PDA

Перегляд повної версії : схуднення-шо то би з"їсти щоб схуднути (Найцікавіші думки надруковано у журналі "Жіночий порадник" №1 (83) СІЧЕНЬ-ЛЮТИЙ 2014 РОКУ)

Аліна
26.03.2012, 17:34
Скільки себе пам"ятаю-стільки і худну!хоча результати або довго не тримаються або ж просто не приходять! після кожної невдалої спроби починаю собі внушати-а може не треба,та ніби і так нічо!!!!!та як нічо як з 63кг(в найкращі часи),важу зараз рівно на десяток більше! дивно лиш одне-ніхто не вірить!та ні кіло -друге набрала не більше-та це не страшно!!!чесно не має і для кого худнути! згідна-є варіант худнути для себе-однак шось мене на довго при такому заохоченні не вистачає!:D

Аліна
26.03.2012, 17:44
смайлик-це самокритика! в мене як в анегдоті-і сила є ,і воля є,а от сили волі немааа!всі мої починання-з великими багатообіцяючими плакатами на холодильнику,записами щодо харчування,яблуками в сумці-закінчуються фразою- та напевно вже з наступного понеділка вже точно почну! і так вже років 5(ну не враховуючи школу і пару місяців щастя,коли я таки схудла-але я думала,що вже все ура можна їсти-і таки наїдала скинуті кг і звичайно як без бонусів у вигляді +2, іноді і більше везло +5кг!!!!!!!!!!халепа

Емі
26.03.2012, 17:56
О, і я маю таку проблему :) Сьогодні ось спеціально цілий день нічого не їла, а з роботи прийшла, а вдома печінка тушкована з макарончиками. Напакувалась, а тепер сиджу і думаю про схуднення :) А якщо серйозно були колись часи, що мені допомагала схуднути зайнятість на роботі. Поки щось робш і забуваєш, що їсти хочеться. На жаль, зараз такого нема. На роботу приходжу кава з печеньком, сухариком, цукерком, за годинку знову і знову :) Замкнене коло якесь

Аліна
26.03.2012, 20:09
я чомусь навіть зневірилась в тому,що зможу схуднути! справді я як поїм зразу так худнути охота-грандіозні плани краще складаються на повний шлунок,а от на голодний якось не так! деколи зайду в магазин а там дзеркала і тут і там-і всюди я! зразу бойовий настрой,а прийду додому-а дома і дзеркала добріші і холодильник поблизу і все,,,,знову шлунок повний і знову в мріях я худну!!!!! не подумайте ,шо я нічого не роблю,крім того,що їм,ні -просто я можу себе стримувати весь день,колись навіть голодувала,а вечером організм всерівно свого потребує! довгий час ще зі школи я не їла після 18,але зараз через роботу не виходить,але я стараюсь не зловживати!!! проблема в мене інша-----СОЛОДКЕ! ось де зло причаїлось

Nadiya
27.03.2012, 06:54
Схуднути- ця проблема зачіпає чи не кожну жінку. Усім хочеться виглядати стрункішими, привабливішими, а головне змагання із подрушками (так це безперечно підсвідомо закладено у нас в голові, хоча ми це відкидаємо, але сама колись жила в гуртожитку і не раз чула як на перегонки хвалилися своєю вагою)Я колись дівчиною ніколи не задумувалася про лишні кілограми, моя вага мене вповні влаштовувала. При рості 164см. я важила 53-54кг це стандарт протягом кількох років.А перед весіллям схудла до 50. І я їла дуже-дуже багато. Просто активна була дуже. Після родів я набрала лишніх з 10 кг. І на мій ріст і з порівнянням колишньої ваги - це була просто катастрофа. І вага трималася поки годувала дитину грудьми. А дальше осінь, роботи купа ,Вчасно не з"їла дитина вивганяла от і за місяць активного життя скинула 5 кг. І стала майже як дівчинка а для мого росту 59-60 кг це нормальна вага, та й одяг майже увесь змогла носити знову.

Bogema
27.03.2012, 13:55
ой, чекала я цієї теми)))) найкраще для схуднення - це рот на замок. Але мені наприклад помагають чаї для схуднення (тільки один вид),правда, на то треба терпіння, півроку на такому чаї і всьо що скинула не повертається. Ще читала що хула-хуп дуже помагає і не тільки схуднути, а й забирає кілька см на талії і бедрах, але от лікарі проти обруча. Преси не допомагають, сам прес твердне,а зайва шкіра на животі нікуди не зникає. Хоч і не знаю чи справді я маю стільки зайвих кг, як себе мордую. Часом, коли голодна засинаю то буває сниться ковбаса, або щось смачненьке. І до речі, солодощі - це не зло :) є шоколадна дієта, насправді один шматок шоколаду вміщує в собі калорійність всього обіду чи вечері, але при тому, що шлунок все одно залишається пустим. І таким чином шлунок буде зменшуватись в розмірах і відчуття голоду не надокучатиме. У журналі "Жіночий порадник" за січень-лютий №1 (59), там є стаття про дієту для моделей, хотіла перевірити на собі, але перш хотілось би почути думку Оксани чи варто настільки себе вимучувати?

