PDA

Перегляд повної версії : Мій чоловік бабій (Найцікавіші думки надруковано у журналі "Жіночий порадник" №11 (69) ГРУДЕНЬ 2012 РОКУ)

Delfi
31.03.2012, 19:30
Привіт всім! Я на форумі вже давно, від самого початку, але сьогодні зареєструвалась під іншим ім'ям. Бо мені дуже потрібна порада. Справа в тому що мій чоловік бабій. При чому, як мені здається невиправний! Я і плакала і сварки зчиняла і дітьми просила зупинитись, а він мені на те відказує, тішся, що не п'ю і до тебе щодня вертаюсь. В інтимному плані у нас все гаразд. А вчора випадково побачила його електронну пошту. Просто чоловік пішов на роботу і не вийшов з поштового ящика. Виявляється у нього є і віртуальні романи! Я коли за нього заміж виходила мені наші спільні друзі казали, ти що, він же бабій, жодної не пропускає, а я не вірила, відповідала на все це, що він просто комунікабельний та ввічливий. Навіть коли ми переїхали у нову квартиру і коли вже до кінця тижня усі сусідки сипали мені компліменти, який ваш чоловік приємний, я навіть тоді втішалася цим. А після вчорашнього якось сіла і мені все пригадалося. Як він витріщався на інших коли ми ще зустрчались, як спішив обслужити інших жінок за столом у гостях, як "ввічливо" поспішав допомогти сусідці винести відро картоплі з підвалу, його масні компліменти своїм жінкам-колегам при розмові по мобільному. В нас двоє маленьких дітей. І коли я в гніві сказала розлучення, він відповів: дурненька, я ж тебе кохаю ти та сама єдина і неповторна. А то все так, нічого серйозного. Що мені робити? Змиритись з тим, що мій чоловік такий "поціновувач жіночої краси"?

Оксанка
31.03.2012, 21:02
Чесно кажучи, співчуваю вам! Не дуже приємно, коли твій чоловік заглядає на інших жінок, і обсипає їх компліментами. Тим більше сім"я, діти. Мав би бути серйознішим. Я думаю, що краще не лякати його розлученням, і не плакати, а просто приділяти йому менше уваги, більше собі, (він же має багато часу для себе). Можливо задумається, що щось не так, почне ревнувати, занепокоїться.І буде звертати увагу на вас, а не інших жінок, і віртуальні романи.

Bogema
31.03.2012, 21:49
я вам не раджу приділяти менше уваги, бо то потім буде капець. Він зрозуміє це і почне скакати в гречку, всі ми знаємо чоловіків. Тому моя вам порада, приділяти вдома йому більше уваги, більше зацікавлення ним, придумайте якесь спільне заняття, щоб чоловік просто не мав часу на заглядання на інших жінок. А от коли ви разом на людях пофліртуйте при чоловікові з іншими чоловіками, довгі погляди, невинна, соромязлива посмішка, трішки відвертий одяг. Нехай ваш чоловік зрозуміє що і вашу красу ще хтось, крім нього розглядає. А у відповідь на його запитання скажіть його ж слова. Перед тим як написати це повідомлення я порадилась із хлопцем і запитала його думку, вам я виклала чоловічу точку зору, якої притримуюсь і сама.

Оксанка
01.04.2012, 12:01
Я не маю на увазі приділяти чоловікові менше уваги так, щоб йому прийшлось стрибати у гречку. Це вже називається про нього забути взагалі. Я про те, щоб подбати про себе, змінити щось у своїй зовнішності, стати трішки іншою, новою. Думаю це тільки на краще, бо як правило, чоловіки швидко звикають до одноманітності, буденності і тому хочеться чогось новенького. Звичайно, потрібно ще більше спілкування, якогось спільного захоплення, але ви маєте бути гордою і знати собі ціну, а не принижуватись і плакати, тоді будуть цінувати вас.

Bogema
01.04.2012, 12:38
Я про те, щоб подбати про себе, змінити щось у своїй зовнішності, стати трішки іншою, новою. Думаю це тільки на краще, бо як правило, чоловіки швидко звикають до одноманітності, буденності і тому хочеться чогось новенького.

