PDA

Перегляд повної версії : Яких жінок обожнюють чоловіки (Найцікавіші думки надруковано у журналі "Жіночий порадник" №9 (67) ЖОВТЕНЬ 2012 РОКУ)

Іван
18.03.2012, 07:56
Думаєте, що усі чоловіки ведуться на ваші груди й дупу? і жінка конче має бути блондинкою? а ось і ні. Ми чоловіки обожнюємо недоступних жінок! А ще таких які не пиляють за пивних друзів і футбол.
Дружина прибрала в квартирі, приготувала вечерю, нафарбувалася, сидить удома красива, чекає чоловіка з футболу. Приходить чоловік, заходить на кухню, дивиться якийсь час, підходить до дружини і, поправляючи халатик, нарешті вимовляє:
- Мда-а-а! Ось була б ти чужа – ціни б тобі не було!

Bogema
18.03.2012, 11:52
мдаааа, а якщо його жінка ходить з ним на футбол? я наприклад з куханим на стадіон ходжу і навіть ініціатор я, бо люблю команду свого міста.
не усі чоловіки ведуться на дупу і груди, мій наприклад повівся на волосся і очі

Особлива
19.03.2012, 08:20
А мій якось сказав..... "Ми любимо одних, а одружуємось на інших". Я спочатку цьому не придала уваги, а потім...... зрозуміла!!!!!

anet
19.03.2012, 15:00
А з футболу, як правило, чоловік приходить з мутним поглядом(від кількості випитого пива!) , то може він не впізнав і це була чужа дружина!
Я звісно жартую і тоже люблю футбол і пиво, але біда в тому, що чоловіки самі не знають чого хочуть -- коли я піду з чоловіком на футбол, то він буде без вечері, а чоловік голодний -- дуже злий!!!!!
Іване, ти як Серов -- "ах какая женщина, мне б такую"!

Bogema
19.03.2012, 16:08
о,для мене пиво гірше полину,добое що коханий також не любить це пійло) Анет,а ви вечерю готуйте заздалегідь,або є маса простих рецептів вечері наприклад деруни з сметаною і салатом. І вам на кухні не паритись,і чоловік ситий,і футбол разом переглянули)))

Весна
19.03.2012, 17:26
Та на блондинок вони усі ведуться! Позаочі ржуть з них (не раз бачила у себе в офісі), а коли вона робить очка, вони стають загіпнотизованими. Я коли таке вперше побачила очам не повірила. Панянка з себе дурепу корчить, а він аж вивертається аби їй догодити. Фу, противно.

Особлива
21.03.2012, 15:45
Ага! І мене це бісить!!!! Деколи думаю про таке!- цікаво, а чи перед своєїю коханою вони (чоловіки) такі ж хороші, чи хоробрі, проворні, чи навіть МАЧО!!!)))) Сумніваюсь!! Їм би перед чужою дівчиною повипендрюватись, чи показати -"Який же я класний" !!!!

руда соня
21.03.2012, 15:56
А мене інше засмучує. Дедалі більше чоловіків ведуться не на власну жінку, і навіть не на чужу "вау-красуню-богиню-блондинку", а на пиво з таранькою і чекушку. А ми ще дивуємося, чого українців меншає.

Bogema
21.03.2012, 18:24
пиво з таранькою і вдома влаштувати можна і брехати в очі не буде, а як загуляє то починаються брехні в очі, за спиною інтриги... тому хай краще задивляється на пиво з таранькою, а щодо чекушки то поговорити можна чи навіть пригрозити. зазвичай чоловіки пють від безвиході, від якихось проблем... з хорошого життя ще ніхто не спився...Але за націю справді страшно...

Zik
21.03.2012, 19:06
Було таке пару раз, сама бачила як чоловік при жінці на іншу дивився. Аж слинка текла. А я свого після весілля "приперла" до стінки" цим питанням :). Ну ж молода була, зелена. Питаю: чому ти на мені одружився? А він каже, ну ти ж "домашня" була. :) А потім додав: гуляємо з одними, а одружуємось з іншими. Але я тих слів, зізнаюсь, досі не можу зрозуміти, а як же потім буває самі гуляють від тої, як каже Іван "недоступної"? Але чоловіка вже про таке не питаю ну ж задумається :)

Zik
21.03.2012, 19:08
Ага! І мене це бісить!!!! Деколи думаю про таке!- цікаво, а чи перед своєїю коханою вони (чоловіки) такі ж хороші, чи хоробрі, проворні, чи навіть МАЧО!!!)))) Сумніваюсь!! Їм би перед чужою дівчиною повипендрюватись, чи показати -"Який же я класний" !!!!
Ага, а потім той чолов"яга, про якого я розказувала по телефону зі своєю дружиною говорив. Кричав на неї на весь офіс, що всі чули...