Оксана
27.03.2012, 15:45
Якраз зараз на цій дієті сидить моя донька. Сьогодні третій день. Дієта справді працює.
В кінці першого дня увечері вже помітний результат, особливо на щоках. Але раджу на ній сидіти, коли маєш себе чимось зайняти серед дня. Тоді голод не так сильно відчувається. Якщо сильно хочеться їсти то варто просто пити воду. Але на цій дієті раджу сидіти лише раз на місяць, для профілактики, щоб не роз'їстися і тримати себе в рамках :)

Bogema
27.03.2012, 16:04
скільки приблизно кг втрачається? на який результат надіятись?

Оксана
27.03.2012, 16:25
Залежно від організму в межах 5-6

Bogema
27.03.2012, 16:37
за 5 днів? це фантастика. від завтра проекспериментую на собі)))

Nadiya
27.03.2012, 17:14
Не знала я, що колесо не можна крутити? А я після родів в талії значно поправилася, так колесом махом зігнала лишні сантиметри. І тепер для профілактики час від часу кручу.

Nadiya
27.03.2012, 17:18
А до речі про шоколад. Мая знайома так теж худала. треба з"їсти кусочок шоколаду і вдосталь запити водою, тоді дійсно значний проміжок часу не відчувається голод. Правда треба мати силу волі , що б не з"їсти шоколад увесь зразу, що аж пити не захочеться.:D

Bogema
27.03.2012, 17:23
Ага, сама була здивована. Бо націлилась купувати собі хула-хуп із резиновими кульками, а потім прочитала що коли крутити обруч то придавляються жіночі органи, самі знаєте які, так ще й якщо крутити постійно в одну сторону то органи дещо можуть зміщуватись, що також накладає свій відбиток... тому дуже хочу коло, але після таких страшилок лячно, бо ж ще навіть не родила щоб закрити на то очі.

Nadiya
27.03.2012, 17:41
Може і так? Хоч в мене без усіляких кульок, зате та-а-ки-ий важкезний, що від не привички перші дні такі синяки на животі, зате результат не заставляє чекати. Не знаю я і до родів крутила і після ще поки що нічого не замічала. Правда кручу не постійно, а як уже писале час від часу, що б тримати себе в формі.

Bogema
27.03.2012, 17:43
намагайтесь крутити в обидві сторони

Nadiya
27.03.2012, 17:48
Рада б та не знаю чи у мене вийде, треба буде попробувати.

Аліна
28.03.2012, 11:28
чесно крутити обруч -це порівняно досить приємна процедура,принаймі для мене! я також і чула і читала,що не бажано цим займатись якщо ще не народжував!пояснюють це тим,що органи тазу(особливо матка)змінюють своє положення і приопускаються-і з"являються проблеми як з можливістю завагітніти так і з виношуванням! можна крутити звичайний обруч пластмасовий-як колись ,він і легкий і не нашкодить,але є одне але-його напевно крутити і в день і в ночі щоб з"явився хоч якийсь результат!

Аліна
28.03.2012, 11:33
а за шоколадну дієту потрібно подумати! але чесно я вже стільки всього спробувала,але переважно або не доводила до кінця,або дуже скоро набирала вагу! потрібно розуміти,що якщо ми за 5 чи 7днів втратили 5-6кг,70-80%-це втрата води-ось чому ми легко повертаєм втрачені кіло! жирові клітини не так просто подолати!

Аліна
28.03.2012, 11:38
я для себе вирішила,що потрібно приділити увагу більше заняттям спортом(правда я вже десь 2 місяці не можу ніде записатись-то часу бракує,то компанію шукаю-в пошуці відговірок мені рівних нема),тому що, портібно зганяти ті калорії які наїв!

Bogema
28.03.2012, 12:05
я зараз теж шукаю зал для занять, але хочу не фітнес, а тренажерний зал, бо скинути кг то одне, а от підкачати тіло плюс до того це взагалі супер було б. Може ще хтось чув чи має досвід відносно душу Шарко? наважитись ніяк не можу, бо думки в інтернеті двозначні

Nadiya
28.03.2012, 14:53
Взагалі то такі дієти де скидають 5 кг. за 5-7 днів, це просто катастрофа для організму. Вони допустимі хіба що не більше чим раз в рік, і то треба правильно харчуватися. Найкраще обирати дієти в яких за тиждень можна скинути 1-2кг, не більше, вони і корисніші і менша ймовірність повернення ваги. В тому то переважно і роблять помилку, намагаючись чим скоріше схуднути, адже як Аліна казала, втрачається не жир, а вода.

Bogema
28.03.2012, 17:16
Знову ж таки дивлячись як хто. Якщо я за кілька днів скину 5 кг, то набиратиму їх розпихаючи шлунок під завязку десь до місяця часу. Тому експерс-дієти то для мене.

Nadiya
29.03.2012, 06:28
Але ж вони шкідливі для організму, коли різко худнути- то внутрішні органи опускаються. Я знаю , бо це у дуже юному віці різко похудала, а потім узі, лікарі, крики мами, і прохання лікаря більше не худати так раптово, і набрати трохи вагу, проте повільно.

anet
29.03.2012, 13:44
Дівчаточка, повикидайте всі ті хула-хупи! Я колись в дитинстві займалася гімнастикою, то мене батьки через проблеми зі здоровям звідти забрали. Вони не просто притискають всі внутрішні органи, але й деформують хребет навіть дорослої жінки. Лікарі казали, що під впливом хула-хуп ще й атрофуються всі мязи. моя товаришка, яка також займаляся гімнастикою, а потім її кинула коли захотіла народити дитину пішла на обстеження. то їй лікарі сказали, що у 25 річному віці її органи як у 16 річної. Моя порада -- краще нічого не їсти, прес качати зранку і ввечері ніж ризикувати власним здоровям!

