Перегляд повної версії : різниця у вiцi-вiн молодший Найцікавіші думки надруковано у журналі "Жіночий порадник" №7 (77) СЕРПЕНЬ 2013 РОКУ)
nadijka2110
22.04.2012, 17:06
мeнi 24 роки.я закохалaся у хлопця i як виявилося взaємно.ми дужe щaсливi. алe вiн молодший нa 7 рокiв i ми нiкому нe говоримо-я боюся осуду.нeвжe цe нacтільки нeнормaльно?
galyna2104
25.04.2012, 14:24
ну, різниця досить велика. але якщо ви щасливі, то й тіштеся :)
Роксолана
25.04.2012, 17:42
Це навіть в американських зірок виглядає не дуже нормально... Але є пари, яким добре разом. То чому б і ні?
все це суцільна фігня -- різниця у віці ніколи не заважає людям бути разом. от хіба самі собі понапридумувати всякого -- що люди скажуть, а коли мені буде 40, йому -- 33 -- всі будуть за ним заглядати, а на мене пальцем показувати)))))) Якщо люди люблять один одного, вони в паспорти не заглядають. в мене колись теж були такі стосунки -- правда хлопець був на 6 років молодший, але деколи мені здавалося, що він на 16 років від мене старший -- дуже піклувався про мене, такий турботливий був, ніяка різниця у віці нам не заважала!!!! Тому живіть тут і зараз! Успіху!
На мою думку, це нормально, що дівчина старша за хлопця... І дійсно, не потрібно задавати собі питання " Що про це скажуть люди? "... Це ваш вибір, якщо вам добре і комфортно з людиною, то не потрібно зважати на різницю в віці.
Роксолана
05.07.2013, 12:01
Моя сестра вже рік буде, як вийшла заміж за чоловіка, молодшого за неї на шість років. Її перший чоловік був старшим від неї. Збиткувався з неї, грошей не давав, називав дурепою. Бо він розумніший, старший. Тож вона мала з чим порівняти. Розповідає, що з теперішнім чоловіком, молодшим, вона почувається королевою. І не від віку чоловіка це залежить, а від його характеру та вихованості. Головне аби у двох погляди на сім'ю, спільне життя були однакові. Особливо в чоловіка.
Крістіна
05.07.2013, 12:21
nadijka2110, моя тобі порада. Не слухай нікого і ні на кого не озирайся. На друзів, подружок, навіть батьків. Будь щаслива, живи своїм життям. Повір, усі ті, хто пліткує про тебе, на кшталт "що її чекає завтра?", завтра ж про тебе забудуть і говоритимуть про когось іншого. А ти, якщо до всього прислухатимешся, втратиш своє щастя. І якщо твоє кохання справжне воно дасть тобі силу це пережити. Розповім тобі історію про свою бабцю. Мій дідо був на 10 років молодшим за бабцю. І в них не було кохання. Так сталось, що у неї було кохання з хлопцем, який загинув. Бабця була вагітна і родина прийняла рішення: брат має одружитись за брата і стати батьком ще ненародженій дитині брата. Спочатку було складно. Вони жили у селі. Уяви, що говорили там! Але дідо, хоч і мав 19 років «до справи» поставився серйозно. Став справжнім головою родини. Чоловіком і батьком. Вже за рік ніхто в селі і не згадував, що Ганька старша на 10 років. Далі бабця закохалась таки у свого чоловіка і прожила з ним у щасті 62 роки. Першим помер дідо. Бабця пережила його рівно на рік. Народилось у них четверо дітей. Так що nadijka2110 не слухай нікого.
Справді, така різниця у молодому віці не критична, однак трохи згодом жінці треба буде ретельно стежити за своєю зовнішністю, дбати про фігуру і т. ін., щоб якнайдовше бути привабливою, бо ж недарма кажуть, що чоловіки люблять передусім очима. Не пригадую, чиї це слова, але цілком згідна з автором, який казав: коли чоловіків запитують, що вони найбільше цінують у жінці, вони відповідають: "Душу" – але при цьому дивляться на її ноги... Звісно, це стосується усіх жінок, але найперше тих, що старші за своїх обранців, – думаю, через якийсь час прикрих нагадувань про вік від своєї "половини" їм не уникнути. Коли ж ти молодша за чоловіка або й однакового віку, усе простіше – на його "ти стара" можна відповісти з чистою совістю: "сам такий"!
А коли чоловік молодший, то завжди виконуватиме забаганки жінки, бо "старших треба слухати!"
