Перегляд повної версії : Сексуальні фантазії (Найцікавіші думки надруковано у журналі "Жіночий порадник" 4 (62) ТРАВЕНЬ 2012 року)
Чи правда, що сексуальні фантазії відобржають те, чого хочеш насправді? І чи варто своїми фантазіями ділитися зі своєю половинкою? Більшість на форумі - жінки. Хотів би почути вашу думку.
Фантазія у ліжку найкращий засіб задовольнити своє бажання без ризику втратити свою кохану. Вона повинна знати, чого ти хочеш.
Якщо з вашою половинкою у вас повна гармонія і довіра, то спокійно діліться своїми фантазіями. Потрібно різноманітнювати своє сексуальне життя
Розказувати про свої фантазії чи ні це залежить від рівня довіри до партнера. Знаю реальний випадок. Жінка поділилась своєю фантазією, чоловік радо пристав на втілення її в життя, і все було добре поки "це" тривало, а потім.... звинувачення: де такому навчилась? Як результат: сварка. сльози, і обіцянка більше ні слова йому про фантазії. Зрештою, можливо, вони так і називаються, аби так і залишитись лише фантазіями. А чоловікам пораджу: хочете втілення "непростих" фантазій - ідіть до повій.
Я не згодна відпускати свого чоловіка до повій. Адже він мій. Краще урізноманітнювати секс зі мною. Якщо справді кохаєте чоловіка, то ви не відпустите свого чоловіка до іншої.
Якщо хочете чогось особливого не так як завждт, може варто переглянути якийсь фільм еротичний разом
О-о-о! Я проти повій! Кожен чоловік знає як розказати жінці про свої фантазії. Але, я погоджуюся з Алісою. Краще ніж говорити, треба робити! Граючись, забавляючись, розважаючись! Без плану та графіку. Так званий планований експромт!
Роксолана
14.05.2011, 19:36
Я за втілення "розумних" фантазій у ліжку. Нові пози, можливо, іграшки. Але якщо ця фантазія чоловіка буде принижувати мене як жінку ніколи на неї не погоджусь. Приміром, анальний секс.
Обов'язково потрібно ділитися фантазіями зі своєю половинкою. Спершу подивитись фільм про це. Обговорити, що сподобалось, що ні. Так у розмові можна багато чого дізнатись одне про одного. Ну а вже коли опинитесь у ліжку все піде саме собою.
Сексуальні фантазії -це добре, але вміру. І без усіляких планів, схем, просто може бути невеличка підскаска партнерові про свої бажання, і все повинно йти саме собою.
руда соня
05.09.2011, 14:03
Ну не знаю... В кожній людині сидить щось таке... Я б ніколи не наважилася розповісти своєму чоловікові про деякі свої бажання. Нам і так добре разом. Тож навіщо викликати вовка з лісу? З іншого боку, якщо партнери впевнені одне в одному, а їхні фантазії з розряду тих, які можна втілити в реальність -- чому б ні?
galyna2104
05.09.2011, 17:04
а які ж такі у вас фантазії, який утілити неможливо або соромно розповісти?
оЛьга236
20.09.2011, 14:42
Ну фантазії це звичайно хорошо, але їх потрібно втілювати в життя. Я от хочу спробувати .. кх.. анальний секс але нік не наважуюсь... перший анальний секс.... дивилась красніла, але ж кортить все таки відчути щось нове
Роксолана
21.09.2011, 06:37
Цей секс... кх.. анальний... достойний чоловіка, оЛьга236, але є принизливим для жінки. Така моя думка.
І як? оЛьга236, спробувала?
Секс у ванній моя слабкість, а ось жінці не дуже подобається. Хоча вона ні разу не впала, там чи не вдарилась. Так би і з'їв свою кохану. А вам подобається скс у душі?
Незручно і слизько. Плюс холодна плитка б-р-р-р-
Роксолана
01.10.2011, 16:39
В наших ванних кімнатах можна спробувати хіба раз, так, для різноманітності.
Та ну, панянки, що це ви сам негатив бачите? Тут можна спробувати різні пози, а ще тепленька водичка ллється на тебе під час процесу....
Мені подобається в душі робити мінет. Вода тече по тілу коханого. Ми збуджуємось обоє. Сексом теж займалися і стоячи і спереду і ззаду, але все ж мені більше подобаються у душі пестощі, а далі краще переміститись на килимок біля ванни або на ліжко.