Аліна
29.03.2012, 14:01
чесно нічого не їсти-це теж не вихід! колись я могла і голодувати і обмежувати себе різко,але тепер ніяк-то я починаю думати як це не корисно,то мені себе просто стає шкода,і в результаті я знову їм! колись в школі перед випускним я 5 днів нічого не їла крім яблук,схудла на 3 кг і за 10 днів вони мої рідненькі вернулись! це підходить тим ,кому потрібно схуднути на обличчі та в животі.але наприклад перед якоюсь подією!;)

Аліна
29.03.2012, 14:06
ще я спеціально шукала інформацію про шоколадну дієту-відгуки досить непогані,але в негативах описано ,що в результаті обмін речовин не змінюється і звідки випливає,що результат не затримається на довго і здоров"я не прибавиться точно! але я чекаю ваших відгуків!

Аліна
29.03.2012, 14:11
я дуже багато читаю про різновиди дієт,рекомендації дієтологів,скуповую пресу про здорове харчування,ніби і багато знаю і у зв"зку з медичною освітою багато розумію,але чомусь не можу собі допомогти! я дуже хочу схуднути,але чомусь не тоді як прийду з роботи, а відразу після того як поїм

Аліна
29.03.2012, 14:16
доречі до дієт,що впливають на обмін речовин відносять в пергу чергу японську дієту! може хтось знає про результати після неї шось! мені вона не підходить з кількох причин-я не їм яйця ,не п"ю каву та томатний сік-тобто практично основні продукти! доречі я сиділа перед постом на дієті Доліної,правда на 3день мені стало погано в маршрутці-такий печальний кінець гарного і багатообіцяючого початку!правда я клізми не робила і нікому не рекомендую і трави не пила!

Bogema
29.03.2012, 14:37
Дівчаточка, повикидайте всі ті хула-хупи!
мене остаточно переконали ! Дякую, за поради )
Аліно, я на шоколадній дієті сиділа і сама того не знала) помітила по вазі. Перед Рідзвяними святами тиждень на обід і вечері в мене був чай без цукру і шоколадні цукерки (2-3), за тиждень 2 кг. от вам і не експерс дієта і нема стресу для організму. І живіт не виспівує, їсти не охота так щоб дуже, ну а кг після свят як не крути повернулись...просто не потрібно одразу після дієти в перший день напихатись як бузько і знову думати за дієту. треба відмовляти собі постійно і тримати вагу в нормі, цьому помагають каші, або мюслі. ввечері жменьку зїсти, кефіром, йогуртом запити і ні їсти не хочеться, і вага ні на грам не збільшується. Все це випробована на собі і на мамі :) ми разом таким страдаєм))))

Аліна
29.03.2012, 22:53
доречі сама хочу спробувати з наступного тижня! там є особливість- за день потрібно вживати 100гр чорного шоколаду,без домішків,запивати потрібно лише кавою,бо вона підвищує обмін речовин в середньому на 5-6% +води скільки хочеш-мінімум 1,2л! потрібно худнути в травні на весілля до одногрупниці йду:)

Nadiya
30.03.2012, 06:27
До речі про мюслі- дієтологи проводили експеримент, чи справді замінивши ними основну їжу і вживаючи на сніданок,вони помагають схуднути. Виявляється, що ні. Краще взяти просту вівсянку, заварити на молоці, чи воді, додати за бажанням сухофруктів і так їсти (цукру додавати не варто, краще трошечки натурального меду) Тоді і результат буде і для здоров"я корисно - Це я в одній передачі бачило, жінка справді схудла ,щось на два кг.

Bogema
30.03.2012, 11:04
є мюслі, а є пластівці, то пластівці я теж недолюблюю, хоч вони і смачніші, а мюслі, це ж звичайна геркулесова каша перемішана із вівсянкою, тому не думаю що вони дуже погані. Та й таким я зазвичай вечеряю, щоб підсолодити, нарізаю туди банан і запарюю. Смакота...

anet
11.04.2012, 00:10
До речі, нещодавно наш "зверхник" (тобто, начальник) виглядав дуже кругленьким. З животиком, сальцем -- все як положено. Вчора зайшов, а ми його не бачили кілька місяців, -- хлоп як нова копійка. ну і звісно, всі зразу подумали, що він захворів. а ні. виявилося, що просто перестав на обд їсти булочки і вафлі, а лише зупи! На вечерю -- фрукти. Ну і пішки ходить додому. Все! Не знаю чи зможу притарабанити на роботу банку зупи замість звичних канапок, але точно спробую!

Аліна
11.04.2012, 15:24
в мене кожного вечора великі і маштабні плани на завтра! але знову рутина,то туди то сюди-і все знов як не печеня в руці на обід,то булка якась! я все розумію,що так не можна,але відчуття голоду мене долає

Bogema
12.04.2012, 19:49
проекспериментувала на собі і не тільки на собі, бо і хлопець долучився, експрес-дієту із журналу, про яку писалось раніше. Висновки: за 4 дні -0,5кг. Півкілограма це не той результат на який очікувала, в хлопця - 1. Не знаю звідки взялись такі фантастичні цифри 5-6 і як в статті написано "постійне волання шлунка" -це мені не збагнено, бо по цій дієті я легкий голод відчувала тільки перед сном. Перед тим як ще хтось візьметься за цю дієту, добре подумайте!

