PDA

Перегляд повної версії : ставлення до незайманості у більш зрілому віці (Найцікавіші думки надруковано у журналі "Жіночий порадник" №3 (85) КВІТЕНЬ 2014 РОКУ)

Аліна
23.03.2012, 22:47
що робити якщо не знайшла ту людину з якою хотіла б позбутися незайманості! це не проблема подумаєте ви, а якщо тобі стукнуло 25...........

Аліна
23.03.2012, 22:55
важко з кимось поділитись-але справді,що робити.......... з кожним роком все більше ускладнюється.............в мене хороша зовнішність,прекрасно знахожу спільну мову з людьми,весела-чесно ніхто б із знайомих не повірив,що я незаймана! скоріше,що я собі дівочу пліву відновила.............

Роксолана
24.03.2012, 10:41
Найперше не зневірюватись, що не знайшла саме ту людину. І аж ніяк не лягати під першого ліпшого. Я зі своїми 38-ма роками посміхаюся, коли читаю "стукнуло 25" :)
я вийшла заміж у 21 у 22 народила доньку і скажу чесно усі барви сексу мені відкрилися вже після 30-ки. Ти, Аліно, ще знайдеш "свою" людину і повір, чоловік тебе більше буде цінувати за те, що ти йому "дісталася" незайманою.

Bogema
24.03.2012, 11:13
Зрілий вік у 25??? :eek: та ви що?! це молодість ще! а те, що ви ще незаймана, це не недолік, це ваша перевага і пишайтесь тим, що ви не такі як інші. Маю знайому, яка тримає себе до першої шлюбної ночі, чоловіки біля неї аж гинуть, так хочуть, а вона сказала ні і всьо. І тим то притягає чоловіків, що вона незаймана і недоступна. Тому вас ще знайде ваш принц і повірте, за такий дарунок, як ви, він вам небо до ніг повинен покласти ;)

Аліна
24.03.2012, 14:59
Мені дуже приємно читати такі рядки, але чомусь далеко не всі так думають........В більшості випадків - це сприймається як недолік,причому як досить суттєвий!!!!!! Існує стереотип - може з нею щось не так? Aле чому я повинна це робити ,бо всі так роблять,або з того розрахунку бо скоро пізно буде!!!!! Я не можу через себе переступити!!!!!!!!!! Я сама лікар і тому прекрасно розумію як це потрібно вже з медичної точки зору! Іноді мені здається шо з кожним днем,місяцем,роком ситуація тільки усугубляється! чесно скажу чого я боюсь найбільше------що коли зустріну саме цю людину і все таки наважусь на цей крок-боюсь бути висміяною.......і розуміння того що це нікому не потрібно

Bogema
24.03.2012, 16:12
Аліно, якщо б це нікому не було потрібно, тоді жінки не ставили повтортно цієї пліви. З однієї сторони я вас розумію, бо сама стала жетвою думки "всі вже, а я ще нє", потім в компанії подружок ( а вони думали що в мене вже хтось був) я уникала цю тему. роками так 2 пізніше в мене зявився хлопець, який і став моїм першим і я дуже задоволена тим, що мода і стереотипи мене не зламали.

Nadiya
26.03.2012, 06:26
Пізно буде, то коли? Адже ви не знаєте коли і де ви зустрінете саме ту людину, якій би змогли себе довірити. І аж ніяк не зможете знати напевне чи цінуватиме він вашого поступку. Тому знаю точно , що потрібно робити так, як підказує серце, а не як люди подумають.

