PDA

Перегляд повної версії : різниця у вiцi-вiн молодший Найцікавіші думки надруковано у журналі "Жіночий порадник" №7 (77) СЕРПЕНЬ 2013 РОКУ)

nadijka2110
22.04.2012, 17:06
мeнi 24 роки.я закохалaся у хлопця i як виявилося взaємно.ми дужe щaсливi. алe вiн молодший нa 7 рокiв i ми нiкому нe говоримо-я боюся осуду.нeвжe цe нacтільки нeнормaльно?

galyna2104
25.04.2012, 14:24
ну, різниця досить велика. але якщо ви щасливі, то й тіштеся :)

Роксолана
25.04.2012, 17:42
Це навіть в американських зірок виглядає не дуже нормально... Але є пари, яким добре разом. То чому б і ні?

anet
30.07.2012, 18:59
все це суцільна фігня -- різниця у віці ніколи не заважає людям бути разом. от хіба самі собі понапридумувати всякого -- що люди скажуть, а коли мені буде 40, йому -- 33 -- всі будуть за ним заглядати, а на мене пальцем показувати)))))) Якщо люди люблять один одного, вони в паспорти не заглядають. в мене колись теж були такі стосунки -- правда хлопець був на 6 років молодший, але деколи мені здавалося, що він на 16 років від мене старший -- дуже піклувався про мене, такий турботливий був, ніяка різниця у віці нам не заважала!!!! Тому живіть тут і зараз! Успіху!

deto4ka
18.04.2013, 16:26
На мою думку, це нормально, що дівчина старша за хлопця... І дійсно, не потрібно задавати собі питання " Що про це скажуть люди? "... Це ваш вибір, якщо вам добре і комфортно з людиною, то не потрібно зважати на різницю в віці.

Роксолана
05.07.2013, 12:01
Моя сестра вже рік буде, як вийшла заміж за чоловіка, молодшого за неї на шість років. Її перший чоловік був старшим від неї. Збиткувався з неї, грошей не давав, називав дурепою. Бо він розумніший, старший. Тож вона мала з чим порівняти. Розповідає, що з теперішнім чоловіком, молодшим, вона почувається королевою. І не від віку чоловіка це залежить, а від його характеру та вихованості. Головне аби у двох погляди на сім'ю, спільне життя були однакові. Особливо в чоловіка.

Крістіна
05.07.2013, 12:21
nadijka2110, моя тобі порада. Не слухай нікого і ні на кого не озирайся. На друзів, подружок, навіть батьків. Будь щаслива, живи своїм життям. Повір, усі ті, хто пліткує про тебе, на кшталт "що її чекає завтра?", завтра ж про тебе забудуть і говоритимуть про когось іншого. А ти, якщо до всього прислухатимешся, втратиш своє щастя. І якщо твоє кохання справжне воно дасть тобі силу це пережити. Розповім тобі історію про свою бабцю. Мій дідо був на 10 років молодшим за бабцю. І в них не було кохання. Так сталось, що у неї було кохання з хлопцем, який загинув. Бабця була вагітна і родина прийняла рішення: брат має одружитись за брата і стати батьком ще ненародженій дитині брата. Спочатку було складно. Вони жили у селі. Уяви, що говорили там! Але дідо, хоч і мав 19 років «до справи» поставився серйозно. Став справжнім головою родини. Чоловіком і батьком. Вже за рік ніхто в селі і не згадував, що Ганька старша на 10 років. Далі бабця закохалась таки у свого чоловіка і прожила з ним у щасті 62 роки. Першим помер дідо. Бабця пережила його рівно на рік. Народилось у них четверо дітей. Так що nadijka2110 не слухай нікого.

настя
05.07.2013, 12:40
Справді, така різниця у молодому віці не критична, однак трохи згодом жінці треба буде ретельно стежити за своєю зовнішністю, дбати про фігуру і т. ін., щоб якнайдовше бути привабливою, бо ж недарма кажуть, що чоловіки люблять передусім очима. Не пригадую, чиї це слова, але цілком згідна з автором, який казав: коли чоловіків запитують, що вони найбільше цінують у жінці, вони відповідають: "Душу" – але при цьому дивляться на її ноги... Звісно, це стосується усіх жінок, але найперше тих, що старші за своїх обранців, – думаю, через якийсь час прикрих нагадувань про вік від своєї "половини" їм не уникнути. Коли ж ти молодша за чоловіка або й однакового віку, усе простіше – на його "ти стара" можна відповісти з чистою совістю: "сам такий"!

anet
05.07.2013, 23:04
А коли чоловік молодший, то завжди виконуватиме забаганки жінки, бо "старших треба слухати!"

anet
05.07.2013, 23:07
Взагалі, я думаю, що деякі чоловіки народжуються чоловіками, а деякі до пенсії не знають що таке дбати про жінку, оберігати її. Тут вік не допоможе. Коли двоє людей люблять один одного, то вони ж не думають про вік, їм важливі характер, ставлення, поведінка. Просто якщо чоловік молодший, то жінка намагатиметься завжди бути для нього загадкою, щоб йому не хотілося заглядати на молодших!