Після свят хочу спробувати ще одну дієту, як в неті написано дуже-дуже дієву. Один день - літр кефіру протягом дня, другий - звичний раціон в чуть менших порціях і так чергувати. Результат - 5 кг за 3 тижні.

Хто сидить на якихось дієтах діліться, радьте, давайте разом випробовувати і худнути!

Даша
13.04.2012, 09:55
Я цю дієту з порадника теж на собі спробувала. Усе що написано правда. Скинула 5,5 кг. Правда в журналі не написано, як на це реагують рідні :) Моя мама в шоці була як дізналася "якою дуркою" я займаюся :) Весь час змушувала мене щось з"їсти. Але результатом я задоволена. Можливо тобі Богемо ця дієта не підходить? В кожного свій організм. І те, що добре одному не підходить іншому. Я ось колись пробувала таку дієту: зранку фрукти политі йогуртом, обід чай, салат, вечеря чай. Так вже на другий день після сніданку я ледь свідомість не втратила, аж в очах потемніло. Одразу припинила експеримент, бо зрозуміла, що це не моє.

Bogema
13.04.2012, 13:39
Що мені ця дієта не підходить то однозначно і не тільки мені, але я вела до того, що не варто собі одразу уявляти -5 кг. На початку цієї дієти я в думках вже відняла 5 кг і на пятий день, коли стала на ваги розчарування аж до сліз :( Звичайно, що випробовуватиму інші дієти, можливо в мене просто час такий що схуднути зараз не вдасться, можливо моя вага для мого зросту саме те, що потрібно, але я не зупинятимусь. Кажуть, до речі, Дашо, що чай не дуже то й корсний під час дієт, зайві вуглеводи не потрібні, може саме тому твій організм вимкнув свідомість? хоч дієта дійсно надто екстремальна...Втім, дякую за нову дієту ;)

Аліна
19.04.2012, 22:43
всім привіт! хотіла уточнити про результати на шоколадній дієті!як сиділось,хочу з понеділка спробувати!!!!!!

Аліна
19.04.2012, 22:46
доречі,за кефір через день-класна штука!просто після дієти Доліної, я кефір не можу навіть нюхати! тому моя спроба дуже швидко провалилась,чесно не можу!

Bogema
21.04.2012, 15:07
Аліно, а замінити кефір наприклад на молоко чи знежирений йогурт не пробувала? бо я наприклад на дух не переношу молока, то намагаюсь або уникати його, або замінювати.

Аліна
21.04.2012, 22:25
молоко то ще гірше кефіру :'( кефір ще хоч із закритими очима якось в себе вливаю,а от молоко ну ні як

Аліна
21.04.2012, 22:28
доречі я купувала в сільпо закваску яготинську-спробуйте думаю сподобається!!!!!!!!!!!! просто я зовсім не молочна-можу лише йогурти(нашпіговані всякою хімією-а от шось корисне не можу)

руда соня
24.04.2012, 22:37
Дівчата, я колись таку дієту на собі спробувала: протягом дня можна випивати 2 л кефіру і з'їдати 0,5 л гречки, але не звареної, а залитої на ніч окропом, ще й несоленої. Дієта мала тривати 5 днів. "Дурниця" -- вирішила я і пішла на бій зі зайвими кілограмами. Витримала два дні. Сказати, що я тих два дні ходила голодна -- це не сказати нічого. Злюща була, як тільки втрималася, щоб не покусати когось! Може, промучилася б ще кілька днів, але шлунок забойкотував -- почав боліти так, що не до дієти стало. Тож на вечір другого дня я ганебно обжиралася свіжим борщиком. Тож якщо хтось має проблеми з органами травлення -- добре подумайте, перш ніж сідати на дієту!

Євгенія
25.04.2012, 12:08
Я теж дуже багато шукала про схуднення але на довго мене не хватило(( немає в мене сили волі щоб самостійно цим займатись.. ось думаю над тим щоб записатись в фітнес клуб .. все таки разом цікавіше робити всякі вправи ніж самій в дома.. Але ще немаю де дитину подіти тож ще не так скоро мені це вдасться(

Роксолана
25.04.2012, 17:50
У мене на роботі є жінки, які щоб схуднути ходять пішки додому. Це займає до години часу. Все мене заохочують до цього. Але я якщо чесно не розумію, який кайф іти пішки вздовж траси і вдихати автомобільний смог? Краще я у вихідні піду у лісочок біля себе прогуляюся, а може й пробіжуся. А так після роботи змучені, голодні додому прийдуть ще більше натовчуться. Яке ж тут схуднення?

настя
26.04.2012, 12:58
Худнути треба не так швидко, як надовго. Для цього потрібно виробити власну стратегію. Що стосується мене, то це: одну добу на тиждень пити тільки воду (2 л), узагалі відмовитися від вечері або дозволяти собі ввечері з'їдати лише фрукт чи овочевий салат, порції, звісно, мають бути маленькі, також треба достатньо вживати рідини (найкраще води), намагатися не споживати/або робити це рідко/або дуже обмежити споживання продуктів з борошна і ласощів. Поступово ваша вага зменшиться. І через деякий час ваш організм звикне до неї і сам прагнутиме повернутися до неї, навіть якщо ви дозволите собі (нечасто!) іноді "розслабитися". Тобто жодних дієт - змініть спосіб життя, точніше - жертя.