Nadiya
26.03.2012, 06:39
Чесно скажу чого я боюсь найбільше------що коли зустріну саме цю людину і все таки наважусь на цей крок-боюсь бути висміяною.......і розуміння того що це нікому не потрібно

Це потрібно вам!!!, це ваше тіло, ваше життя і саме вам вирішувати коли і з ким.А той хто висміює, або заздрить, або дуже самовпевнений. Бо нормальна людина, аж ніяк над таким не буде сміятися. Я коли була дівчиною, теж берегла першість для коханої людини. і він пишався що перший, хоча і казав що для почуттів це ролі не грає. ( Чесно кажучи мене навіть намагалися з гвалтувати, бо як це- він мене хоче а я носом кручу недоступну з себе корчу. Аж ніяк не могли ніхто повірити ,що я незаймана. Але це зовсім інша історія, не будимо про те. То що я хотіла тим сказати, що я навіть тоді викрутилася правдами і неправдами, силою і угрозами, аби зберегти невинність. Хоча могла легко йому віддатися не перший рік він за мною упадав.

Аліна
26.03.2012, 16:23
чесно я теж так вважаю! потрібно чекати саме ту людину,з якою хочеться не лише провести час ,а й ціле життя............але на жаль не завжди так буває! а щодо насміхань-це справді мене дуже лякає!просто ми не завжди можем відразу розпізнати достойних!

Аліна
26.03.2012, 16:31
колись в квк побачила сценку- після першого разу дівчина ділиться з подругами-він просто супер,такий ніжний такий гарний ,він просто найкращий, а в хлопця питають як там - він каже все ок дала, на шо друзі- КРАСАВА! ось так і в житті! здається просто повезло, а виявляється він так вигинається бо йому потрібно знаєш шо від тебе,а там як карта ляже! згідна-далі все ок,а ні там вже залежить від його порядності та ставлення до тебе

Bogema
27.03.2012, 12:43
оця сценка з квк, яку ви описали напевне не про довгі зустрічання і залицяння. Ви ж не одразу на першому побаченні розкажете за те, що ви незаймана і те, що боїтесь насміхань. Напевне пройде час, ви позустрічаєтесь з людиною, побачите чи дійсно гідний біля вас чоловік, а коли вже стосунки перейдуть до нового етапу, тоді ви і поділитесь з ним і своїми переживаннями, і своїми думками. Тому, як ляже карта залежить тільки від вас. Знаєте, є такий анекдот : "Ніколи на вечірці не кажіть що ви не п'єте сьогодні, бо ціль всіх присутніх зведеться до того, щоб напоїти вас". Так само і тут, якщо ви не одразу все розповісте, то можете не перейматись що в чоловіка буде саме та ціль щоб потім перед друзями хвалитись. Та й ви жінка, у вас повинна бути сильна інтуїція, якщо чоловік не вселяє довіру, то краще почекати того, який не просто зуміє вас підкорити, але й якому ви зможете довіряти і тоді ваші побоювання відносно насміхань відпадуть самі собою.

Nadiya
27.03.2012, 17:54
Цілком погоджуюся з Bogemojy. Адже така сценка могла бути, скоріше за все, коли дівчина сліпо закохала, а хлопець скористався нагодою, або просто великий хвалько. Ні в тому, ні в другому випадку для спільного життя він не годиться!!! Треба тверезо дивитися на того кого обираєш, а не крізь рожеві окуляри. Адже то не кофточка яку можна поміняти чи просто викинути.

Аліна
28.03.2012, 11:17
чесно я згідна! однак страх всерівно не залишає! в мене є подруга,вона познайомилась з чоловіком на 11 років старшим за себе(їй тоді було 22), закохалась просто по вуха,через якийсь час в них все відбулось! його це дуже здивувало!!!!вони разом вже 13років і при першій кращій нагоді він її підколює,що вона олімпійська чемпіонка!!!!тобто для нього краще було б якби в неї ще з десяток перед тим було! чесно така позиція чоловіків мене просто дивує-хіба їм хочеться щоб матір їхніх дітей пройшла і Рим і Крим і мідні труби? не хочу нікого образити,може для когось це нормально і невід"ємна частина пошуку того єдиного-але не для мене:o

Bogema
28.03.2012, 11:58
на 11 років старшого це значить йому було 33, для нього, на такий вік то справді нонсенс, тому він і підколює, що досі повірити в то не може. Хай краще вона буде олімпійською чемпіонкою (хоч це і не образливо, бо говориться за лідерство), аніж чути протилежного характеру підколи типу "давалки" чи "Та в неї вся футбольна команда до мене була". Аліно, ти чиста і бережи свою невинність для того, хто її оцінить, не варто думати про те, а що люди скажуть.