Чіка
06.07.2013, 07:33
nadijka2110, як показує життя вже за пару років спільного життя в таких прах різниця непомітна. Чоловік в таких парах починає виглядати ровесником дружини. Особисто знаю таке подружжя. Вони одружились коли йому було 25 їй 35 років. Разом вже 21 рік. Різниці у віці непомітно зовсім. Живуть щасливо. Правда дітей немають. Але це вже інша тема для розмови. Правильно anet каже головне аби чоловік народився чоловіком, а не матусиним синочком. Тоді все буде гаразд

Надін
06.07.2013, 07:45
Які ви всі наївні!!!! Якою б красунею не була жінка, як би вона за собою не доглядала після 40 років жінка в'яне. Так вона може за собою доглядати, але в тих у кого молодший чоловік це доходить до фанатизму. Починаються коротенькі спіднички, обтягнені сідниці. Жінки живуть на дієтах. А в очах німе запитання: правда ж я гарна і молода. А молодший чоловік до 40 років тільки розквітає і природа бере своє. Навіщо йому тіло, яке починає в'янути у штучно підтримуваній оболонці. Природу не обманеш. Жінка, яке худне після сорока і хвалиться, що влізла у джинси двадцятирічної давнини, насправді для оточення виглядає набагато старшою. І не треба думати, що молодий чоловік цього не бачитиме.
Так. Живуть. Живуть разом. Дехто навіть щасливо. Але це все якесь несправжнє. Мінус ще й у тому, що всі це розуміть, але тішать себе ілюзіями.

Lady Gaga
06.07.2013, 08:07
Надін, тебе послухати так у парах де чоловік старший і проблем не існує зовсім? Озирнись навколо: у більшості чоловіків до сороківки розквітає пивний животик, з'являється лисина і тече слинка на молоденьких. Але це не від його розквітлості і сексуальності а від збоченості думок. Можу погодитись, що з десяти лише один чоловік розквітне і то за умови, що за собою слідкує. Побачити чи це справжнє і чи щасливі двоє дуже просто. Треба зазирнути в очі жінки. Якщо вони світяться, вона щаслива. І байдуже старший чоловік за неї чи молодший.

Даша
06.07.2013, 08:27
Я б сказала що різниця у віці 7 років ще не критична. У обох більш-менш однакові цінності і пріоритети. Хоча, якщо чесно, особисто я, наприклад біля себе молодшого чоловіка уявити навіть ніколи не могла. На хлопців молодших за мене навіть на місяць серйозно не дивилась. Думаю не в коханні тут справа, тут роль грає виховання. Якщо по родині усі жінки мали молодших чоловіків, то й надалі дівчата-нащадки будуть собі шукати таких. Бо ж такого, що чоловік має бути старшим за жінку вони не знатимуть.

anet
06.07.2013, 23:50
Ну уявіть ситуацію -- познайомилися, закохалися, а потім виявилося, що він молодший. І що? Вона така вихована, що перестане його любити, не захоче з ним бути лише тому, що він молодший? А як же старі і мудрі приказки, що серцю не накажеш???

Весна
07.07.2013, 10:23
Ну уявіть ситуацію -- познайомилися, закохалися, а потім виявилося, що він молодший. І що? Вона така вихована, що перестане його любити, не захоче з ним бути лише тому, що він молодший? А як же старі і мудрі приказки, що серцю не накажеш???
Добре якщо так, anet. У нас в родині є така ситуація,що жінка старша за чоловіка. Моя двоюрідна тітка Юлія на 9 років старша за свого чоловіка. Історія її життя не проста. З батьків-прадідів її родина жила у селі. І коли у її батьків народилась вона і її молодший брат, у добрих сусідів і друзів народились син і донька. Час ішов, діти виросли разом. І молодший брат тітки закохався у сусідську дівчину Софію. Почались розмови за весілля. Але ж як це: молодший брат ожениться раніше за старшу сестру? Тітці на той час було вже 29 років. За сільськими мірками давно стара. І родина тітки разом із майбутніми сватами прийняли доленосне рішення і за тітку і за її майбутнього чоловіка. Юля вийде заміж за 20-річного Остапа, брата майбутньої нареченої. Отак дві родини "помінялися" дітьми. Чи є бодай симпатія у Юлі і Остапа ніхто не питав. На Юлю чекала влаштована доля. На Остапа дім і земельний наділ. Так і сталось. Весілля братів і сестер справили в один день. Так назавжди поєднались дві родини. Тітка живе з Остапом вже 23 роки. Дітей в них немає. Поки Остап був молодий-зелений ще родину слухав, а як перевалило за 30-ку ходив до молодших жінок. Юля про це знала і знає, але мовчить. Чи щаслива вона? Теж не каже.

Роксолана
07.07.2013, 10:27
Нічого собі! Та у тебе Весна історія прям як зі середньовіччя! Шкода твоєї тітки...

