Роксолана
06.04.2012, 20:13
Щороку пеку паску за цим рецептом. Виходить смачнюча. Тож радо ділюся рецептом.
Потрібно:
5 яєць, 1 пакетик ванільного цукру, 1 склянка цукру, 1 п. маргарину, 30 г свіжих дріжджі, 0,5 л молока, борошна скільки візьме. На бажання родзинки.
Дріжджі розвести теплим молоком, додати 2 ст. л цукру, трохи борошна накрити рушником і поставити у тепле місце на 1 годину. Потім жовтки збити з 1 склянкою цукру додати до тіста. По 1 ст. л. додавати поступово розтоплений охололий маргарин. Добре місити тісто. При вимішуванні можна руки змастити олією. Також потрохи додавати борошно. Після вимішування знову накрити рушником аби підійшло. Після цього викласти тісто у змащені форми, дати паскам підійти і випікати. Готові завжди прикрашаю розтертим білком з цукровою пудрою. Власне розтертим, а не збитим. Саме тоді виходить глянцева глазур.
А може хто знає добрий рецепт сирної паски? Цього року хочу зробити і сирну.
Потрібно:
5 яєць, 1 пакетик ванільного цукру, 1 склянка цукру, 1 п. маргарину, 30 г свіжих дріжджі, 0,5 л молока, борошна скільки візьме. На бажання родзинки.
Дріжджі розвести теплим молоком, додати 2 ст. л цукру, трохи борошна накрити рушником і поставити у тепле місце на 1 годину. Потім жовтки збити з 1 склянкою цукру додати до тіста. По 1 ст. л. додавати поступово розтоплений охололий маргарин. Добре місити тісто. При вимішуванні можна руки змастити олією. Також потрохи додавати борошно. Після вимішування знову накрити рушником аби підійшло. Після цього викласти тісто у змащені форми, дати паскам підійти і випікати. Готові завжди прикрашаю розтертим білком з цукровою пудрою. Власне розтертим, а не збитим. Саме тоді виходить глянцева глазур.
А може хто знає добрий рецепт сирної паски? Цього року хочу зробити і сирну.