Ви самі собі перечите. Змінитись зовнішньо, щоб ефект тримався кілька днів, а потім знову приївся? Це ж не вихід із ситуації. Я наприклад притримуюсь по житті різносторонніх стилів. Сьогодні домашня, завтра ділова, післязавтра дівчина-гот, а через 3-5 днів гламурна і недоступна. Якось мій хлопець мені сказав: "Таке враження, що мене оточує кілька дівчат з твоєю зовнішністю хоч і різною". Я вам, Delfi, пропоную спробувати такий варіант, звичайно, якщо вам не хочеться, то не варто себе примушувати, але варто спробувати створити ілюзію навколо чоловіка багатьох жінок в одній особі, вашій. А щодо віртуальних романів, то я вам скажу що ваш чоловік багато часу сидить в мережі, знайдіть йому завдання якесь, щоб до нету він долазив без бажання ще з кимось спілкуватись. Хоч в цій всій ситуації є і плюс для вас. Ви собі тільки уявіть, бабій, біля якого крутилась не одна дівуля, з поміж усіх обрав собі єдину - вас! Це також про щось говорить! Чи могли б ви на зоряному небі обрати кращу зірку? напевне ні, а він обрав, він поєднав свою долю з найяскравішою, яка затьмарила решту. Я не захищаю, я намагаюсь аналізувати вголос ( :) )

Оксанка
01.04.2012, 14:41
Мені здається, Богемо, що ви маєте щось радити Delfi, а не критикувати мої повідомлення. Я висловила свою думку, а чи прислухатись Delfi до неї, це вже її рішення.

Bogema
01.04.2012, 14:51
я не порадник, я викладаю свої точки зору і якщо вони протилежні вашим і вас це бентежить то я вам не винна. Я підкреслила те, що ви радите і самі ж собі перечите. Перед тим як написати своє повідомлення я добре обдумую чи правильно пишу, бо людина все ж може і прислухатись, а потім я буду крайньою. В такій ситуації вчіться приймати критику, бо вона тут потрібна, або радьте так, щоб комар носа не підточив. Це чуже життя і поради мають бути просто ідеальними, а не загальними штампами. і прохання не флудити, на такі ситуації є пп

Оксанка
01.04.2012, 15:00
Я раджу щось не вам, Богемо, тому ще раз прошу не коментувати мої повідомлення. Кожна порада має свої плюси і мінуси і не є ідеальною.

Оксанка
01.04.2012, 15:14
Я бачу вам приємно сперечатись.

Оксанка
01.04.2012, 15:17
Вам Delfi, бажаю знайти правильне рішення, і бути щасливою.

Bogema
01.04.2012, 15:18
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D для навіть не знаю кого пояснюю: Флуд - спам, який не стосується теми, а отже це сміття теми ! ПП - приватні повідомлення. Щось не подобається пишіть в пп! Чому не доходить? Вже і великими буквами написала! Всі коменти, які накнопані в темі коментуються і мені вибирати коментувати чи ні )))) Якщо я маю що сказати у відповідь, я скажу )

Олена
01.04.2012, 17:10
Згідна з Оксанкою. Зробіть так, щоб ваш чоловік одного дня усвідомив, що може вас втратити. Ні, не кажіть йому слова "розлучення". Просто візьміть дітей і кудись поїдьте, наприклад до батьків. А чоловіку нічого не кажіть. І обіду не залишайте. Він прийде ввечері.... а вдома нікого немає... А ви так розрахуйте час, щоб прийти після нього. І поводьтесь так ніби нічого не сталося. А на його запитання чому не подзвонила, скажіть просто телефон розрядився, а потім так закрутилася, не хотіла тебе турбувати, бо може зайнятий і всяке таке.Потім ніжно його поцілуйте і як нічого не сталося йдіть собі спати. Гарантовано безсонна нічка з роздумами вашому чоловіку забезпечена. Можливо, тоді він і одумається. І зрозуміє, що йому дорожче.

Delfi
01.04.2012, 19:54
Дякую всім, дівчата, що відгукнулись на мою проблему, щиро дякую за поради!

Delfi
01.04.2012, 19:56
Я думаю, що краще не лякати його розлученням, і не плакати, а просто приділяти йому менше уваги, більше собі, (він же має багато часу для себе). Можливо задумається, що щось не так, почне ревнувати, занепокоїться.
Оксанко, я пробувала так чинити. Ось прийшов з роботи, а я вдаю ніби не чую, що він вдома і що думаєте він задумався? Ні.