Оксанка
28.03.2012, 22:24
Вам потрібно гордитись собою, Аліно! Ви молодець, що бережете себе для того єдиного чоловіка. Стати жінкою, дуже важливий крок у житті кожної дівчини, тому, потрібно чинити так, щоб потім не жалкувати про це, а не поспішати, бо вже всі встигли. І я думаю, що справжній чоловік, не буде сміятись, а навпаки, оцінить вас. Тому що, для теперішньої молоді, на мою думку, таке поняття як цнотливість, взагалі не важливе. Так що, я вас підтримую!

anet
29.03.2012, 13:50
взагалі вважається, що діти мають риси майже кожного чоловіка жінки. Тобто, ти з ним переспала, а він у тобі вже залишив свій слід. Часто ж буває, що зустрічаєш людину, думаєш, що це вже на все життя, віддаєш йому все, а потім розчаровуєшся і жалкуєш про свій вчинок. Тому я тобі скажу чесно -- це чеснота, яку самі чоловіки цінують найбільше. І права Богема, інакше нашо б її ставили знову за великі гроші!!!! Головне не поспішати і не робити цього аби з ким! Я також колись навіть подружкам брехала, що у мене вже все було, а насправді тільки слухала з відкритим ротом їх розповіді про інтимні ночі! І нічого -- все встигла!

anet
29.03.2012, 14:56
Аліно, а ви не заходили на тему "Він мучиться, що не перший"? От вам ще один доказ -- ваш чоловік точно мучитися не буде!

Аліна
29.03.2012, 21:23
прочитала,звичайно приємно! але мене бентежить саме мій ВІК!!! я прекрасно розумію,що не зможу це зробити просто так,мені потрібно по-справжньому любити цю людину і відчувати,що це саме він,кого я чекала! вік,вік і ще раз вік-ось де проблема! але я всерівно розумію,що якщо буде потрібно чекати і до 30,я буду!!!!!!!

Аліна
29.03.2012, 21:28
чесно мої друзі хлопці,мої одногрупники, чоловіки яких я знала-дуже обережно ставились до таких дівчат,поясню-це для них типу велика відповідальність! мій одногрупник казав,що йому такої жертви не треба,а якщо дівчині ще більше ніж20-це вообше КАТАСТРОФА!

Аліна
29.03.2012, 21:32
я вчилась в медичному,самі розумієте в нас такі теми обговорювались постійно і в найдрібніших деталях,тому може в мене не гордість, а комплекс! я розумію,що по-іншому я не можу,однак признатися боюсь.деякі дівчата цим можуть похизуватись,а я старанно приховую

Nadiya
30.03.2012, 06:57
Розкажу одну історію (в кіно бачила) Він лікар, вона проста приваблива жінка, трошки стервозного характеру. І одного разу їй захотілося урізноманітнити банальний секс у ліжку. Він погодився і ось що в них виходило.:
- Давай попробуємо у ванній.
- давай. Та ні,ти можеш не втриматися і вдаритися об кут ванни.
- давай тоді біля умивальника?
- та ні, а раптом ти посковзнешся на мокрій плитці, ні-ні-ні ти не розумієш усієї серйозності загрози!
- То давай, ти мене зв"яжеш на ліжку і так...
- Та ти що , а як у тебе руки заніміють, тож ми перетиснемо вени, так точно ні.
- А давай поекспериментуємо оральний секс?
- Ти що здуріла? Ти хоч усвідомлюєш які наслідки можуть бути, я ж лікар мені то краще знати!!!
І так безліч її пропозицій мали своє пояснення.
І знаєте чим то все закінчилося- банальним сексом, у звичній позі,на випробованому ліжку. Тож може не завжди треба дивитися тільки по научному, а ще й просто закрити очі і насолоджуватися. Я не спорю бувають різні випадки , але це не факт що він трапиться саме з вами( як стара приказка- хто не ризикує, той не п"є шампанського)
Так може ви на де якийсь час забудете, що вчилися в медичному, і як вам там в деталях розповідали. А просто будете слухати серце, що воно вам підказує. А то зациклившись самим научним поясненням, можна профукати не тільки свій шанс, ай не замітети свого судженого.