Nadiya
21.03.2012, 22:22
Ми чоловіки обожнюємо недоступних жінок
Так правда,недоступних, вірних ,домашніх, = на такій можна женитися!!!

Nadiya
21.03.2012, 22:32
Думаєте, що усі чоловіки ведуться на ваші груди й дупу? і жінка конче має бути блондинкою?

Так саме на таких ведуться, саме з такою майже чи не кожен чоловік мріяв би переспати ( ох і луснули б дружки від заздрості, яку я кралю підчепив.), але саме на такій мало хто рішається женитися...

Nadiya
21.03.2012, 22:40
! А ще таких які не пиляють за пивних друзів і футбол.
Дружина прибрала в квартирі, приготувала вечерю, нафарбувалася, сидить удома красива, чекає чоловіка з футболу. Приходить чоловік, заходить на кухню, дивиться якийсь час, підходить до дружини і, поправляючи халатик, нарешті вимовляє:
- Мда-а-а! Ось була б ти чужа – ціни б тобі не було!

А про таких завжди чоловіки мріють.( аби було це все що тут вище написано, то того ,що в попередніх повідомленнях і не потрібно). Але дуже часто мрії так і залишаються мріями. Адже ми жінки теж живі люди, а не роботи з батарейками. Маємо свої бажання , мрії і вимоги на рахунок вас- чоловіків.

Іван
22.03.2012, 13:29
Так саме на таких ведуться, саме з такою майже чи не кожен чоловік мріяв би переспати ( ох і луснули б дружки від заздрості, яку я кралю підчепив.), але саме на такій мало хто рішається женитися...

те, що ви називаєте "ведуться" означає приколюємось. Кожен нормальний чоловік не проти порозглядати жіночі принади. Така наша природа. А коли задумуємось про щось серйозне то принади аж ніяк не привід для женячки.

Nadiya
22.03.2012, 15:45
Тому я і написала " ведуться", а женяться на інших. Але чомусь багато чоловіків і одружившись , продовжують "вестися" саме на таких, і дуже ш то сильно приколюючись аж до ліжка(тобто зради). Ну це правда не про в сіх чоловіків, хоча про більшість. Багато в чому звісно ж залежить від жінки.

Особлива
22.03.2012, 23:41
Я якось своєму сказала - " Якщо хочеш випити, то випий в дома, щоб не позорити мене всоїм випившим виглядом перед сусідами"!!!! А він вдома. А потім захопився .... і поза домом і в дома!!!! Знову був "взявся за старе". Тому!!! Ей ви мужики!!!! Ну на фіга вам та горілка!!!!??? Хочете?- та знайте міру! Вам ж не буде приємно, як ваша кохана візьме за привичку приходити додому випивша і поводитись так само, як ви???!!!

Nadiya
23.03.2012, 06:59
Ей ви мужики!!!! Ну на фіга вам та горілка!!!!??? Хочете?- та знайте міру! Вам ж не буде приємно, як ваша кохана візьме за привичку приходити додому випивша і поводитись так само, як ви???!!!

СУПЕР!!! цілком підтримую. А ще краще коли вам приспічить сексу та так що терпіти не в силі, а п"яна жінка на вас дихне перегаром і скаже " ану повільніше бо мене зараз знудить" чи піде постругає а потім лізе цілуватися. Чи в самий розгар інтимної пристрасті захропе. Ну а як інакше виш як вип"єте так і лізете з сексом, бо вам відішлі хочеться.!

Bogema
23.03.2012, 11:49
йой, трохи нафлудили, тема ж іншу має назву. Не важливо на що чи на кого ведуться чоловіки, якщо ваш чоловік обрав саме вас, значить він на вас і повівся, він з серед мільонів виділив одну, а те що дивляться на інших... хех, чи ж ми жінки не заглядаємо на красивих? може ж зринути на вулиці в голові думка "мммм, який чоловік симпатичний", або "Які красиві риси в цього чоловіка (обличчя, волосся, стильний одяг, сильні руки)". Ми також задивляємось просто робимо так, щоб наші чоловіки про то не знали, але ж і розуміємо мачо мачом, але краще свій, рідний і домашній.