Delfi
01.04.2012, 20:00
моя вам порада, приділяти вдома йому більше уваги, більше зацікавлення ним, придумайте якесь спільне заняття, щоб чоловік просто не мав часу на заглядання на інших жінок. А от коли ви разом на людях пофліртуйте при чоловікові з іншими чоловіками, довгі погляди, невинна, соромязлива посмішка, трішки відвертий одяг. Нехай ваш чоловік зрозуміє що і вашу красу ще хтось, крім нього розглядає. .
І так, яки кажете Bogema, теж робила. На 8 березня ми були на вечірці. Я спробувала пофліртувати з іншими чоловіками, навіть дозволила аби один з них обслужив за столом, з іншим пішла до танцю... все це призвело до того, що мій чоловік почав поїдати мене очима ще на вечірці, ну а вдома було логічне завершення. Але на жаль, за кілька днів знову все стало так як було...

Delfi
01.04.2012, 20:01
І будь ласка, дівчата Оксанка, Bogema, не сваріться :) Я вам щиро вдячна за поради

Delfi
01.04.2012, 20:02
Згідна з Оксанкою. Зробіть так, щоб ваш чоловік одного дня усвідомив, що може вас втратити. Ні, не кажіть йому слова "розлучення". Просто візьміть дітей і кудись поїдьте, наприклад до батьків. А чоловіку нічого не кажіть. І обіду не залишайте. Він прийде ввечері.... а вдома нікого немає... А ви так розрахуйте час, щоб прийти після нього. І поводьтесь так ніби нічого не сталося. А на його запитання чому не подзвонила, скажіть просто телефон розрядився, а потім так закрутилася, не хотіла тебе турбувати, бо може зайнятий і всяке таке.Потім ніжно його поцілуйте і як нічого не сталося йдіть собі спати. Гарантовано безсонна нічка з роздумами вашому чоловіку забезпечена. Можливо, тоді він і одумається. І зрозуміє, що йому дорожче.

Так як ви радите Олено, ще не робила :). Можливо справді спрацює...

Bogema
01.04.2012, 20:09
а як щодо віртуальних романів? Ви намагались йому пояснити що такий стан речей вам не подобається? що ж він відповідає, крім того що це несерйозно. Так, для нього то несерйозно, але ж для вас то все навпаки.

Delfi
01.04.2012, 20:17
Ні Bogema, за те, що я бачила його переписку я чоловікові нічого не казала. Чогось аж такого! у тих листах не було, лише компліменти, гарні слова, побажання і таке інше. А я розізлилась, емоції взяли гору. Я собі ось що думаю: як скажу, то втрачу його довіру. Я не зможу йому пояснити що це я не спеціально, а випадково побачила. Я ніколи не шпорталась у його кишенях, гаманці, тобто для мене це є неприйнятним, тому і сказати йому про це не зможу.

Bogema
01.04.2012, 20:39
Ви надиво спокійні. Коли мої емоції беруть вверх наді мною, то може летіти все, що попаде під руку. Колись я помітила, також випадково, сіла за компютер коханого з його дозволу, а тут скайп вискочив і хоч, не хоч а прочиталось само. Повідомлення було від дівчини, я відкриваю вікно переписки, а там як от ви кажете, по суті нічого такого, компліменти і приємні слова. Я такий струс для його нервів зробила, що після цього він припинив заради мене з нею переписуватись. Знаю, це неправильно по відношенні до його подруги, але своє я бережу до останнього. Я вам не пропоную зчиняти скандал, зовсім ні, це так до теми,мій дієвий спосіб. Ви краще знаєте свого чоловіка, ви краще знаєте підходи до нього. є два методи батіг, або пряник :) Форум тримає за вас кулачки, щоб ця ситуація у вас виправилась на краще.

Delfi
02.04.2012, 07:32
О, це так здається, що я спокійна :) Добре що в той момент чоловіка вдома не було :) На емоціях було трохи сліз.... але в мене маленькі діти і я не хотіла аби вони бачили як мама кидає все що знайде :) Я вже вирішила, що про пошту нічого казати не буду, а далі буду спостерігати і тримати руку на пульсі. Дякую, Bogema за підтримку :)

Роксолана
02.04.2012, 14:28
Delfi я думаю тобі треба прийняти чоловіка таким, яким він є. Серед тих всіх він же тебе обрав і зробив матір'ю своїх дітей. І він правий, коли говорить, що вертається ж до вас. Просто він належить до такого типу чоловіків, яких хлібом не годуй, дай позалицятись до інших жінок. І ті компліименти іншим жінкам нічого не варті. Врешті решт просто зазирніть у очі свого чоловіка. Що ви там бачите?