Аліна
30.03.2012, 16:48
чесно з медичної точки зору я не дивлюсь,я мала на увазі,що в нас в групі ніхто нікого не соромився,теми обговорювались дуже різноманітні(скоріше пікантні),тому в мене склалася така думка,що це нікому не потрібно,бо наші хлопці це говорили прямим текстом!

Аліна
30.03.2012, 16:50
може просто мені такі хлопці зустрічались!

Bogema
30.03.2012, 16:55
А в тебе довготривалі стосунки з хлопцем бували?

Аліна
30.03.2012, 21:32
чесно назвати їх довготривалими напевно я не можу-найсерйозніші 4міс,хлопець був на рік старшим за мене,але в сто раз сором"язливішим! спочатку було дуже приємно,без всяких натяків,без всього зайвого,але це спочатку,а потім я зрозуміла,що він вибачте ні риба ні м"ясо(хоча чесно я така сама)-а якщо ми обидвоє такі-тут вже не до сміху!

Аліна
30.03.2012, 21:36
а більш серйозніших не було,чи це через надзвичайну сором"язливість,яку я ретельно приховую під надмірною гордістю! але я розумію,що просто не зустріла того самого з яким я зможу бути сама собою !!!!!!!!!!!

Bogema
30.03.2012, 22:11
в нас час хлопці пішли двох категорій, або нахаби - від таких треба тікати, або занадто соромязливі - тоді все краще брати в свої руки і не чекати манни небесної. Дівчина-ініціатор це не вульгарно, чоловікам таке подобається. (випробувано на собі). Дякуючи моєму зухвальству я знайшла хорошого хлопця.

Аліна
31.03.2012, 21:24
чесно в тому випадку мені не просто сміливості не вистачило,а скоріш за все терпіння,не можна щоб хлопець поводив себе як дівчина! мені зовсім не сподобалось бути чоловіком у відносинах!!!!!!це не правильно!!!!!!!

Аліна
31.03.2012, 21:30
звичайно можна взяти у свої руки,але він просто на руки заскочив! це виглядало смішно! доречі він знайшов собі дівчину-цілковиту протилежність мені-чоловікоподібна з басом,короткою стрижкою та жорстким характером,вона так його взяла в оберти,він навіть шось сказати боїться!!!!! чесно я спочатку переживала,бо хлопець справді хороший,але тоді я точно зрозуміла,що він не для мене!!!!!!! хай будуть щасливі:)

Аліна
31.03.2012, 21:33
якщо ми зустріли свою долю,ми її не зможем пропустити, бо пройти повз неї просто не можна,БО на ТО вона і ДОЛЯ! тому не можна за кимось жалкувати,бо це може бути чиясь доля

Bogema
31.03.2012, 22:00
в мене чоловічий характер і я цьому задоволена, оскільки розумію, що ми з хлопцем на рівні,він силою, а я твердістю характеру. Чоловічий характер - це не тільки бас, коротка стрижка і накази що робити. В мене наприклад приємний голос (так кажуть знайомі), довге волосся і перш ніж щось робити раджусь з хлопцем, але при тому на всі проблеми я не дивлюсь через призму емоцій, я себе не шкодую ніколи і не боюсь брати віжки стосунків в свої руки. На то і пара, щоб не один командував, а інший підкорявся, а те, що життя - це командна гра, яка складається з нього і неї.