Роксолана
02.10.2011, 07:36
Це тобі на спинку ллється тепленька водичка Men, а твоя партнерка дупою на холодній плитці, так?
О, так це їй через плитку не подобається :D Все зрозумів, зміню позу ;)
У ванні можна, у душі добре, а у джакузі просто фантастично :p правда перед цим треба запастись спеціальною змазкою. Вода ж бо змиває природню. А ось резинкою користуватись незручно.
Взагалі, хочу вам сказати, що усі ці мокрі місця дуже підходять для прелюдії, а уже сам, так би мовити, процес краще завершувати так, щоб було і комфортно і зручно і сухо!
galyna2104
15.12.2011, 22:03
Якщо обом хочеться, то можна де завгодно і в різних позах ( ну, крім велелюдних місць, звісно )
Завжди цікавою була така фантазія як секс з двома чоловіками. Кльово напевно?
Неправда і в попку тепло, якщо плитка з підігрівом.;) Я не розумію, чому соромитися в ванні , чи в душі робити те що й у ліжку? А різні незручності можна виправити. (плитка холодна - постели килимок, знизу незручно- зверху спробуй, чи узагалі у вертикальному положенні;) ).Кохайтеся усюди, не бійтеся нових відчуттів, насолоджуйтесь життям поки іще молоді.
galyna2104
01.03.2012, 11:09
Неправда і в попку тепло, якщо плитка з підігрівом.;) Я не розумію, чому соромитися в ванні , чи в душі робити те що й у ліжку? А різні незручності можна виправити. (плитка холодна - постели килимок, знизу незручно- зверху спробуй, чи узагалі у вертикальному положенні;) ).Кохайтеся усюди, не бійтеся нових відчуттів, насолоджуйтесь життям поки іще молоді.
СТО ВІДСОТКІВ ПІДТРИМУЮ!
Якщо обом хочеться, то можна де завгодно і в різних позах ( ну, крім велелюдних місць, звісно )
велелюдні місця - більше адреналіну :) з власного досвіду в електричці, в кіно, в горах на природі, на леваді...а що стосується ванни дуже навіть класно, особливо пестощі.
..мене особисто приваблюють фантазії лише зі своєю дружиною :cool:
Ну звісно, що сексі фантазії -- це тільки плюс у сімейному житті. тим більше, Андрій саме з дружиною хоче все спробувати. А так уяви ситуацію -- ти їй пропонуєш щось вона відмовилася, то в тебе яке бажання -- знайти таку кобіту, яка б не відмовилася, правильно? Тому жінкам головне не боятися експериментів чоловіка. А анальний секс -- болючий, жорстокий і нічого цікавого. Я так думаю!
руда соня
21.03.2012, 17:40
А знаєте, чому чоловікам подобається анальний секс? Тому що отвір анальний у рази вужчий, ніж у жіночому статевому органі, тому й кайф незрівнянно більший. А в деяких жінок при такому акті виникає враження, що тебе сильно приперло в туалет "по-важкому". Бр-р-р!
руда соня
26.03.2012, 17:15
А стосовно сексу у ванній кімнаті я згадала анекдот:
На міжнародному симпозіумі жінок обговорюється тема безпечного сексу. Француженка: ""Ми, французи, завжди використовуємо презервативи. Це надійний, перевірений десятиліттями засіб".
Американка: "А ми віддаємо перевагу протизаплідним таблеткам. На їх дію завжди можна покластися".
Підводиться українка й починає розповідати:
"У нас в Україні існує безліч способів не допустити вагітності. Розповім про свій спосіб. Оскільки в нашій однокімнатній квартирі разом з нами живуть наші діти і свекор зі свекрухою, то кохаємося ми завжди у ванній. Вона маленька, і займатися сексом там можна лише стоячи перед дзеркалом. А оскільки мій Петро нижчий від мене на 15 сантиметрів, то мусить ставати на відро. Отак і кохаємося: я стою обличчям до дзеркала, Петро -- ззаду. І коли я у дзеркалі бачу, що очі в мого чоловіка починають мутніти, то швиденько вибиваю відро йому з-під ніг. Ось такий метод запобігання вагітності. Він ніколи нас не підводив.:D
А знаєте, чому чоловікам подобається анальний секс? Тому що отвір анальний у рази вужчий, ніж у жіночому статевому органі, тому й кайф незрівнянно більший. А в деяких жінок при такому акті виникає враження, що тебе сильно приперло в туалет "по-важкому". Бр-р-р!