Аліна
27.04.2012, 09:39
чесно додому я пробувала ходити пішки,це займало близько 40хв,але яка я втомлена приходила додому мені важко словами передати!!!!!!!! мені здавалось,що я працювала не день,а тиждень-а хатню роботу ніхто не відміняв!!!!!!!!тому цей варіант схуднення після 4 піших прогулянок був відкинутий остаточно!!!!!!

Аліна
27.04.2012, 09:42
доречі хотіла розповісти,ходжу в солярій,а там є послуга моделювання фігури! записалась на пробне заняття!

Аліна
27.04.2012, 09:45
забула,це не фітнес,це вони пояснювали типу електрофорез,жирові клітини спалюються+ефект сауни! чесно не знаю,що це але розпитаю!!!!!!! я би на це не погодилась просто там була постійна клієнтка і розказала,що класно і дуже допомагає,тому я і спокусилась!!!!!!!!!!! правда дорожезно виходить!!!!!

Аліна
27.04.2012, 09:52
дівчата,а ніхто не ходив на антицелюлітні масажі? зі мною вчилися дівчата і ходили,але розказували ,що це був баночний масаж чесно болючий,але є ще одне але- масажист чоловік і не дуже коректний,міг приставати,відмовлявся робити масаж якщо не роздягнешся до гола!!!!!!!!!! навіть найменші стрінги заважали йому працювати!!!!!!!! (звісно далі ніж непристойні натяки і жарти він не заходив,,але чесно мені і цього забагато)

Bogema
27.04.2012, 11:56
я вже вище писала про антицелюлітний душ Шарко, його роблять в поклініках Львова, коштує процедура (принаймі ще восени) 10 грн сеанс, потрібно 10 сеансів, тобто 100 грн. все під наглядом лікарів, один дає направлення, а інший спостерігає за станом після. Суть така, що під сильним струменем води, який направляють на проблемні зони розбивають жир під шкірою. Процедура триває максимум хв 20, але в кого тендітна шкіра, то можливі синці, проте кажуть ефект є і тримається, якщо слідкувати за собою, довго. На собі не пробувала, але обовязково спробую.

ще антицелюлітний масаж можна робити і в домашніх умовах. Просто попросити свого чоловіка робити пощипувальний масаж (щоб трішки пекло) на стегнах і сідницях. Практикую таке вже другий тиждень щовечора. За тиждень ноги стали гладшими, ямки потрохи розсмоктуюються.

Аліна
28.04.2012, 08:48
шарко класна штука теж чула!!! але там потрібно 10 сеансів підряд,причому зранку бажано(принаймі де я знаю,бо вони працюють з 8 і до 11),я хотіла,але просто через роботу не можу,а ціна 20 грн,а цей електрофорез 100 за сеанс,тому і круто виходить 10-15 сеансів потрібно пройти обов,язково.

Аліна
28.04.2012, 08:51
доречі там є ще обгортування але ціна зашкалює-200-(сенс )часткове ,а 240-повне! для видимого результату потрібно 15 сеансів, а в ідеалі комбінувати електрофорез з обгортуванням,тобто по 2 рази на тиждень кожне!

Аліна
28.04.2012, 08:53
дякую за шарко,чесно зовсім забула і ціна не кусає,бо тут космос!!!! сьогодні йду на пробне БЕЗКОШТОВНЕ, потім розповім як було!

Роксолана
28.04.2012, 22:06
дякую за шарко,чесно зовсім забула і ціна не кусає,бо тут космос!!!! сьогодні йду на пробне БЕЗКОШТОВНЕ, потім розповім як було!

Я вся в нетерпінні!!! Як воно? Розкажи!

Аліна
28.04.2012, 22:35
я прийшла-одягли на мене змочені водою паски і підключили до апарату-ось тут почалось найцікавіше-короче електростимуляція м,язів-не знаю як пояснити кожен м,яз як скорочувало-відчуття двояке,в деякі моменти аж німіли ноги від струму!!!ніби ти відчуваєш,шо класно-реально м,язи працюють,але з другої сторони це німіння мені цілий не давало спокою!

Аліна
28.04.2012, 22:39
плюс обов,язково раціональне харчування-на період коли проходиш цю процедуру -відмова від мучного,солодкого,жареного,соленого і т.д!!! чесно думаю в комплексі це повинно помогти,але всім зрозуміло ,шо при такому харчування навіть без тих процедур всерівно щось скинеш,навіть і не мало!!!!

Роксолана
28.04.2012, 22:43
цікаво, а взагалі відчуття, що ти зменшилась є? А ті паски на все тіло одягають? А скільки часу триває процедура?

Аліна
28.04.2012, 22:49
Ви знаєте мене лякає те ,щоб ці електростимуляції потім не вилізли боком!!! я нікого не лякаю,але зрозуміло,що це не природній процес для нашого організму-тому логічно,що організм якось повинен на це відреагувати! чесно я вірішила краще : 1-дійсно хоч трішки відкорегувати харчування(бо шось тепер на роботу без кіткату і снікерсу я не хожу) 2-махати ногами перед телевізором або під музику(літо майже прийшло-а я собі шось зовсім не подобаюсь-а як собі не подобаєшся,то як комусь зможеш) 3-виділити час на душ шарко(коли тепло дуже класно-бо охолоджує+ціна не лякає ну і весело) 4-дізнатись щось про антицелюлітні масажі,але ручні...........

Роксолана
28.04.2012, 22:51
а я щось ручного масажу боюсь, якщо чесно. А ну ж бо щось не так натисне і калікою можна стати.