Взагалі, я думаю, що деякі чоловіки народжуються чоловіками, а деякі до пенсії не знають що таке дбати про жінку, оберігати її. Тут вік не допоможе. Коли двоє людей люблять один одного, то вони ж не думають про вік, їм важливі характер, ставлення, поведінка. Просто якщо чоловік молодший, то жінка намагатиметься завжди бути для нього загадкою, щоб йому не хотілося заглядати на молодших!
nadijka2110, як показує життя вже за пару років спільного життя в таких прах різниця непомітна. Чоловік в таких парах починає виглядати ровесником дружини. Особисто знаю таке подружжя. Вони одружились коли йому було 25 їй 35 років. Разом вже 21 рік. Різниці у віці непомітно зовсім. Живуть щасливо. Правда дітей немають. Але це вже інша тема для розмови. Правильно anet каже головне аби чоловік народився чоловіком, а не матусиним синочком. Тоді все буде гаразд
Які ви всі наївні!!!! Якою б красунею не була жінка, як би вона за собою не доглядала після 40 років жінка в'яне. Так вона може за собою доглядати, але в тих у кого молодший чоловік це доходить до фанатизму. Починаються коротенькі спіднички, обтягнені сідниці. Жінки живуть на дієтах. А в очах німе запитання: правда ж я гарна і молода. А молодший чоловік до 40 років тільки розквітає і природа бере своє. Навіщо йому тіло, яке починає в'янути у штучно підтримуваній оболонці. Природу не обманеш. Жінка, яке худне після сорока і хвалиться, що влізла у джинси двадцятирічної давнини, насправді для оточення виглядає набагато старшою. І не треба думати, що молодий чоловік цього не бачитиме.
Так. Живуть. Живуть разом. Дехто навіть щасливо. Але це все якесь несправжнє. Мінус ще й у тому, що всі це розуміть, але тішать себе ілюзіями.
Lady Gaga
06.07.2013, 08:07
Надін, тебе послухати так у парах де чоловік старший і проблем не існує зовсім? Озирнись навколо: у більшості чоловіків до сороківки розквітає пивний животик, з'являється лисина і тече слинка на молоденьких. Але це не від його розквітлості і сексуальності а від збоченості думок. Можу погодитись, що з десяти лише один чоловік розквітне і то за умови, що за собою слідкує. Побачити чи це справжнє і чи щасливі двоє дуже просто. Треба зазирнути в очі жінки. Якщо вони світяться, вона щаслива. І байдуже старший чоловік за неї чи молодший.
Я б сказала що різниця у віці 7 років ще не критична. У обох більш-менш однакові цінності і пріоритети. Хоча, якщо чесно, особисто я, наприклад біля себе молодшого чоловіка уявити навіть ніколи не могла. На хлопців молодших за мене навіть на місяць серйозно не дивилась. Думаю не в коханні тут справа, тут роль грає виховання. Якщо по родині усі жінки мали молодших чоловіків, то й надалі дівчата-нащадки будуть собі шукати таких. Бо ж такого, що чоловік має бути старшим за жінку вони не знатимуть.
Ну уявіть ситуацію -- познайомилися, закохалися, а потім виявилося, що він молодший. І що? Вона така вихована, що перестане його любити, не захоче з ним бути лише тому, що він молодший? А як же старі і мудрі приказки, що серцю не накажеш???
Ну уявіть ситуацію -- познайомилися, закохалися, а потім виявилося, що він молодший. І що? Вона така вихована, що перестане його любити, не захоче з ним бути лише тому, що він молодший? А як же старі і мудрі приказки, що серцю не накажеш???
Добре якщо так, anet. У нас в родині є така ситуація,що жінка старша за чоловіка. Моя двоюрідна тітка Юлія на 9 років старша за свого чоловіка. Історія її життя не проста. З батьків-прадідів її родина жила у селі. І коли у її батьків народилась вона і її молодший брат, у добрих сусідів і друзів народились син і донька. Час ішов, діти виросли разом. І молодший брат тітки закохався у сусідську дівчину Софію. Почались розмови за весілля. Але ж як це: молодший брат ожениться раніше за старшу сестру? Тітці на той час було вже 29 років. За сільськими мірками давно стара. І родина тітки разом із майбутніми сватами прийняли доленосне рішення і за тітку і за її майбутнього чоловіка. Юля вийде заміж за 20-річного Остапа, брата майбутньої нареченої. Отак дві родини "помінялися" дітьми. Чи є бодай симпатія у Юлі і Остапа ніхто не питав. На Юлю чекала влаштована доля. На Остапа дім і земельний наділ. Так і сталось. Весілля братів і сестер справили в один день. Так назавжди поєднались дві родини. Тітка живе з Остапом вже 23 роки. Дітей в них немає. Поки Остап був молодий-зелений ще родину слухав, а як перевалило за 30-ку ходив до молодших жінок. Юля про це знала і знає, але мовчить. Чи щаслива вона? Теж не каже.
