PDA

Перегляд повної версії : Виразка шлунку. Народні методи лікування

Весна
05.02.2012, 07:23
Звертаюсь до всіх: можливо, хтось знає народний рецепт, як вилікувати виразку шлунку. Хворобу діагностували лише зараз. Виразка ще маленька. Але болі постійні. Порадьте, щось, люди.

Чіка
05.02.2012, 18:33
Знаю, що допомагає свіжий картопляний сік. Який треба пити щодня зранку на голодний шлунок десь тиждень. На півсклянки соку пів склянки теплої кипяченої води. Може тобі Весна теж допоможе.

anet
07.02.2012, 20:54
Це може, а й справді весна! саме зараз є період загострення хвороб шлунка. Є дуже багато народних методів лікування виразки, але я все таки б радила звернутися до лікаря. можу підказати, якщо потрібно кльового спеціаліста. Пояснюю чому -- в мене чоловік 2 роки сам себе лікував, ще до одруження, поки один раз так не скрутило!!!!!! А організм має здатність звикати до ліків, тому потрібно буде щоразу сильніші. Краще поки не пізно вчасно пролікувати і забути про неї як про страшний сон на все життя. єдине -- прошу не лікуйтеся відваром льону самі! це може бути небезпечно!

Весна
14.03.2012, 11:24
Дякую, дівчата, за поради.

MarinaKes
08.12.2014, 11:45
Дівчата, маю зараз проблему з нирками - хронічний пієлонефрит. Лікар в місцевій поліклініці виявився таким, що на компроміси йти не хоче і моїми очима на ситуацію не дивиться, лише гне свою лінію. Виписує ліки, не сумісні з ГВ, і наполягає на тому, щоб я припиняла годувати. Я натомість хочу ГВ продовжувати, і настроєна знайти менш агресивні методи лікування, якісь народні - трави чи ще щось. Треба знайти хорошого лікаря, але ж де його шукати..

Тому зараз прошу у вас поради - може хтось лікував запальні процеси в нирках не медекаментозно, маєте якісь гарні рецепти та можете щось порадити? Буду дуже вдячна

З того, що вже знайшла в інтернеті:
Лечение пиелонефрита травами

Роксолана
31.01.2015, 12:42
Кажуть, що виразка - це хвороба від нервів. Так, Чіка, права, моя бабця собі виразку соком картоплі лікувала. А ще вона пила обліпіховий сік. Але
обов'язково саморобний.