Роксолана
28.04.2012, 22:55
я ось хочу спробувати зменшити споживання солі. Кажуть це помічне. Бо сіль затримує воду, звідси ходиш розпухла.

Роксолана
28.04.2012, 22:57
[QUOTE=Аліна;1624]Ви знаєте мене лякає те ,щоб ці електростимуляції потім не вилізли боком!!!

ця процедура напевно має протипокази? А якщо серце хворе...

Каріна
29.04.2012, 07:52
я ось хочу спробувати зменшити споживання солі. Кажуть це помічне. Бо сіль затримує воду, звідси ходиш розпухла.

Так багато солі знаходиться в самих продуктах, наприклад, риба, яйця, молоко і м'ясо. Спробуйте не солити страви під час приготування і ви відчуєте смак продуктів, який просто "вбивається" коли ми їх пересолюємо.Аби почалося схунення достатньо просто виключити з раціону гострі страви, копченості, рибні та м'ясні бульйони. Сіль чудово заміняється чорним меленим перцем, який лише підкреслює смак їжі. Вже за кілька днів ви відчуєте, що потреба в солі помітно знижується. Є лишше одне але: якщо перейшли на безсолеву дієту потрібно багато пити. 2 л негазованої води на день. Коли організму бракує солі він швидко втрачає рідину. Якщо взагалі виключити споживання солі, за перші дні можна втратити кілька кілограмів. Втрата відбувається за рахунок зневоднення організму, а не за рахунок розщеплення жирів. А далі слід просто слідкувати за своїми відчуттями. Ви і самі не зчуєтеся, я легко почуваєтеся, не схочеться переїдати, забудете про тиск. А ось тим, хто має хворі нирки, серце я б все-таки радила спершу проконсультуватись з лікарем.

Каріна
29.04.2012, 08:02
я прийшла-одягли на мене змочені водою паски і підключили до апарату-ось тут почалось найцікавіше-короче електростимуляція м,язів-не знаю як пояснити кожен м,яз як скорочувало-відчуття двояке,в деякі моменти аж німіли ноги від струму!!!ніби ти відчуваєш,шо класно-реально м,язи працюють,але з другої сторони це німіння мені цілий не давало спокою!

Я так думаю ти була на міостимуляції? Але схуднути, розраховуючи тільки на міостимулятор складно адже м'язи навантажуються недостатньо а схуднення відбувається або при спалюванні зайвих калорій, або при зменшенні щоденного споживання калорій тобто дієті. Рекламований ефект схуднення «на кілька сантиметрів одразу» від сеансу міостімуляції, як правило, обумовлене поліпшенням місцевого лімфо-і кровообігу. Тому кардинально змінити контури тіла, сподіваючись тільки на лежання на канапі «під приладом», не можливо. Це можна використовувати просто як додаток до дієти. Та і процедур тих потрібно пройти дуже багато.
Мінусом цієї процедури вважаю протипоказання: запальні процеси в організмі, травми м'язів і зв'язок, порушення згортання крові, проблеми з нирками.

Bogema
29.04.2012, 18:42
Роксолано, а ви самі собі робіть масаж. дивитесь серіал і пощипуйте проблемні місця, від припливу крові, розгладжуюються ямки. Випробовано на собі.

Каріно, а звідки ви знаєте так багато про дієти і різні коригуючі фігуру програми? Можливо, маєте досвід чи дієтолог? Було б не зле, якби ви поділились інформацією про різні дієти, якщо це по вашій специфіці ;) для жінок це напевне болюча тема )))

Аліно, а ну так чесно скажи, результат бодай мацюпуній є? покращення в дзеркалі трішки помітне? просто щоб знати чи вартує гра свічок)))

Аліна
29.04.2012, 22:31
спочатку відповім про саму процедуру-тривалість 30 хв,паски одягають наступним чином-по одному на ноги,один на живіт та на стегна!чесно я також після процедури обдумуючи це все прийшла до висновку-що це допоміжне до дієти яку вони рекомендують навіть настоюють притримуватись! я розумію,що це плацебо,але звичайно якщо людина вірить у це воно обов,язково допоможе;)

Аліна
29.04.2012, 22:47
а про недоліки-тобто протипоказання:абсолютні 1-онкологія 2-вагітність 3-захворювання центральної нервової системи 3-захворювання крові з порушенням згортання 4-неврити та невралгії 5-снід 6-вади серця,заміна клапанів(тобто всі серйозні захворювання-особливо недостатності як серцеві так і ниркові,цирози,туберкульоз і т.д) та відносні 1-менструація 2-пошкодження шкірних покривів 3-загальносоматичні вірусні та інфекційні захворювання 4-прийом сильних заспокійливих препаратів,антидепресантів та транквілізаторів 5- схильність до судом-при недостатності в організмі кальцію та калію і т.д ,,,,,,,,,,,,,потрібно розуміти,що про відносні притипоказання вони повинні попередити і чим більше їх є тим менша на них відповідальність

Аліна
29.04.2012, 22:55
я ходила тільки на одну пробну процедуру,а результат стає помітним лише після 5 сеансів!!! дівчатка забула,там ще після цього тебе замотують в так звану грілку-ефект сауни-оце класна штука,але на жаль при безкоштовному сеансі мені про це лише розповідали!

