Перегляд повної версії : Як ви переживаєте ПМС?
Колись раніше я критичних днів не помічала. А тепер... стаю злюча десь за тиждень "веселих днів", дратуюсь через кожну дрібницю, через кожне не так сказане чоловіком слово - сльози, а солодке їм у неймовірних кількостях.... Дівчата, а як у вас? Як ви переживаєте цей дарунок природи? Може в когось є свої секрети аби полегшити життя собі і рідним? :)
Роксолана
03.06.2012, 19:00
Я наприклад, по можливості перший день намагаюсь провести в ліжку. Якщо це припадає на вихідний день, то навіть їсти не встаю варити. А якщо на роботі, то тільки з анальгіном і нічого тоді не їм, лише воду п"ю.
Мені допомагає коктейль -- одночасно випити анальгін з аспірином. Бо якщо десь треба йти, то годі з ліжка встати!
дівчата - в мене перший день починається з німесилу-20 хв і я знову в нормі-але без нього важкувато
і анальгін помагає???? можу пачками пити і нічого, а такі часом бувають болі що хоч на стіну лізь. рятує тампалгін (наче правильно написала), коштує недорого і за 15-20 хв цілий день вже нормально, навіть не ниє.
Роксолана
04.11.2012, 09:42
Одразу в перший день 2 таблетки зразу, потім через чотири години ще дві і все, можна жити.
Інтуїція
09.01.2014, 19:23
Приймаю вітаміни,їм шоколад,п ю чай і намагаюся не нервувати.
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd. Переклад: cheburapin