Перегляд повної версії : Чи варто вірити усім словам чоловіка
Роксолана
30.04.2011, 18:35
Чи варто беззастережно вірити чоловікам? Своєму коханому...
Думаю, це питання задають жінки, яким за сорок, і які вже мають двадцятирічний досвід подружнього життя. Адже у двадцять ми віримо усім словам чоловіка беззастережно.
Вірити можна, крім того, що сказано у ліжку. Там вони (чоловіки) наобіцяють чого хочеш, аби отримати своє.
Мені здається, що тут питання не в тому чи варто вірити, а в тому, що дуже хочеться вірити. Я часто зустрічала жінок, які розповідали про небилиці своїх чоловіків і при цьому усвідомлювали, що це маячня. Але при цьому чоловікові вірно заглядали в очі і казали -- "вірю!" Чоловікові вірити не можна, але йому це треба!
Треба просто зазирнути чоловіку (своєму коханому) у вічі і все одразу стане зрозуміло. Тут питання в іншому - наскільки ти готова повірити.
Особлива
14.07.2011, 00:04
Я майже не вірю своєму чоловікові!!!!!!!!! Так я вірила, але попалилась на цьому!!!!!! Думала свята людина!!!! А коли перевірила яка це "правда його"!!!!! Просто хочу я навчилась взнавати його брехню чи правду. Він бреше так правдиво, переконливо!!!!!!
Навчившись бачити наскрізь свого чоловіка постає питання: " А чи варто такому вірити??!!!!! Що ж це у нього Лож во спасение!!!!!!????"
galyna2104
04.08.2011, 13:27
не вірити власному чоловікові - це страшно... хоча є й інше питання - чи нормально жити у штучно створеній ним реальності...
Особлива
07.08.2011, 23:01
Жити не варто і вірити також! Тому нам, жінкам потрібно навчитись розпізнавати брехню і виводити чоловіків на "чисту воду"!!!!! Я інколи так роблю.... Чесно кажучи результатом не завжди задоволена, адже його правда колюча....
Довіряй но провіряй- є така народна мудрість. Чоловікові треба вірити, адже саме на довірі побудовані гарні стосунки. З тою метою і виходят замуж, щоб довіряти один одному. Але в один прекрасний момент довіра може зникнути, і тоді все построїне вами (любов, повага і т.к.) може зруйнуватися. Тож будьте обережні, бережіть віру.
P.S. Треба вірити, але не поринати в неї зголовою, а бути при здоровому глузді, і чистим серцем.
Особлива
10.08.2011, 20:42
Так! Ми одружуємось, довіряємо, кохаємо! та на жаль всьому приходить кінець......мрії, сподівання руйнуються.Життя стає не таке яскраве, коли зникає таке слово, як довіра! Я у своєму житті зробила багато помилок, бо довіра до мого чоловіка була втрачена ще з першого місяця нашого одруження!!!!! А я усе вірила і надіялась, що він зміниться -це він так як то кажуть вживається у сімейну роль. А як кажуть без помилок тут не обходиться. Але все це ввійшло в привичку і.... понеслось.... . Дівчата!!!!! Якщо на ранньому етапі ваших стосунків зявляються якісь не порозуміння -не думайте, що мине!!!!!!! Навіть більше не продовжуйте!!! Як би чоловіки нас, жінок, цінували б більше за себе, то наше б життя було б краше!!!! Була б довіра, кохання і не було б зрад!!!!
Не варто. Якийсь час тобі буде здаватись, що він такий-й-й-й-й- класний, йому можна довіритись, спитати поради, але це не надовго. Своє справжне обличчя вони завжди показують в якихось знакових ситуаціях. Проаналізуйте кожна своє життя і ви все зрозумієте.
Світлана
07.11.2011, 18:19
Якщо чесно, то ніколи не перевіряла свого чоловіка. Вважаю, що це принизливо особисто для себе. Сама по собі недовіра здатна зруйнувати шлюб, навіть тоді, коли нічого серйозного не стається. Ми, жінки, часто своїми прискіпливими запитаннями чи вимогами пояснень змушуємо чоловіків "викручуватися", обманювати, а потім клубок збільшується нашими "перевірками":mad:. І звідки беруться сварливі жінки?;)
galyna2104
08.11.2011, 16:48
РЕЗЮМЕ: щастя нам усім і люблячих чоловіків )))
Світлана
08.11.2011, 18:04
Підтримую!!!
Сама недовіра вже руйнує будь-яку гармонію, але сліпо довіряти також безглуздо. Просто не ходити у рожевих окулярах і тверезо дивитися на чоловіка, без обожнювання і ідеалізації!
Я думаю, що без довіри не можуть існувати хороші стосунки, адже що це за життя, коли ти постійно сумніваєшся в своєму коханому, і не довіряєш йому. І на мою думку жінки, які добре знають своїх чоловіків, одразу помітять якісь зміни в своєму коханому, в його поведінці і т.д. Тоді вже треба більше приділити уваги для спілкування, щоб зрозуміти, чи справді виникла якась проблема.
nykoriak
09.12.2013, 17:57
Як кому.
Інтуїція
09.01.2014, 15:30
Ні)Чоловіки вони такі...непередбачувані.Неможливо щоб за весь час сімейного життя він хоч раз не збрехав.Такі вони люди.Але треба вміти розпізнавати брехню і знати правду.
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd. Переклад: cheburapin