Роксолана
03.05.2012, 11:57
Сьогодні четвертий день, як я їм все без солі. Чесно скажу, нічого так. Мені вже навіть подобається. Почала з салату. Вимішала тонко порізаний огірок з зернистим сиром і кропом. Пішло на ура! Потім варену телятину їла лише чорним перцем приправляла. Справді смачно! А вчора була в гостях у сестри і спробувла вкусити котлету, яку вона посмажила, чесно? Я не змогла її з"їсти. Така вона мені була солона!!!! І ще, я не прокидаюсь зранку запухлою, бо мене ввечері не сушить, як раніше після "солоної" вечері. Так що всім раджу - не соліть страви. А там дивись і до похудання дійде.

Nuta
05.06.2012, 10:55
Привіт . Я почитала в жіночому порадникуі про дієту на кефірі і гречці, і хочу зауважити що недавно сиділа на цій дієті і як на мене вона дуже дієва. За півтора тижні шість кілограм. Наприклад мені було неважко, і голоду не відчувала. І чого я саме більше боялась, це щоб після дієти не набрати ще більше. Вже пройшло два тижні і я дивом з кинула ще три кілограми, хоча в їжі себе не обмежую.

Аліна
10.06.2012, 15:48
молодець,я за Вас дуже рада,сама хочу спробувати

Аліна
10.06.2012, 15:50
а Ви гречку замочували на ніч,чи просто варили,,,,,,,я колись пробувала,але через те,що в мене не дуже склалося з молочними продуктами і кефір я п,ю із закритими очима,бо справді не люблю,довго просидіти на ній я не змогла

Xristin
21.04.2013, 17:08
Много читала в интернете как же похудеть за недолгий промежуток времени … Пишут конечно разное были и интересные ответы . Благодаря одному из них я похудела на 22 кг за 2 месяца , и никаких тебе спортзалов и больших нагрузок . А похудела я благодаря препарату Lida Maximum Препарат совершенно безвреден и не несёт за собой никаких побочных эффектов что не мало важно.

Xristin
28.05.2013, 18:17
Многие задают вопрос , безопастно ли принемать различные препараты для похудения , возможно они несут вред здоров’ю? Процентов 80 таких препаратов которые дествительно не стоит принемать . Но есть и хорошие проверенные людьми препарати которые дествительно помагают похудеть один среди таких это препарат Lida Maximum. C его помощю можна за 1 месяц похудеть на 7-9 кг .

Алина
03.07.2013, 15:51
По-моєму, найкраще не їсти. А щоб голод не так відчувався, зайняти себе якоюсь справою або попити курс, приміром, від Максими. Між іншим, він ще й допомагає поліпшити здоров'я.

Художница
27.07.2013, 00:35
По-моєму, найкраще не їсти. А щоб голод не так відчувався, зайняти себе якоюсь справою або попити курс, приміром, від Максими. Між іншим, він ще й допомагає поліпшити здоров'я.

Що за курс від "Максими"? Я колись брала зелений кофе з морським колагеном для схуднення від Іноваційного Центру "Максима". Цікаво, це одна й та сама фірма?

Алина
27.07.2013, 12:52
Так, саме воно)) Я у них і Детокс + Екстра Слім купувала, і зелену каву для мами, але то скоріше для підтягування шкіри, розгладжування зморщок і т. д.

Алина
27.07.2013, 12:57
Я Лиду как-то боюсь, уж очень много о ней негативных отзывов))) Хотя в общем к средствам для похудения отношусь нормально, вот недавно пила зеленый кофе с коллагеном от Инновационного центра Максима, сбросила 6 кг легко и без усилий, кожу подтянула к тому же)))

Алина
27.07.2013, 14:17
Нуу, поздравляю вас! Тут уж кому что подходит))) Кому - не есть после 18.00, а кому - суперсложная программа с диетой и физ. упражнениями)) Я, например, у Инновационного центра Максима покупала зеленый кофе с коллагеном, мне помогло)))

Художница
28.07.2013, 00:24
Так, саме воно)) Я у них і Детокс + Екстра Слім купувала, і зелену каву для мами, але то скоріше для підтягування шкіри, розгладжування зморщок і т. д.

Хм. А мені ніхто про цей Детокс та Екстра Слім нічого не розповідал раніше. Навпаки мені порадили дівчата з Академії зелену каву для схуднення.

@erika@
27.10.2013, 17:07
Скажіть ,будь-ласка, що це за курс від Максими і де його можна придбати.? Я раніше про це нічого нечула.

Художница
31.10.2013, 23:38
Скажіть ,будь-ласка, що це за курс від Максими і де його можна придбати.? Я раніше про це нічого нечула.

Надіслала Вам приватне повідомлення. Кого ще цікавить, дивиться веб-сайт похудеть ин юа

@erika@
03.11.2013, 11:07
Дякую.Але цікаво чи є реальні результати. Дівчата, хто на собі випробував ДЕТОКС чи ЕКСТРА СЛІМ ???

Українка
05.11.2013, 23:16
Дякую.Але цікаво чи є реальні результати. Дівчата, хто на собі випробував ДЕТОКС чи ЕКСТРА СЛІМ ???

Теж хочу спробувати. А що вас бентежить?

@erika@
08.11.2013, 18:21
Цікаво, чи це просто марна трата грошей, чи буде якийсь результат. Колись я вже приймала одні пігулки,їх довго рекламували по телевізору, результат + 6 чи 7 кг.

Українка
17.11.2013, 14:19
Цікаво, чи це просто марна трата грошей, чи буде якийсь результат. Колись я вже приймала одні пігулки,їх довго рекламували по телевізору, результат + 6 чи 7 кг.