Nadiya
04.04.2012, 06:47
в мене чоловічий характер і я цьому задоволена, оскільки розумію, що ми з хлопцем на рівні,він силою, а я твердістю характеру. Чоловічий характер - це не тільки бас, коротка стрижка і накази що робити. В мене наприклад приємний голос (так кажуть знайомі), довге волосся і перш ніж щось робити раджусь з хлопцем, але при тому на всі проблеми я не дивлюсь через призму емоцій, я себе не шкодую ніколи і не боюсь брати віжки стосунків в свої руки. На то і пара, щоб не один командував, а інший підкорявся, а те, що життя - це командна гра, яка складається з нього і неї.

Цілком підтримую, в сім"ї повинні двоє бути важливими, а нє хтось є все, а інший ніщо. Просто чоловіки більшість хочуть мати першість над жінкою, мовляв вони голова сім"ї. А я все кажу " чоловік- голова, але жінка- шия";)

Аліна
21.04.2012, 22:34
я цілком згідна!!!!!!!!!!!!!просто коли одна людина бере вибачте за слово іншу під ноги-це вже інша розмова!!!!!!! я також вважаю,що ми повинні прислухатись одне до другого, поважати і довіряти!лише тоді буде гармонія

Світлана
31.08.2012, 19:53
Я тебе розумію!!! Твоя проблема криється не в самій ситуації, а в твоїй голівці, тому перестань про "це" думати, поводься природно і невимушено, не зациклюйся. Якщо не хочеш про невинність говорити з сильною статтю, то можна з гумором обійти цю тему - і будь-що-буде!!!!)))

Медіанна
05.09.2012, 14:29
Колись мене теж цікавило таке запитання!!ОЙ як цікавило!!!Особисто я втратила цьноту в 24 роки і то тільки тому, що була довготривала затримка у місячних! Відтоді минуло 6 років, партнерів у мене було декілька. І на сьогоднішній день я розумію, що я була більш цікавою для мужчин, коли була дівчиною, недоступною і незайманою. А так переважно всі зустрічі і знайомства зводяться до одного. Проте свого часу я сама навчилась вирішувати коли я хочу це робити і з ким захочу а не тоді коли хочуть вони)))Так що цьноту можна берегти огого скільки часу, якщо звичайно дозволяє здоровя!

Аліна
05.09.2012, 23:58
а яка реакція була в чоловіка-тому що мені здається, що далеко не всім це подобається,дехто навіть сміється ! деякі вважають ,що це взагалі просто не нормально

Аліна
06.09.2012, 00:02
чесно, довгий період це для мене було чимось особливим,важливим і справді я відчувала певну гордість,але зараз це для мене тягар і просто неприємна таємниця,в мене появився страх заводити відносини,тому одна і не можу нічого з собою вдіяти

руда соня
02.03.2014, 19:34
Аліно, чого ви соромитеся? Чи ви знаходитеся цілком під владою стереотипів? Взагалі, кому є діло до вашої незайманості? Це ваше тіло, ваша доля, і ви маєте повне право розпоряджатися нею так, як вам підказують ваші принципи.

руда соня
02.03.2014, 19:46
У мене є подруга. Вона змалку була дуже скромною і серйозною. А її молодша сестра повна їй протилежність. Завжди ніби поспішала жити. Хлопці у неї були різні. А один з них, Артем, трапився ерудований, гарний і сповнений внутрішньої сили. Ставився до малої вертихвістки з повагою -- справжній джентльмен. Вона ж з нього кепкувала й називала ботаном. Зустрічалися вони два тижні, потім вона його покинула. А її сестра, моя подруга, була в той час за кордоном на стажуванні. Повернулася така ж проста й серйозна, але набагато впевненіша в собі. І от молодша сестра познайомила її зі своїм колишнім. За рік Артем з моєю подругою одружилися. На весіллі він сказав, що зустрів людину з такими самими поглядами на життя, як і в нього, -- і це щастя. Вони разом уже багато років.

руда соня
02.03.2014, 19:48
P.S. До весілля обидвоє були незаймані. Їм на той час було по 27 років. Отаке-то.

Анастасія Богиня
31.03.2014, 21:51
аліна .я думаю скоро ти найдеш людину- він пишатиметься шо ти така особлива єдина