Sandora
02.04.2012, 15:35
Роксолано,тут легко писати... А ви б змирилися,якби ваш чоловік таким був? Мені здається,Delfi потрібно поставити його на своє місце. Як вже писалось вище,треба пофліртувати з ким-небудь у нього на очах,можливо тоді він щось зрозуміє...

Роксолана
03.04.2012, 10:47
Згідна з тобою, Sandora. Так давати поради легко. Але справа в тому, що перевиховувати, ставити умови чоловікам як на мене не дуже вдала ідея. Бо ж щойно чоловік відчує, що жінка намагається ним керувати одразу стає ще гірше. Багато мудрості потрібно жінці аби робити це так аби чоловік думав, що це його рішення. Я особисто, наприклад не змогла б фліртувати з іншим на очах свого чоловіка.

Sandora
03.04.2012, 12:26
А чому йому можна,а їй ні?! Вона ж така сама людина! Мені здається,якби чоловік Delfi побував у її шкірі,то багато чого б зрозумів,і,можливо,на майбутнє так би себе не поводив,або хоча б почав більше її цінувати.

Bogema
03.04.2012, 17:40
Такі чоловіки за раз нічого не обдумають, вони не схаменуться, бо жінка лише раз вийшла за межі. Таких чоловіків потрібно ставити на місце і не раз, щоб знав, що жінка це також обличчя його сімї і якщо чоловік собі таке дозволяє, значить прирівнює до краси дружини інших жінок, це не сприйнятно. З цим потрібно боротись, а то вилізе потім на голову. Тому я підтримую і Сандору, оскільки раніше писала примусити ревнувати і Роксолану, оскільки правильно написано, що потрібна в цій ситуації, тай зрештою в будь-якій, яка повязана із чоловіком мудрість і хитрість. Тому, паняночки, поставте себе на місце героїні і допоможіть порадами, які ви б спробували застосувати у своєму житті.

Оксанка
03.04.2012, 23:13
Моя подружка посварилась з чоловіком теж через його надмірну увагу і залицяння до інших жінок, але серйозно, так що йому прийшлось пожити самому окремо, десь біля півроку. За цей час він зрозумів, що таке дружина і дитина, і що без них він ніхто. І на жінок інших не заглядав, бо йому було не до того. Зараз вони з дружиною помирились, знову разом, але відношення до сім"ї у нього змінилось. Почав цінувати те, що має. Добре, якби всі чоловіки це розуміли, і не примушували страждати своїх дружин.

Nadiya
04.04.2012, 07:09
І так, яки кажете Bogema, теж робила. На 8 березня ми були на вечірці. Я спробувала пофліртувати з іншими чоловіками, навіть дозволила аби один з них обслужив за столом, з іншим пішла до танцю... все це призвело до того, що мій чоловік почав поїдати мене очима ще на вечірці, ну а вдома було логічне завершення. Але на жаль, за кілька днів знову все стало так як було...

От бачите, результат був, нехай і не надовго, а хто казав що все змінить якась одна спроба, з такою проблемою треба усердно боротися, головне правильно і мудро поступати. З такими треба боротися їхньою зброєю. А ле точно не миритися з цим, бо так недалеко і до зрад.

Nadiya
04.04.2012, 07:23
А стосовно елек. пошти,чи дзвінків різниш то я зразу повідрубувала усі кінці, що було до мене то було, а зараз я і ніяких просто знайома,чи просто друг. Одного разу колишня мого чоловіка йому написала, щоб сказав своє прізвище, хотіла в неті знайти сторінку, він посміявся і не відреагував, вона знову просила. А зранку я передзвонила ( вона ще з чоловіком спали) і спитала чи найшла мого чоловіка прізвище, так що вона з переляку вибила. а потім передзвоньувала до нього хотіла зі мною поговорити( цікаво про що? Про кавалєрку, чи про те який він в ліжку.:D:D:D:D:D) І бувають такі наївні і вперті дівчатка, Ми разом з чоловіком посміялися і зам"яли тему