Nadiya
23.03.2012, 13:19
Так ,правда, думки ,погляди на інших чоловіків чи жінок це цілком природно, і ніхто нікому цього не заборонить. Але щоб ці думки так і лишалися думками, а не переходили у реальні поступки. Якби по менше одружені чоловіки гуляли з іншими!

Bogema
23.03.2012, 13:33
Все залежить від нас самих... уважність і розуміння не дозволять чоловіку зраджувати,а от їх відсутність швидше за все сама їх до цього спонукатиме

Nadiya
23.03.2012, 13:44
Ти забула ще про одну важливу рису = невеличка хитрість.;) (чоловікам краще це повідомлення пропустити):D.

Bogema
23.03.2012, 13:56
хитрість присутня в обох, чи ви думаєте що чоловіки не вміють хитрувати?

Nadiya
23.03.2012, 15:35
Звичайно вміють, але в них хитрість груба, а в нас повинна бути не замітна, делікатна, щоб не завдавала проблем.( чоловік з хитрив жінці, а вона повинна обійти хитрістю)

Особлива
23.03.2012, 17:38
А взагалі знаєте в чому вся суть "жіночого щастя?" - кожна жінка (дівчина) хоче щоб коханий Тільки ЇЇ єдину обожнював, кохав, і на других не зважав! Так! А ще мене дратує, коли ти поряд з коханим, а він у свою чергу " зиркає -зиркає" на другу. Це не є дуже приємно.

Bogema
23.03.2012, 17:57
мене найбільше бісить така ситуація: йдем з куханим по вулиці, на зустріч йде також пара. поки мій хлопець гави ловить, той що назустріч посміхається і підморгує до мене, поки його пасія не бачить. зазвичай, я просто обертаю голову в сторону свого хлопця, але таке велике бажання розриває зарядити йому під око, або носом об асфальт. ну як так можна, це пряме зневаження і мене, як дівчини, бо я з хлопцем, і своєї ж дівчини, яка не бачить що робиться за спиною.

Особлива
25.03.2012, 10:36
О так!!! Об асвальт його!!!!:mad: А ще було таке - в кафе їмо піцу, а він жує і на другу. Я йому звернула увагу, а він -" Вона мені так нагадує мою хресну маму" Я чуть не вмерла..... Тупішої відмаски я ще за своє життя не чула!!!! А його задівало, те що на мене чоловіки дивляться і .... типу фліртують)) , а я йому "то й що"! Ревнував?! Ні просто мстив!!!!

Bogema
25.03.2012, 11:23
та якби мій собі таке дозволив, то напевне вже був би кастрований. в мене з цим жостко. я йому пояснила,якщо хоче заглядатись чи ще щось, прошу по-доброму зі мною розійтись і всьо. відповідь: "ти що ненормальна? нафіг мені інші, в мене є ти!" тому звичайно, очей я йому не завяжу, щоб на інших не заглядався (а ще так,як зараз дівчата роздягаються, бо одягаються язик не повертається сказати) зато при мені він такого не зробить, а без мене майже нікуди не ходить...

Zik
25.03.2012, 15:23
Це не те що неприємно, таке образливо! Я оце собі пригадала, коли зі своїм ще зустрічалась, а це було вже давно одного разу побачила як він на іншу задивився. А йшли ми вулицею я його попід руку тримала. Так ось у сам розпал його замилування іншою, тою, що йшла нам назустріч я різко висмикнула свою руку і зупинилася. Це було так несподівано, що він з переляку теж зупинився, але все зрозумів з мого погляду. Просто сказав вибач і більше я такого за ним не бачила :)