Ого:eek: Я про таке навіть не чула. Можливо, ви купили пігулки не для схуднення? Я знаю на прикладі своїх дівчат, що вони від зеленої кави схуднули не більше, ніж 5 кг. "Детокс" із "Екстра Слімом" ніхто не пив, але є багато відгуків про ці препарати на інших форумах.

@erika@
20.11.2013, 15:51
Ні, це справді були пігулки для схуднення. Купила 2 баночки,на 2 місяці ( для повного ефекту) І в результаті вага ,після їх закінчення , стрімко росла,це при тому, що їла мало. ось так.

Українка
21.11.2013, 21:41
Ні, це справді були пігулки для схуднення. Купила 2 баночки,на 2 місяці ( для повного ефекту) І в результаті вага ,після їх закінчення , стрімко росла,це при тому, що їла мало. ось так.

Так дайте вже назву цих горе-пігулок:rolleyes:

@erika@
24.11.2013, 20:23
По-правді,від цього часу минуло вже років 8-10, точно не пам"ятаю. але мені здається, що ці пігулки називалися " Худі-да".Їх часто рекламували по телевізору

Українка
25.11.2013, 21:01
Хм. Теж щось чула про них.

Kotusik
26.12.2013, 14:03
Найкращий спосіб схуднення - правильне харчування + глибока чистка організму від шлаків і токсинів

Kotusik
26.12.2013, 14:14
найкращий спосіб похудання:
1. Глибоке очищення організму від шлаків і токсинів
2. Правильне харчування
3. Здоровий спосіб життя

Інтуїція
09.01.2014, 19:21
Знаєш що,Аліна,я тобі рекомендую систему -60 Катерини Міріманової.На ній значно схудли всі мої подруги,і я теж!На ній можна їсти все і при цьому худнути!Ось принципи,на яких вона тримається:
Обов язково треба снідати до 12:00
На сніданок можна їсти все,що схочеш
Потрібно відмовитися від білого цукру
Яблука можна їсти не більш,як півкіло на день
Краще з їсти замало,ніж забагато
Обідати потрібно до 14:00
Вечеряти не пізніш за 19:00
Приймайте вітаміни
10-15 хвилин спорту кожен день
Щоденно доглядайте за шкірою
Не можна приймати препарати для схуднення
Вранці зважуйтесь

Докладніше можна дізнатися у мережі Інтернет.Це справді допомагає!

Українка
12.01.2014, 00:54
Найкращий спосіб схуднення - правильне харчування + глибока чистка організму від шлаків і токсинів

Хочу продовжити тему глибокої чистки організму. Крім того, що ми тут спілкувались про "Детокс" із "Екстра Слімом", я у себе в офісі знайшла журнал із статтею про ці препарати. Не знаю, реклама це була чи реальна історія, але я-таки вирішила купити ці пігулки. Ось зараз почну приймати, після новорічних свят:D

Інтуїція
12.01.2014, 13:17
препарати для схуднення шкідливі для здоров я

руда соня
13.01.2014, 18:48
Препарати для схуднення реально шкідливі. От ви спробуйте мішечок туго набити, наприклад, ватою, а потім частину забрати. Одразу матеріал провисне, правда? Може, некоректне порівняння, але те саме буде з вашою шкірою, дівчата, якщо ви різко схуднете. До того ж людський організм -- не мішок з ватою. Різке схуднення -- це величезний стрес для нього. Порушиться обмін речовин, повилазять різні болячки. Вам то треба? Треба не на експрес-дієту сідати, а змінювати спосіб життя. Харчуватися здоровою їжею, займатися фізкультурою. І на тілобудову треба зважати. Висока ширококоста жінка ну ніяк не стане Дюймовочкою.

Оксанка
14.01.2014, 16:52
Щоб схуднути без стресу для організму, не харчуйтесь після 18.00. Випробувала на собі. Результат є. Худнете повільно, але без шкоди для організму.

Daree
28.04.2014, 13:06
Дієти, особливо тяжкі, не принесуть ніякого сенсу ... Правильне харчування, хіба що. Здоровіше точно будеш, хоча схуднути може і не вийти ... Я вже пів року на правильному харчуванні, відчуваю себе краще) Але, щоб схуднути, вже місяць бігаю вечорами і приймаю капсули Алвослім) -4 кг. Худнути дуже швидко шкідливо для організму, тому я дуже задоволена результатом)

Леся
26.06.2014, 20:31
Мені і моїй подрузі дуже поміг препарат "Гуарем"фінляндської фірми "Оріон", схудли без спортивних вправ я на 3, а моя подруга на 4,5 кг, якщо більше дотримуватись дієти, займатись спортом, то я думаю, що наступні місяці будуть теж в приблизному прогресі, бо відомо , що з кожним наступним місяцем важче худнути.Головне, що цей препарат є не біологічною добавкою, а фармакологічним препаратом, тобто пройшов правильний контроль, препарат працює тільки на рівні шлунково-кишкового тракту, можна застосовувати у вагітних( що говорить про безпечність) і можна приймати кілька років.

kotopeppy
20.01.2015, 13:12
Дівчата, підкажіть, можливо хтось із ваших знайомих використовував абсурдні методи схуднення (накшталт вживання вати замість їжі щоб не набирати зайві кіло). Або пив яблуневий оцет, чи ще щось... Мені необхідно знайти таких дівчат для зйомок медичної програми.