Перегляд повної версії : антицелюлітний масаж
Дівчатка привііт,йду з понеділка на курс антицелюлітного масажу!!!:D
моя знайома ходила і дуже задоволена,тому і я вирішила перед відпочинком спробувати!!!
доречі казала,що перші рази надзвичайно боляче,велика кількість синців,тому на 3 раз бажання йти зовсім пропадає,але потрібно себе перебороти,тоді і буде результат
Роксолана
15.06.2012, 19:01
Привіт, Аліно! Ну як? Ходила? Розкажи. Я ось сама собі масаж робити пробувала дерев"яним масажером, так боляче. А може я неправильно робила?
привіт,сьогодні я була вже 4 раз,це ще не багато і результат покищо не помітний! розповім про найважливіше-БОЛЯЧЕ ДУУЖЕ! масажистка дуже приємна,акуратно робить,потрібно купити собі масажне масло,спочатку вона розтирає тіло вручну,а потім силіконовими баночками масажує!
БОЛЯЧЕ ДУУЖЕ! масажистка дуже приємна,акуратно робить,потрібно купити собі масажне масло,спочатку вона розтирає тіло вручну,а потім силіконовими баночками масажує!
Вітаю, Аліно! У нас в офісі вчора якраз зайшла мова про цей вид масажу. Так, це боляче, але потім буде результат. Успіху!
Привіт! Моя подруга робила собі такий масаж. Так це правда що результат є, але вона потім дитину народила і все знову назад повернулося.
дівчатка,привіт,давно не чулись!!!!!!! я вже проходила 10 сеансів,думаю може ще на 5 записатись! резюме-якщо йдеться про схуднення,то вага не змінилась,однак целюліту справді стало меньше! шкіра стала більш підтягнута
спочатку вона розтирає тіло вручну,а потім силіконовими баночками масажує!
Аліно, можеш про це більше розповісти? Бо я про це майже нічого не знаю. Тільки чула одним вухом.
Хтось щось чув про лімфодренаж?
баночний масаж вважається найбільш ефективним-триває близько 30-45 хв,рекомендують всі по-різному але в середньому 10-15 дехто і 20 масажів.я пройшла 10 хотіла ще взяти додаткових 5.,але побачила шо судини починають підтягуватись назовні і стають помітними,на шо масажистка сказала шо якщо буде гірше потрібно мастити гепариновою маззю
чесно судини не дуже помітні-просто я знаю шо їх не було видно. моя коліжанка пройшла 15 сеансів і я питаю її як судини ,а вона не пам,ятає як було до масажів,тому думаю шо немає нічого страшного!на наст раз спробую ше іншого масажиста
доречі забула-такі масажі можна робити не частіше 1 разу на півроку
але побачила шо судини починають підтягуватись назовні і стають помітними,на шо масажистка сказала шо якщо буде гірше потрібно мастити гепариновою маззю
Ого! Виходить, що тільки гірше від такого масажу? Може, краще не ризикувати?
Зараз з'явились нові методи і нова апаратура для антицелюлітного масажу.
Називається це усе лімфодренаж. Я проконсультувалась з лікарем і вирішила спробувати. Принаймні, лікар каже, що цей метод більш ефективний і не такий шкідливий. Лікування відбувається так: на ноги і живіт одягаєш спеціальні манжети, які стискають ноги та живіт. Процедура триває десь з годину. Лікар каже, що можна зменшити об'єм талії та стегон. Крім того, це ніби покращує кровообіг і не розтягує стінки судин (так як це відбувається за звичайного баночного масажу).
Я хочу спробувати. Як тільки - то відпишу і про відчуття і про результат.
я ходила на пробний лімфодренаж-чесно після нього в мене трішки судомило м,язи!коли лежиш не дуже приємно-просто таке відчуття шо тобі хтось смикає м,язи! взагалі найефективніший -це просто ручний масаж! а доречі при лімфодренажі обов,язковою умовою є дотримання дієти
Аліно, я вже була на п'яти процедурах. Не смикає. Правда відчуття трохи незвичні, коли апарат стискає. Але не сказала б, що неприємні. Зате після процедури - легкість у ногах, аж хочеться літати.
А хіба при ручному масажі можна забути про дієту?
Результат вже є - трохи зменшилася в об'ємі)))
просто напевно це індивідуально!в мене справді судомило м,язи після процедури! звичайно дієту ще ніхто не відміняв ні при якому масажі,просто при ручному масажі (чи банковому) не можна їсти 2 години до і після,а от при лімфодренажі,не знаю скільки Вам рекомендували відвідувань(мені від 12 до 18) то потрібно було себе конкретно обмежувати напротязі часу всіх масажів!
Мені лікар сказав просто зменшити порції. Ну, їсти частіше, але меншими порціями. Рекомендували 10 процедур. Думаю за кілька місяців повторно піти туди. А де саме Ви були?
я була на Володимира Великого,там є солярій в який я хожу і мені просто запропонували пробну процедуру лімфодренажу-але там його робить не лікар ,а адміністратор
там і ціна досить серйозна-якщо не помиляюсь 180 гр за сеанс-а їх то треба багато......... а Ви куди ходите і як там
MarinaKes
09.12.2014, 20:05
Масаж: профілактичний, класичний, антицелюлітний. працюю лише з особами жіночого роду. МАСАЖ ВИКОНУЮ ЯКІСНО і не за високу ціну.
До речі, краща програма для маркетингу, SEO та SMM для мене - це XRumer 12.0.9 Elite :)
Michaelsype
12.12.2014, 00:03
Масаж: профілактичний, класичний, антицелюлітний. працюю лише з особами жіночого роду. МАСАЖ ВИКОНУЮ ЯКІСНО і не за високу ціну.
Michaelsype
12.12.2014, 06:18
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd. Переклад: cheburapin