Особлива
26.03.2012, 21:35
Чомусь є таке твердження, у нашій ситуації, що у таких жінок занижена самооцінка!!! А от і не правда !!!!!!! Ми ж хочемо бути ЄДИНИМИ!!!! Так!!!! Нам не приємно, коли нас "міняють " поглядом на інших, стараємось виглядати для своїх лише найкращими, не рідко ідемо на жертви заради них, отих для нас єдиних, а вони........ просто кажуть - "Ну вона ж гарна, то як на неї не глянути......" Сльози в очах..... А нам?....Hам вони таке часто кажуть?..... Xіба, якщо запитаємо ... "а я гарна, а ти мене кохаєш??!!!" Інколи думаю....... чому вони такі....??? Різні у своїх поглядах, мінливі, так легко можуть зробити нам боляче, а ми...... так їх цінуємо, любимо,...... щоб не образити. Для них одних ми такі гарні, а вони.. .:cool:(іншими словами -пофігісти.)
Ні не занижена самооцінка!!!! Ми просто забули про себе!!!! А знаєте,..... одна розумна людина мені сказала: " Як проснешся рано, в першу чергу подумай про себе! Нехай сьогодні на тебе чекає важкий день, та це не так важливо. Головне -ТИ!!!" Я так і зробила!!!! Просто одного разу захотілось довше поспати (поніжитись у ліжку) , не поспішати робити сніданок, чи чай чоловіку, а просто - зробити щось для себе!!!!! Був скандал!!!!!! Я ж забула про чоловіка!!!!! Я все і весь час робила для нього, а він...... просто взяв це за норму!!!! Привичка!!! А як же Я!!!! Я ж теж хотіла уваги до себе з його боку, та цього не було.... . Ми просто перестали себе цінувати!!!!!!! От тому так все і відбувається у нашому житті..... мабудь........ .

Оксанка
28.03.2012, 23:14
Як поставимо себе від початку, таке і буде відношення до нас. Потрібно себе теж цінувати, і не перетворюватись на домашню служницю. Тоді і ставлення чоловіка буде таким, якого ми хочемо.

Олег
08.09.2012, 11:24
Мені особисто не подобаються жінки, які при першому знайомстві на мене дивляться так гордовито начебто я їй щось винен. Не подобається багато косметики. Не подобається коли за жінкою тягнеться задушливий шлейф парфумів. Не подобаються безформені жіночки. Жінка може бути повненькою, але не безформеною тушкою. Не подобаються нахлібниці високої думки про себе, нещирі та неосвічені жінки.
Ми, чоловіки, обожнюємо тих жінок, біля яких затишно й комфортно. А як цей затишок і комфорт створити це вже ваша справа.

Василь
08.09.2012, 11:48
Не помилюсь, якщо скажу за всіх чоловіків. Нам не завжди подобаються ті, на яких ми женимося. Не буду вдаватись в причини у кожному випадку вони особливі. Не буду також повторюватись про (тверезий-п'яний, голодний-ситий і т.д.) Скажу лише одне, та жінка, яка хоче мати чоловіка повинна любити його, поважати, цінувати. Не командувати і не нав'язувати того, що чоловіку не подобається. Саме на таких ми женимося.

Роксолана
08.09.2012, 11:53
Нам не завжди подобаються ті, на яких ми женимося. Скажу лише одне, та жінка, яка хоче мати чоловіка повинна любити його, поважати, цінувати. Не командувати і не нав'язувати того, що чоловіку не подобається. Саме на таких ми женимося.

"...а потім саме таким ми зраджуємо....." Так і хочеться цими словами продовжити твою егоїстичну думку Василе! Цікаво чи за цими критеріями ти собі дружину вибрав?

Bogema
08.09.2012, 19:10
О, цілком пітримую питання Роксолани!!!! це так не гарно з вашої, чоловічої сторони, в очі значить брехати "Люблю", а поза очі думати про іншу! навіщо питається псувати життя і собі і людині, яка повязала долю з вами???
Олеже, ви своїм повідомленням допомогли мені зрозуміти поведінку моїх друзів чоловічої статті. А то ніхто достеменно не міг пояснити чому красуня не приваблює так, як проста дівчина з милим личком і не в фешенебельному вбранні.Всі зазвичай посилаються на харизму, а ви так чітко описали фатично "рецепт" ідеальної жінки. Окреме спасибі за відверту відповідь.

Іван
08.09.2012, 19:52
Нам не завжди подобаються ті, на яких ми женимося.
— Зін, виходь за мене заміж…
— Отак завжди! Звечора — «Зін, виходь за мене заміж…» А вранці протверезієш і передумаєш.
— Та ні, Зін, що ти!
— Не передумаєш?
— Не протверезію. :D :D :D

Василь
09.09.2012, 17:29
Ну чого ви паняни обурюєтесь? Не розумію. Призначення жінки полягає в тому щоби догоджати чоловіку. І ми, чоловіки не зраджуємо, а відпочиваємо Роксолано, і я не брешу коли кажу "люблю" дружині Bogema. Місце жінки дім діти церква і послух чоловікові. Добре що моя це розуміє.

