Перегляд повної версії : СМАЧНІ РЕЦЕПТИ
СЛОЙОНЕ ТІСТО
Пропоную дуже простий і смачний рецепт слойоного тіста. з нього можна приготувати безліч смачного лакомства для малечі.
1кг.- муки
800г- маргарини (холодної)
2- яйця
2 ст.л. - оцту
400г. - води
Всі продукти повинні бути дуже холодними. Маргарин натерти на грубій терці і теретерти з мукою. в одільній посудині збити остальні інгрідієнти і вилити до муки, замісити скоренько тісто. Це потрібно робити дуже скоро, щоб продукти не нагрілися. Розділити тісто на дві- три частини, покласти в кульочки і в холодильник , мінімум на дві години. З цього тіста можна випікати як торт, так і дрібну випічку, а можна покласти в морозилку для пізнішого приготування.Тіста виходить багато
я пекла "наполеон" . СМАЧНОГО!
Спробую послати фото, правда недуже чіткими получилися.
http://s52.radikal.ru/i138/1203/68/a482f2b8d288.jpg
http://s001.radikal.ru/i195/1203/21/72b4663e7f23.jpg
ПИРІЖКИ ДО ЧАЮ
Я дуже люблю готовити особливо щось смачненьке до чаю. В мене мож-казати кожного дня є як не тортик то піца чи пиріг,або якась випічка. І напевно усі хазяйки знають, що не завжди стає сил, часу чи коштів на певні рецепти. Тому я більшість готую по простих і швидких рецептах. Пропоную дуже смачні, неймовірно дешеві і швидкі у приготуванні пиріжки до чаю. Мої рідні із задоволенням їх їдять, адже вони нічим не гірші за ті які ви купляєте .
0,5л.-води(теплої)
пригорща-цукру
щепотка-сол
1/3- рольки дріжджів
2ст.л.-олії
мука
замісити м"яке тісто, поставити на тепло,щоб підійшло.Виробити з начинкою пиріжки і жарити на олії. Готові пиріжки можна посипати пудрою. Начинка може бути різноманітною, як солодкою так і соленою. СМАЧНОГО!
http://s019.radikal.ru/i619/1203/5a/d536e4808e76.jpg
http://s019.radikal.ru/i612/1203/82/70691e9425d5.jpg
http://i070.radikal.ru/1203/d0/98ca2ce9adcb.jpg
http://i041.radikal.ru/1203/4f/af19d0aac5c0.jpg
Булочки - ГРЕБІНЦІ
0,5л.- молока
1/3- рольки дріжджів
1- яйце
сіль, цукор- за смаком
3 ст.л.- олії
мука
Дріжджі розвести у теплому молоці. Влити до муки додати сіль, цукор, яйце і замісити легке тісто. В кінці додати олію і ще раз вимішати. Поставити щоб підійшли. Розкатати завтовшки 1 - 2 см. і нарізати квадратики. викласти повидло на одну половинку, а другою накрити і защепнути. З того боку де з"єднано до половини зробити надрізи і викладати на протвінь розгортаючи як гребінці. Дати підійти. Змастити яйцем і випікати 25-30 хв. Готові булочки змастити сиропом, або посипати пудрою.
http://s017.radikal.ru/i401/1203/4c/a48cb71ae0fd.jpg
http://s017.radikal.ru/i411/1203/ee/fbe9fc77307f.jpg
http://s51.radikal.ru/i131/1203/b6/e17d55605843.jpg
СИРНИК ПО НОВОМУ
Я дуже люблю експериментувати. І одного разу я вирішила спекти щось із сиру, але простого сирника не захотілося, тож я пофантазувала. Ось що вийшло:
Тісто:
3- яйця
1ст.- цукру ( ЗБИТИ)
1ст.- сметани
2ст.л.- какао порошку
2ч.л.- амоняку( гасити в сметані)
муки (консистенція тіста має бути як сметани)
випікати два коржі
заварний крем:
450г- молока
300г- цукру
4ст.л.- муки
1ст.л.- крохмалю
300г- масла
сирна маса:
1кг -сиру
200г- пудри
2п- ванільного цукру
Сир перемолоти в м"ясорубці 2-3 рази. Тоді добре збити міксером до пушистої маси. Додаючи ванілку і пудру.
