PDA

Перегляд повної версії : Великодня паска


Роксолана
06.04.2012, 20:13
Щороку пеку паску за цим рецептом. Виходить смачнюча. Тож радо ділюся рецептом.
Потрібно:
5 яєць, 1 пакетик ванільного цукру, 1 склянка цукру, 1 п. маргарину, 30 г свіжих дріжджі, 0,5 л молока, борошна скільки візьме. На бажання родзинки.
Дріжджі розвести теплим молоком, додати 2 ст. л цукру, трохи борошна накрити рушником і поставити у тепле місце на 1 годину. Потім жовтки збити з 1 склянкою цукру додати до тіста. По 1 ст. л. додавати поступово розтоплений охололий маргарин. Добре місити тісто. При вимішуванні можна руки змастити олією. Також потрохи додавати борошно. Після вимішування знову накрити рушником аби підійшло. Після цього викласти тісто у змащені форми, дати паскам підійти і випікати. Готові завжди прикрашаю розтертим білком з цукровою пудрою. Власне розтертим, а не збитим. Саме тоді виходить глянцева глазур.

А може хто знає добрий рецепт сирної паски? Цього року хочу зробити і сирну.

Серебро
01.04.2014, 09:29
Для вас рецепт паски
http://img1.russianfood.com/dycontent/images/sm_13013.jpg

Это кулич для тех хозяюшек, которые не любят возиться с дрожжевым тестом. Берем для приготовления теста следующие ингредиенты:
Продукты:
стакан сахара
четыре яйца
стакан крахмала
полпачки творога (100 грамм)
стакан муки
масло сливочное – 200 грамм
стакан изюма
пол чайной ложки соды

Итак, начнем! Яйца и сахар растираем с творогом. Затем в эту смесь насыпаем крахмал, тщательно мешаем, после этого добавляем масло (предварительно растопленное) и снова вымешиваем массу. Далее добавляем в тесто смешанную с содой муку и изюм. Половина дела сделано – можно выкладывать в предварительно смазанные маслом формы. Кстати, закладывать стоит примерно 2/3 объема. Выпекаем в течение всего 40-50 минут при 200 градусах. Смазать кулич глазурью. Приятного:)