Maria
10.09.2012, 09:09
От перечитаєш усе, що тут написали і навіть якби хотів узагальнити, яких все таки жінок люблять чоловіки, дійти до якогось конкретного висновку важко. Думаю, це все тому, що кожен шукає того, що йому потрібно.
Так, усі люблять гарних. Але далеко не для кожного цього досить, щоб закохатись і одружитись.
Так, багато є чоловіків з, не побоюсь цього слова, ретроградними поглядами на сімейний уклад, в якому призначення жінки діти-кухня-церква й догоджання чоловікові, але ж, треба визнати, є і багато жінок, які теж цього прагнуть і які щиро задоволені таким життям й не розуміють, коли хтось їм співчуває.
Так само, як є тепер освічені чоловіки, які хочуть бачити в дружині однодумця і мати підтримку в першу чергу моральну, яка матиме власну думку і буде вміти розрадити й порадити потрібної миті. А готувати триповерхові торти і голубці та вареники щонеділі -- це вже факультативно.
Одним словом, наводити приклади можна ще довго. Але моя думка така: кожен шукає і знаходить того, що потребує.
А щодо заглядань на стереотипно гарних жінок, то це такі особливості нашого часу. Як от милуванням дорогими машинами, наприклад. Бо ж дивитись, навіть уявляти, якщо друга половинка цього не знає (або робить вигляд), мені здається, не шкодить нікому. Що ж зробиш: жінки люблять довго по телефону говорити, колекціонувати прикраси, пліткувати, а чоловіки -- зиркати на довгоногих і грудастих білявок. У кожного свої недоліки.
Іде подружня пара вулицею. Чоловік зиркає на довгоногу, грудасту білявку (стереотипну красуню). Слина ще не котиться, але погляд уже затуманився. Дружина спокійно каже:
-- Нагулюй апетит, нагулюй. Все одно їсти вдома будеш.

Іван
14.09.2012, 10:40
кожен шукає і знаходить того, що потребує.
Ось вона істина....

Галя
26.09.2012, 11:20
Ну чого ви паняни обурюєтесь? Не розумію. Призначення жінки полягає в тому щоби догоджати чоловіку. Місце жінки дім діти церква і послух чоловікові. Добре що моя це розуміє.

Подруги, погодьтесь, як би декому з нас не подобались ці слова, а є такі жінки, яким таке життя довподоби. Які іншого не знають і не хочуть знати. Які в усьому підкоряються чоловіку. І цілком зосереджені на родині, дітях, чоловіку. Так що тут добре якщо двоє з подібними поглядами знайдуться і зійдуться. Тоді все добре.

Віталія
22.03.2013, 19:14
Мій чоловік "повівся" на очі та характер... Хоч зараз говорить,що я "вредіна,але його"...

Русалонька
23.03.2013, 07:30
Мій хлопець повівся на волосся. Психує, коли я його підбираюу хвіст. :) Весь час його гладить, а мене це деколи бісить :)

Аліна
26.03.2013, 16:32
От в мене виникла така ситуація на роботі-до нас приходить молодий чоловік дуже симпатичний,гарно одягнений,забезпечений і одружений.В перший же день він почав досить нав,язливо залицятись на шо-я просто не реагувала(я вважаю,що кожен одружений чоловік повинен бути для будь-якої дівчини як брат-потрібно розуміти,що на чужому нещастя своє щастя не побудуєш)Але він приходить вже який раз і це просто переходить всякі межі!я просто не розумію як так можна,знаючи шо всі знають про його сімейний стан зовсім не соромитись так себе поводити!!!

Аліна
26.03.2013, 16:39
Чесно ми навіть подумали спочатку,що він пікапер-але одружений пікапер-це шось нове! чесно я навіть нікому не хочу цього розказувати, мені якось не зручно,а йому хоть би шо! просто залицяння бувають різні,але якщо людина каже шо хоче поцілувати-мене це якось кидає в стопор! потрібно якось його відшити,але в нас така політика на роботі -ми не маєм права нічого ні поганого,ні жосткого казати клієнтам! ось так і приходиться мовчати щоб не мати неприємностей на роботі!!!