Заварити крем(густий), хай остигне. збити масло, додати холодний крем, додати сирну масу і перекласти коржі.Цей чудо сирник дуже ніжний і дуже простий у приготуванні. Малеча від нього у захваті ( до речі він корисний дітям, адже містить сирий сир) Смачного.
http://s019.radikal.ru/i602/1203/5d/34e90ce7fa61.jpg
http://s019.radikal.ru/i605/1203/92/c9f4c4b7d92a.jpg
http://s019.radikal.ru/i615/1203/39/c206fe9ddf55.jpg
так смачно виглядає... йой, в мене аж слинка тече... треба буде приготувати. Спасибі що поділились рецептом)))
Спасибі, Nadiya, за рецепт, спробую :)
Nadiya, дякую за рецепт булочок-гребінців, завтра потішу своїх випічкою :)
Шоколад у пиріжках
Я знаю , що майже чи не кожна хазяйка стикалася з проблемою коли захотіла щось приготувати а одного із інгредієнтів не виявилося під руками. Хтось просто вирішує зготувати іншу страву, а хтось так як я експериментує з іншим продуктом. Одного разу так мої рідні захотіли пиріжки з шоколадом, а в дома не було І в магазин запізно йти, то ж я вирішила схитрувати. Взяла в мисочку з"єднала
2/3 -цукру,
1/3 -какао-порошку,
трошки ванілки.
Все добре вимішала і з того наліпила пиріжків. Така смачна вийшла начинка, як топлений шоколад. Тільки пиріжки треба жарити на повільному вогні і прикрити кришкою, щоб цукор розтопився. А як не розтопився увесь то я ставлю на 1 хв. в мікрохвильову. Тепер я її часто використовую, і до булочок і в завиванці, де тільки можна.;)
ПІСНІ ПОНЧИКИ
Хто сказав , що в піст не можна побалувати своїх рідних чимось солоденьким, адже існує безліч рецептів повністю пісних. Пропоную дуже швиткі і прості, а водночас смачні пончики. Мій синочок їх дуже любить.
Потрібно:
700г- теплої води(кип"яченої, )
50г- дріжджів
1 ч.л. - солі
2-3 ст.л.- цукру
2-3 ст.л.- олії
мука
Розчинити дріжджі у воді додати сіль і цукор і замісити м"яке тісто. В кінці додати олію і ще раз вимішати, поставити щоб підійшло . Виробити великим стаканом кружечка, а в середині корочком отвори і жарити на сильному вогні до золотаво-коричного кольору. Готові - посипати пудрою.
http://s019.radikal.ru/i609/1204/bf/a64e318f7652.jpg
http://s004.radikal.ru/i205/1204/a6/2a26e1eb4f2e.jpg
http://s017.radikal.ru/i403/1204/a9/4c9ffb505373.jpg
Вам на заметку пончики рецепт с фото (http://www.russianfood.com/recipes/bytype/?fid=601).
http://r.foto.radikal.ru/0704/07/33e414b76ccd.jpg
Рецепт пончиков из творога - жирновато, но очень вкусно :)
Продукты (на 6 порций)
Необходимые продукты:
творог - 250 г
мука пшеничная - 1 1/2 стакана
яйца - 2 шт.
сахар - 1/2 стакана
сода пищевая - 1/2 ч. ложки
растительное масло - 2 стакана
соль
Как приготовить пончики из творога - рецепт с фото:
Все перечисленные продукты, кроме растительного масла, соедините и замесите тесто. Скатайте из теста небольшие шарики и жарьте пончики из творога во фритюре до образования золотистой корочки.
При подаче посыпьте пончики из творога сахарной пудрой.
Роксолана
18.07.2012, 10:03
Ням-ням, які класні! :) Дякую за рецепт!
Я часто роблю до чаю пляцки рецепт (http://www.russianfood.com/recipes/bytype/?fid=1332).
Пляцки з яблуками — неймовірно смачний десерт, яким можна почастувати не тільки близьких, але ще й гостей. Їх не так вже й важко приготувати, а результат Вас приємно вразить. Готові пляцки можна прикрасити шматочками яблук.
Основной ингредиент: яблоки
Список ингредиентов
цукор — 225 г
смажені мелені горіхи — 150 г
вершкове масло — 150 г
цукрова пудра — 100 г
великі яйця — 4 шт
великі яблука — 2 шт
яєчні жовтки — 2 шт
борошно — 80 г
молоко — 50 мл
крохмаль — 30 г
яблучний сироп — 2 ст. ложки
лимонний сік — 1-2 ст. ложки
ванільний цукор — за смаком
мелена кориця — за смаком
мелений імбир — за смаком
Способ приготовления
Яйця розділити на білки та жовтки. Збити 4 жовтки з 60 г цукру до посвітління. Білки збити до утворення легкої піни. Продовжуючи збивати, потроху додати 60 г цукру. Збивати до утворення стійкої піни. Додати жовтки та обережно перемішати знизу вгору ложкою.