Слава Богу у мого чоловіка такої фантазії немає :D Єдина його фантазія мінетик будь-де лише не в ліжку :). Звичайно, я цю антазію задовільняю
galyna2104
01.04.2012, 14:44
Слава Богу у мого чоловіка такої фантазії немає :D Єдина його фантазія мінетик будь-де лише не в ліжку :). Звичайно, я цю антазію задовільняю
а відки ви знаєте що не виникає?:eek:
Бо сам зізнвся, що йому таке не до вподоби ;)
Не думаю, що всі-всі фантазії потрібно втілювати, інакше б вони називалися планами. Але деякі ваші мрії, напевне, мають право на здійснення. Чи варто обговорювати це з кимось і в якій формі? Залежить від вашого рівня як людини і рівня ваших стосунків. Якщо між вами сильний потяг, то ви зрозумієте бажання одне одного і захочете їх задовольнити й без попередньої "співбесіди". А слова мають бути, звичайно, про кохання...
А стосовно сексу у ванній кімнаті я згадала анекдот:
На міжнародному симпозіумі жінок обговорюється тема безпечного сексу. Француженка: ""Ми, французи, завжди використовуємо презервативи. Це надійний, перевірений десятиліттями засіб".
Американка: "А ми віддаємо перевагу протизаплідним таблеткам. На їх дію завжди можна покластися".
Підводиться українка й починає розповідати:
"У нас в Україні існує безліч способів не допустити вагітності. Розповім про свій спосіб. Оскільки в нашій однокімнатній квартирі разом з нами живуть наші діти і свекор зі свекрухою, то кохаємося ми завжди у ванній. Вона маленька, і займатися сексом там можна лише стоячи перед дзеркалом. А оскільки мій Петро нижчий від мене на 15 сантиметрів, то мусить ставати на відро. Отак і кохаємося: я стою обличчям до дзеркала, Петро -- ззаду. І коли я у дзеркалі бачу, що очі в мого чоловіка починають мутніти, то швиденько вибиваю відро йому з-під ніг. Ось такий метод запобігання вагітності. Він ніколи нас не підводив.:D
Класний анекдот, розкажу чоловікові про ще один спосіб контрацепції :D:D:D . Тільки в нас так не вийде він вищий від мене;)
Господи! Про які фантазії ви говорите! Ось раніше мій чоловік був готовий роздягти мене і потягти у ліжко варто мені було зайти до кімнати.А тепер.... Я хочу сексу, він -- ні. Я намагалась поговорити з чоловіком на цю тему. З'ясувати причину, але щоразу наша розмова закінчується сваркою. Тобто я хочу про це говорити, а він не хоче говорити. І це на загал про секс. Я навіть не уявляю, що би було якби я сказала про якісь свої фантазії. Звичайно, вони в мене є. Але я ніколи скажу чоловіку які саме. До того ж я це переважно і роблю "це" зі своїми фантазіями.
Я своїми фантазіями з чоловіком не ділюсь. Впевнена, що він не зрозуміє, як це я можу хотіти кохатися втрьох? Але знаю, що в мого чоловіка усі його фантазії пов'язані з порнушкою. Він її так часто дивиться (без мене), що на мене йому вже бракне сил. Я і секс то зубами в нього вириваю не те, що ще й фантазувати.
Я за фантазії у ліжку! Але розумні. Приміром зв'язування, биття і т. ін. це не для мене. Це взагалі не фантазії, як на мене, а збочення якісь. А ось приміром секс на підлозі класно. Коли вперше спробували відчуття значно гостріші ;) Раджу всім.
А ми з чоловіком дуже часто фантазуємо, і втілюємо їх у життя , хочу так - маю так, хочу так -будьласка, відповідно і я до чоловіка.В нас секс рідко 2-3 рази в місяць, але такий що ще потім кілька днів голова кругом. Ми пробували в різних позах і різних місцях.
Що до анального сексу, дівчата не бійтесь експерементувати, не завжди і не всім боляче. доречі легке відчуття болю - збуджує...
Фантазуйте і діліться своїми фантозіями з чоловіками, їм приємно що їм довіряють усе...
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd. Переклад: cheburapin