Даша
07.07.2013, 10:31
anet, історія Весни ще одне підтвердження тому, що це неправильно і протиприродньо для жінки. Виправданням, як я вже казала, може бути лише щире взаємне кохання. Можу уявити життя твоєї родички, Весна. Може вона тому і мовчить. Це ж треба таке пережити. Це ж все село напевно на неї витріщалося, коли вона з чоловіком йде, чи на забаві. Її обговорювали і напевно зараз обговорюють. А для жінки питання віку болюче, особливо, як їй за сорок. Ще якби дитину мала, то може б роти позатикали, а так шкода жінки.

руда соня
08.07.2013, 10:24
Знаю кілька сімей, де жінка старша на 5 -- 10 років. Тут дійсно спочатку все залежить від почуттів. А пізніше -- від того, чи вистачить обидвом терпіння і мудрості зберегти ці почуття. Моїми сусідами колись були чоловік з жінкою, ровесники, він військовий, вона -- бухгалтер, усталений побут, дві донечки... А потім вона закохалася в іншого, на 8 років молодшого. Причому він був не ідеальний, любив і в чарку зазирнути, і дівчат за коліна потримати... Але коли вони зійшлися, на них дивилися і заздрили, яке в них почуття. Вони й тепер разом.
Надін каже, молодий чоловік буде задивлятися на юних дівчат. А хіба не буває такого, що жінка молода і приваблива, а чоловік несподівано йде до старшої і почувається з нею набагато щасливішим? Скільки пар, стільки й історій. І стереотипи тут лише шкодять.

Михайлина
08.07.2013, 12:22
Можу ще в якихось особливих випадках погодитись, що різниця у віці до десяти років і в одну і в другу сторону ще не є аж такою критичною. Приміром, коли брат взяв дружину свого загиблого брата аби діти сиротами не лишились, як тут писали. Але назагал якось це неприродньо. Хоча знову ж таки все від людей залежить. Моя сестра молодша від свого чоловіка на вісім років. І дуже часто, особливо як збираємось на свята родиною чуємо як він її називає моя дурненька, маленька і т. д. І це при тому, що він старший. А як тоді старша жінка називатиме молодшого чоловіка? Мій маленький? :) Кому ж таке сподобається? А молодий чоловік казатиме дружині: моя маленька. А вона дивитиметься у дзеркало на свої зморшки. Мало який мозок цей дисонанс витримає.

Марта
08.07.2013, 12:27
Впевнена, що nadijka2110, не варто зважати, що люди скажуть і не варто ховати своє кохання. Якщо почуття щирі не потрібно їх соромитись! А потім nadijka2110, що і вагітність свою ховатимеш? І дітей? І взагалі ціле життя підпорядковане думці людей буде? Люди завжди щось говорять, а ось жити потрібно своїм життям.

Ліла
08.07.2013, 12:38
Впевнена, що nadijka2110, не варто зважати, що люди скажуть і не варто ховати своє кохання. Якщо почуття щирі не потрібно їх соромитись! А потім nadijka2110, що і вагітність свою ховатимеш? І дітей? І взагалі ціле життя підпорядковане думці людей буде? Люди завжди щось говорять, а ось жити потрібно своїм життям.

правильно Марто говориш. Не варто ховатись. Я народилась в родині де моя мама є старшою за батька на одинадцять років. І нічого страшного. Я про це дізналась аж коли мені 16 минуло і я робила собі паспорт. Було шалене здивування адже мама не виглядала старшою, навпаки я свято була впевнена що тато старший за маму. Я виросла в щасливій, люблячій родині. І ніколи від людей не чула чогось такого про своїх батьків. Коли є почуття вік не є завадою коханню.

Весна
09.07.2013, 06:15
Нічого собі! Та у тебе Весна історія прям як зі середньовіччя! Шкода твоєї тітки...

шкода...., так, моя тітка не раз це слово чула. Але ніколи від рідних. Лише від чужих людей.

Фанта
13.07.2013, 08:13
усе можна зрозуміти, і кохання, і те що серцю не накажеш... але ну не природньо це!!! Погоджуючись з цим, можна погодитись і з коханням між братом і сестрою. Бо ж таке теж буває. І що? Теж серцю не накажеш? Просто ми, люди, завжди хочемо руйнувати. Не лише все навколо, а й правила життя також. Не потрібно йти проти природи. Чоловік має змужніти, стати чоловіком, захисником для своєї обраниці. Чи "дозволить" йому це зробити жінка з досвідом?

Вероніка
13.08.2013, 09:12
Поки вам добре разом, то не звертайте ні на кого увагу. Ви ж для себе кохану людину маєте, а не для когось.

imprime
13.09.2013, 13:29
мій чоловік молодший за мене, нічого в тому поганого не має, зате скільки хорошого!!! я з ним сама молодшаю)) ми б може ніколи і не зустрілися, якби не сайт знайомств.

Інтуїція
10.01.2014, 15:26
То й що?Він же ж повнолітній!Якщо ви любите один одного,це не може бути завадою.Для кохання не має значення вік.Тож це не є чимсь абсурдним чи ненормальним.Не бійся осуду.Будьте щасливі!