Роксолана
07.07.2013, 10:27
Нічого собі! Та у тебе Весна історія прям як зі середньовіччя! Шкода твоєї тітки...
anet, історія Весни ще одне підтвердження тому, що це неправильно і протиприродньо для жінки. Виправданням, як я вже казала, може бути лише щире взаємне кохання. Можу уявити життя твоєї родички, Весна. Може вона тому і мовчить. Це ж треба таке пережити. Це ж все село напевно на неї витріщалося, коли вона з чоловіком йде, чи на забаві. Її обговорювали і напевно зараз обговорюють. А для жінки питання віку болюче, особливо, як їй за сорок. Ще якби дитину мала, то може б роти позатикали, а так шкода жінки.
руда соня
08.07.2013, 10:24
Знаю кілька сімей, де жінка старша на 5 -- 10 років. Тут дійсно спочатку все залежить від почуттів. А пізніше -- від того, чи вистачить обидвом терпіння і мудрості зберегти ці почуття. Моїми сусідами колись були чоловік з жінкою, ровесники, він військовий, вона -- бухгалтер, усталений побут, дві донечки... А потім вона закохалася в іншого, на 8 років молодшого. Причому він був не ідеальний, любив і в чарку зазирнути, і дівчат за коліна потримати... Але коли вони зійшлися, на них дивилися і заздрили, яке в них почуття. Вони й тепер разом.
Надін каже, молодий чоловік буде задивлятися на юних дівчат. А хіба не буває такого, що жінка молода і приваблива, а чоловік несподівано йде до старшої і почувається з нею набагато щасливішим? Скільки пар, стільки й історій. І стереотипи тут лише шкодять.
Михайлина
08.07.2013, 12:22
Можу ще в якихось особливих випадках погодитись, що різниця у віці до десяти років і в одну і в другу сторону ще не є аж такою критичною. Приміром, коли брат взяв дружину свого загиблого брата аби діти сиротами не лишились, як тут писали. Але назагал якось це неприродньо. Хоча знову ж таки все від людей залежить. Моя сестра молодша від свого чоловіка на вісім років. І дуже часто, особливо як збираємось на свята родиною чуємо як він її називає моя дурненька, маленька і т. д. І це при тому, що він старший. А як тоді старша жінка називатиме молодшого чоловіка? Мій маленький? :) Кому ж таке сподобається? А молодий чоловік казатиме дружині: моя маленька. А вона дивитиметься у дзеркало на свої зморшки. Мало який мозок цей дисонанс витримає.
Впевнена, що nadijka2110, не варто зважати, що люди скажуть і не варто ховати своє кохання. Якщо почуття щирі не потрібно їх соромитись! А потім nadijka2110, що і вагітність свою ховатимеш? І дітей? І взагалі ціле життя підпорядковане думці людей буде? Люди завжди щось говорять, а ось жити потрібно своїм життям.
Впевнена, що nadijka2110, не варто зважати, що люди скажуть і не варто ховати своє кохання. Якщо почуття щирі не потрібно їх соромитись! А потім nadijka2110, що і вагітність свою ховатимеш? І дітей? І взагалі ціле життя підпорядковане думці людей буде? Люди завжди щось говорять, а ось жити потрібно своїм життям.
правильно Марто говориш. Не варто ховатись. Я народилась в родині де моя мама є старшою за батька на одинадцять років. І нічого страшного. Я про це дізналась аж коли мені 16 минуло і я робила собі паспорт. Було шалене здивування адже мама не виглядала старшою, навпаки я свято була впевнена що тато старший за маму. Я виросла в щасливій, люблячій родині. І ніколи від людей не чула чогось такого про своїх батьків. Коли є почуття вік не є завадою коханню.
Нічого собі! Та у тебе Весна історія прям як зі середньовіччя! Шкода твоєї тітки...
шкода...., так, моя тітка не раз це слово чула. Але ніколи від рідних. Лише від чужих людей.
усе можна зрозуміти, і кохання, і те що серцю не накажеш... але ну не природньо це!!! Погоджуючись з цим, можна погодитись і з коханням між братом і сестрою. Бо ж таке теж буває. І що? Теж серцю не накажеш? Просто ми, люди, завжди хочемо руйнувати. Не лише все навколо, а й правила життя також. Не потрібно йти проти природи. Чоловік має змужніти, стати чоловіком, захисником для своєї обраниці. Чи "дозволить" йому це зробити жінка з досвідом?
Вероніка
13.08.2013, 09:12
Поки вам добре разом, то не звертайте ні на кого увагу. Ви ж для себе кохану людину маєте, а не для когось.
мій чоловік молодший за мене, нічого в тому поганого не має, зате скільки хорошого!!! я з ним сама молодшаю)) ми б може ніколи і не зустрілися, якби не сайт знайомств.
Інтуїція
10.01.2014, 15:26
То й що?Він же ж повнолітній!Якщо ви любите один одного,це не може бути завадою.Для кохання не має значення вік.Тож це не є чимсь абсурдним чи ненормальним.Не бійся осуду.Будьте щасливі!
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd. Переклад: cheburapin