Перегляд повної версії : Реінкарнація душі
По нещодавно створеній мною темі, я зрозуміла, що багато присутніх на форумі - релігійні люди. От в мене питання саме до вас: чи вірите ви в реінкарнацію душі після смерті? Адже деякі релігії світу не просто вірять в це, переселення душі є їхньою основою релігії.
Роксолана
23.03.2012, 14:53
Я в це не вірю. Якби це було можливим, то, напевно б люди щораз проживали те саме життя. Ну хоча б щось найважливіше у житті б збігалося. А так, навпаки скільки випадків, що життя може бути схожим у зовсім чужих, незнайомих людей. А як тоді з близнюками бути? У них що, одна душа на двох?
ну в близнюків дві душі, оскільки це дві людини :) наче в індуїзмі побутує така думка, що якщо ти погана людина в цьому житті, то в наступному ти за це заплатиш чи то гіршою долею чи перетворишся на тварину, яку боїшся, або яка бридка і вони свято вірять що у них 9 життів. Релігія взагалі тема пікантна, бо ставлення у всіх різне до неї...
Роксолана
23.03.2012, 19:48
Я ще колись читала таке: що якщо ти в цьому житті жінка, то в наступному будеш чоловіком і навпаки, і так детально це описувалось, що аж захотілося вірити, але... ні, не вірю. А ось у віщі сни вірю. В моєму житті таке траплялося.
А це цікава теорія що якщо була жінкою, то будеш чоловіком. Час від часу заздрю чоловікам, що їм легше живеться і по тій теорії, якщо чисто гіпотетично, я в наступному житті стану чоловіком, то зможу відчуюти їхні переваги... хоч з попереднього життя на жаль все забувається і няких висновків...
Віщі сни треба вміти трактувати, напевне, вони всім сняться, але не всі вміють правильно їх тлумачити, як я наприклад...
Колись давно в дитинстві (мені тоді було років 10) мені наснився дуже яскравий сон, ніби я підходжу до будинку, який має три поверхи. Я туди заходжу, ходжу по кімнатах, все роздивляюся. Сон був дуже яскравим з безліччю деталей, позитивним. Вже коли я була зовсім дорослою, закінчила університет. Мені наснився сон ніби я ходжу по розвалинах будинку, і у вісні я розумію, що я тут вже була!!! Що це той самий будинок з мого дитячого сну, але тепер від нього залишилися лише стіни і залишки першого поверха. Цей сон також був дуже яскравим і запам'ятався. На жаль, я не вмію трактувати сни :(
Я буквально вчора прочитала одну статтю на цю тему. В ній стверджувалося, що діти до 4-х років пам'ятають те, ким вони були в минулому житті. Потім ця здатність зникає. Автор наводив приклад, як спитав свого сина як він називається і хлопчик назвав зовсім не те ім'я, яке мав. Потім він його спитав: а як тебе називає мама? І хлопчик назвав ім'я, яке йому дали при народженні. Мені стало цікаво і я сьогодні вирішила перевірити це на своєму племіннику. Йому 2 рочки. Я його спитала: як тебе звуть? Він відповів: Юра. Тоді я спитала: а як тебе називає мама? Він відповів: Генріх. Я була просто в шоці (!)
я сама в шоці! а як насправді звуть вашого племінника? значить все ж така теорія має право на існування, а отже існує таке як переселення душі.
Батьки його назвали Генріх. Але, що цікаво, у нас в роду чоловіків з ім'ям Юра ніколи не було й немає. Так що версія, що малий міг це ім'я чути і запам'ятати просто відпадає. Особисто в мене пояснення немає... :)
Нічого собі!!!! :eek: А ви ще щось у нього запитували?
Так, запитувала, за кілька днів знову спитала як його звуть, і він знову сказав, що Юра. Далі я спитала про маму, братика, сестричку, де живе.... і, знаєте мені якось стало страшнувато. Малюк з таким серйозним виглядом відповідав, що братика і сестрички у нього немає, мами теж немає, живе у домі....чорному. Більше нічого у нього питати не буду.
а може це просто фантазія малого? книжечки ж мама йому читає... за два роки повторіть ці запитання Генріху і тоді можна робити висновки. Тоді що б люди не говорили, вірять чи ні, але реінкарнація існує...
Взагалі то я в реінкарнацію душі не віру, а може просто ніколи над тим в сер-йоз не задумувалася. А от про дітей я просто в шоці( !!!!), Треба буде перевірити. Як перевірю напишу, чи щось вийшло.
Я особисто в реінкарнацію не вірю. Думаю, що Bogema права. І це все лише дитячі фантазії. :)
Я особисто в реінкарнацію не вірю. Думаю, що Bogema права. І це все лише дитячі фантазії. :)
Я теж так думаю.!!!! Вчора я перевіряла на двох малих, яким минуло по два рочки. І кожен із них назвав правильно. А на питання "як тебе кличе мама" подрушки мала відповіла " доню ходи сюда" :D. Так що то тільки дитячі фантазії.
А ось я вірю!!!Тому що в моєму житті сталось багато збігів,через які я почала вірити про переселеня душі.Ось моя історія:в 2011р. померла моя бабуся.Коли ми робили 40 днів,я дізналась,що вагітна,термін якраз припадав на ті дні,коли бабуся померла.Потім вона мені снилась і казала: "Якщо хочете,щоб я повернулась-моліться за мене!!!".Так сталось,що ми з чоловіком потрапили у гості,до однієї жінки,яка по числах могла розповісти щось із життя.Вона сказала,що бабуся повинна була померти,щоб дати життя моїй дитині.Народила я цього року донечку, в той день,коли моя бабуся померла(у п"ятницю),та щей у тій самій годині.Отак от...
Роксолана
24.07.2012, 21:23
Не знаю чи в тему, але вчора на роботі зайшла мова про те, аби хтось народився, має хтось померти. Одна моя співробітниця розказала історію жінки свого брата. Вони як одружились, довго не могли мати дітей. Що тільки не робили. І ось у неї помирає мама, а незабаром вона дізнається, що вагітна. Можливо, Господь однією рукою забирає, а другою дає.
Інтуїція
09.01.2014, 18:49
Я вірю,що наступне життя існує,але не вірю,що люди проживають один і той самий життєвий шлях.Нове життя-нові іспити
Інтуїція
09.01.2014, 18:53
Жах який!Мені мама розповідала,що я щось таке казала,коли була маленька,мені було 3 роки.Зараз моїй молодшій доньці три роки,і сину один рік.Треба в них спитати,коли повернуться з прогулянки.
Інтуїція
09.01.2014, 18:57
Ого!Оце так збіг!Треба помолитися вам за неї.
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd. Переклад: cheburapin