30 г вершкового масла розтопити та охолодити до кімнатної температури. У яєчну масу потроху всипати 70 г просіяного борошна, 25 г мелених горіхів та крохмаль. Перемішати ложкою знизу вгору до однорідності. Продовжуючи перемішувати, обережно з краю влити розтоплене масло. Перемішати до однорідності.
Духовку розігріти до 200 градусів. Форму діаметром 20 см змастити маслом та посипати борошном. Викласти у неї приготоване тісто. Розрівняти та помістити у духовку. Випікати до готовності приблизно 30-35 хвилин. Потім дати коржу повністю охолонути.
Жовтки змішати з молоком, 80 г цукру та ванільним цукром. Поставити на невеликий вогонь та довести до кипіння, постійно помішуючи. Варити до загустіння приблизно 2-3 хвилини. Зняти сироп з вогню та дати йому охолонути до кімнатної температури. 100 г м'якого вершкового масла збити міксером до посвітління. Продовжуючи збивати, по 1 ст. ложці додавати охолоджений яєчний сироп. Він має бути такої ж температури, як і масло. Додати 1 ст. ложку яблучного сиропу та збити міксером. Всипати 25 г горіхів та знову ретельно збити.
Яблука помити та почистити. Порізати їх невеличкими шматочками. У сковорідці розтопити 20 г вершкового масла. Викласти у сковорідку яблука. Посипати їх 20 г цукру, корицею та імбиром. Смажити до м'якості на середньому вогні, постійно помішуючи.
В окремій сухій сковорідці обсмажити 1 ч. ложку з гіркою борошна до світло-кремового кольору. Всипати його у сковорідку з яблуками. Ретельно все перемішати та зняти з вогню. Дати яблучній начинці добре охолонути.
Розрізати охолоджений корж вздовж на три рівні частини. На нижній викласти рівним шаром яблучну начинку. Накрити другим коржем. Змастити його половиною масляного крему. Викласти зверху третій корж. Рештою крему змастити боки пляцка.
У каструльці змішати цукрову пудру з лимонним соком та 1 ст. ложкою яблучного сиропу. Ретельно розмішати та трошки підігріти. Змастити отриманою глазур'ю поверхню пляцка. Боки посипати подрібненими горіхами. Помістити пляцок на декілька годин у холодильник. Після цього розрізати його на шматочки та розкласти на блюдця.
Смачного!
Замовила чудову книгу «РОДИННІ СТРАВИ» в каталозі "Родинного клубу". Там дуже смачні та зрозумілі рецепти. Плюс швидка доставка і чудове обслуговування. Раджу замовити)
Вот смачнi рецепти з кабачків (http://www.russianfood.com/recipes/bytype/?fid=1027)
http://s44.radikal.ru/i103/1203/ec/7716c9d221ae.jpg
Жареные кабачки с сыром
Этот простой рецепт - кабачки жареные с чесноком и сыром – не займет у вас много времени. Приготовить эту легкую пикантную закуску совсем нетрудно, но кабачки с сыром и чесноком получаются такими вкусными и нарядными, что хоть на праздничный стол!
Продукты
кабачок 400 г
сыр 200 г
майонез 5 ст. ложек
масло растительное 5-6 ст. ложек
чеснок 2 зубчика
петрушка 1 пучок
или укроп 1 пучок
Как приготовить кабачки жареные с сыром и чесноком:
Кабачки вымыть, очистить, нарезать кружочками и обжарить с обеих сторон на растительном масле.
Сыр и чеснок натереть на мелкой терке.
Зелень вымыть и мелко нарубить.
Натертые сыр и чеснок смешать с майонезом, добавить измельченную зелень и все хорошо перемешать.
Каждый обжаренный кружок кабачка аккуратно сверху намазать полученной смесью.
Кабачки жареные можно приготовить и с помидорами. Для этого нужно нарезать помидоры кубиками, добавить мелко нарубленную зелень и чеснок, смешать с майонезом и выложить на обжаренные кружочки кабачка.
Ну очень вкусные получаются пончики из творога (http://www.russianfood.com/recipes/bytype/?fid=601).
http://img1.russianfood.com/dycontent/images_upl/47/sm_46241.jpg
Пончики творожные
Все продукты смешать в однородную массу и на 1 час оставить «отдохнуть». Затем на посыпанной мукой доске раскатать пласт тол*щиной в палец, вырезать стаканом не слишком крупные пончики и в горячем смальце или подсолнечном масле обжарить их с двух сто*рон. К творожным пончикам отдельно подать сметану, мед или сахар.
Продукты
мука 250 г
творог (протереть сквозь сито) 250 г
масло сливочное 200 г
или маргарин 200 г
желток 2 шт.
сахар 120 г
соль 1 щепотка
сода по вкусу
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd. Переклад: cheburapin