто на нього погоджуватись і в яких випадках?
Я роблю мінет своєму чоловікові тоді, коли я цього хочу. А зазвичай я хочу, бо заводжусь з ним лише коли це роблю. Мені не бридко, а навпаки подобається, відчувати як мій коханий постогнює:)
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd. Переклад: cheburapin