Bogema
04.04.2012, 10:47
Nadiya, і правильно зробили, нема чого посягати на зайняте. Я також колишній свого раз написала, бо до нього домахувалась і все, тепер чистий спокій)))) за своє потрібно боротись))))

anet
10.04.2012, 21:38
Я колись зустрічалася з такого типу чоловіками, тому можу лише щиро поспівчувати, але рук опускати точно не варто. Я зрозуміла, що таким чоловікам важливо доводити свою кращість, типу жодна жінка не може встояти перед таким мачо! Я не була готова перевиховувати. Але через багато років ми зустрілися і він -- одружений сімянин, який ніколи не дивиться у сторону іншої жінки! Я не могла повірити власним очам!!! Але коли побачила його жінку зрозуміла -- красуня з обложки глянцевого журналу -- причому зовнішня досить посередня, але яка упакована!!!! Гламур! Чоловік бабій не захоче нікого завойовувати і спокушати, коли зрозуміє, що його дружина най-най-най. Але якщо каже, що любить по справжньому тільки вас, а це все -- несерйозно, то може варто аби він це довів -- пожив й справді, як радили дівчата без вас. без дітей. Тоді б напевне більше почав цінувати. а то ви все сприймаєте як належне -- а сварки, сльози та скандали лише принижують жінку. Не варто через них так мучитися і страждати!

Сяня
11.04.2012, 21:46
Дівчата, доброго вечора.У мене БУВ чоловік. Не бабій. Ну так він завжди говорив, що бабій - це посмішки і компліменти. Тепер можна добавити щей віртуальні романи. Закохався в молодесеньку і пішов. Задумайтесь - а може це шанс змінити своє життя? Зараз поки він поряд і забезпечує Вас. Не в тому сенсі, щоб піти, а в тому, щоб приділяти більше уваги собі. І може тоді до Вас- нової приде щось нове?

Оксана
20.04.2012, 09:46
Шановні форумчанки! Читайте інтерв'ю з психологом Дзвениславою Марцинишин на тему "Усі чоловіки... бабії?" у новому випуску журналу "Жіночий порадник" від 19 квітня.

Maria
05.11.2012, 09:42
Важко щось життєствердне у цій ситуації сказати, бо хто б і що не говорив, але чоловік-бабій для дружини -- явище явно негативне, а лицемірне патякання "ти все одно єдина" -- те саме, що втрачений палець мастити зеленкою і сподіватися, що він виросте. І змиритися з цим важко, бо ж зиркати на гарну жінку це одне, а от двозначні компліменти і недвозначні вчинки, які нібито нічого не означають -- це зовсім інше і не звертати на це уваги не можна, та й не сила, якщо любиш і хочеш, щоб тебе любили.
Я згодна з тими думками, що чоловіка треба змусити зрозуміти: загравання з іншими жінками принижує дружину, змушує інших жінок так би мовити зверхньо їй співчувати, навіть якщо в іншому цей чоловік -- мрія (гарний, добрий, заробляє і таке ін.).
Але універсального способу змусити чоловіка зрозуміти точку зору дружини нема, треба шукати щось, що подіє в кожному конкретному випадку. Та все ж, думаю, одним з найдієвіших (хоч і не гарантованих) способів буде той, коли чоловік почне переживати, що його дружина занадто звертає увагу на інших чоловіків, насолоджується компліментами і шукає їх, тобто поводиться, як він сам.
Бо ж кожен бабій, який, здавалося, нічого поганого не чинить, має лише віртуальні романи і робить масні компліменти усім жіночкам, раніше чи пізніше натрапить на таку даму, яка прийме це за чисту монету і під шквалом її емоцій чоловік захоче перейти "в реал" чи просто скористатися нагодою.

Весна
05.11.2012, 09:53
Ой Delfi, прочитала я вашу історію і моторошно стало. Є в мене родичка 19-літня дівчина. Зараз переживає період бурхливої закоханості. Дівчина впевнена, що знайшла своє щастя. Хлопець старший за неї. І до неї мав багато дівчат. Якось я мала з нею жіночу розмову. Я спитала а як тобі з ним? Де ви з ним буваєте, куди він тебе запрошує? І виявилось, що все їх зустрічання зводиться до спільної тусовки в компанії друзів, бо без них ніяк. А в тій компанії і дівчат багато і він всім увагу приділяє. Невже моїй родичці бабій попався? Якщо так, буду рятувати дівчину.