PDA

Перегляд повної версії : антицелюлітний масаж

Аліна
10.06.2012, 16:00
Дівчатка привііт,йду з понеділка на курс антицелюлітного масажу!!!:D

Аліна
10.06.2012, 16:02
моя знайома ходила і дуже задоволена,тому і я вирішила перед відпочинком спробувати!!!

Аліна
10.06.2012, 16:04
доречі казала,що перші рази надзвичайно боляче,велика кількість синців,тому на 3 раз бажання йти зовсім пропадає,але потрібно себе перебороти,тоді і буде результат

Роксолана
15.06.2012, 19:01
Привіт, Аліно! Ну як? Ходила? Розкажи. Я ось сама собі масаж робити пробувала дерев"яним масажером, так боляче. А може я неправильно робила?

Аліна
15.06.2012, 21:56
привіт,сьогодні я була вже 4 раз,це ще не багато і результат покищо не помітний! розповім про найважливіше-БОЛЯЧЕ ДУУЖЕ! масажистка дуже приємна,акуратно робить,потрібно купити собі масажне масло,спочатку вона розтирає тіло вручну,а потім силіконовими баночками масажує!

Оксана
24.06.2012, 06:46
БОЛЯЧЕ ДУУЖЕ! масажистка дуже приємна,акуратно робить,потрібно купити собі масажне масло,спочатку вона розтирає тіло вручну,а потім силіконовими баночками масажує!
Вітаю, Аліно! У нас в офісі вчора якраз зайшла мова про цей вид масажу. Так, це боляче, але потім буде результат. Успіху!

Краля
30.06.2012, 08:00
Привіт! Моя подруга робила собі такий масаж. Так це правда що результат є, але вона потім дитину народила і все знову назад повернулося.

Аліна
19.07.2012, 22:49
дівчатка,привіт,давно не чулись!!!!!!! я вже проходила 10 сеансів,думаю може ще на 5 записатись! резюме-якщо йдеться про схуднення,то вага не змінилась,однак целюліту справді стало меньше! шкіра стала більш підтягнута

Ася
13.08.2012, 19:56
спочатку вона розтирає тіло вручну,а потім силіконовими баночками масажує!
Аліно, можеш про це більше розповісти? Бо я про це майже нічого не знаю. Тільки чула одним вухом.

Хтось щось чув про лімфодренаж?

Аліна
23.08.2012, 21:42
баночний масаж вважається найбільш ефективним-триває близько 30-45 хв,рекомендують всі по-різному але в середньому 10-15 дехто і 20 масажів.я пройшла 10 хотіла ще взяти додаткових 5.,але побачила шо судини починають підтягуватись назовні і стають помітними,на шо масажистка сказала шо якщо буде гірше потрібно мастити гепариновою маззю

Аліна
23.08.2012, 21:45
чесно судини не дуже помітні-просто я знаю шо їх не було видно. моя коліжанка пройшла 15 сеансів і я питаю її як судини ,а вона не пам,ятає як було до масажів,тому думаю шо немає нічого страшного!на наст раз спробую ше іншого масажиста

Аліна
23.08.2012, 21:46
доречі забула-такі масажі можна робити не частіше 1 разу на півроку

Ася
02.10.2012, 16:34
але побачила шо судини починають підтягуватись назовні і стають помітними,на шо масажистка сказала шо якщо буде гірше потрібно мастити гепариновою маззю

Ого! Виходить, що тільки гірше від такого масажу? Може, краще не ризикувати?
Зараз з'явились нові методи і нова апаратура для антицелюлітного масажу.
Називається це усе лімфодренаж. Я проконсультувалась з лікарем і вирішила спробувати. Принаймні, лікар каже, що цей метод більш ефективний і не такий шкідливий. Лікування відбувається так: на ноги і живіт одягаєш спеціальні манжети, які стискають ноги та живіт. Процедура триває десь з годину. Лікар каже, що можна зменшити об'єм талії та стегон. Крім того, це ніби покращує кровообіг і не розтягує стінки судин (так як це відбувається за звичайного баночного масажу).
Я хочу спробувати. Як тільки - то відпишу і про відчуття і про результат.

Аліна
09.10.2012, 21:14
я ходила на пробний лімфодренаж-чесно після нього в мене трішки судомило м,язи!коли лежиш не дуже приємно-просто таке відчуття шо тобі хтось смикає м,язи! взагалі найефективніший -це просто ручний масаж! а доречі при лімфодренажі обов,язковою умовою є дотримання дієти

Ася
19.10.2012, 10:38
Аліно, я вже була на п'яти процедурах. Не смикає. Правда відчуття трохи незвичні, коли апарат стискає. Але не сказала б, що неприємні. Зате після процедури - легкість у ногах, аж хочеться літати.
А хіба при ручному масажі можна забути про дієту?
Результат вже є - трохи зменшилася в об'ємі)))

Аліна
24.10.2012, 20:34
просто напевно це індивідуально!в мене справді судомило м,язи після процедури! звичайно дієту ще ніхто не відміняв ні при якому масажі,просто при ручному масажі (чи банковому) не можна їсти 2 години до і після,а от при лімфодренажі,не знаю скільки Вам рекомендували відвідувань(мені від 12 до 18) то потрібно було себе конкретно обмежувати напротязі часу всіх масажів!

Ася
26.10.2012, 13:17
Мені лікар сказав просто зменшити порції. Ну, їсти частіше, але меншими порціями. Рекомендували 10 процедур. Думаю за кілька місяців повторно піти туди. А де саме Ви були?

Аліна
26.10.2012, 23:30
я була на Володимира Великого,там є солярій в який я хожу і мені просто запропонували пробну процедуру лімфодренажу-але там його робить не лікар ,а адміністратор

Аліна
26.10.2012, 23:31
там і ціна досить серйозна-якщо не помиляюсь 180 гр за сеанс-а їх то треба багато......... а Ви куди ходите і як там

MarinaKes
09.12.2014, 20:05
Масаж: профілактичний, класичний, антицелюлітний. працюю лише з особами жіночого роду. МАСАЖ ВИКОНУЮ ЯКІСНО і не за високу ціну.

До речі, краща програма для маркетингу, SEO та SMM для мене - це XRumer 12.0.9 Elite :)

Michaelsype
12.12.2014, 00:03
Масаж: профілактичний, класичний, антицелюлітний. працюю лише з особами жіночого роду. МАСАЖ ВИКОНУЮ ЯКІСНО і не за високу ціну.

Michaelsype
12.12.2014, 06:18