PDA

Перегляд повної версії : Конкурс: Весна з улюбленим журналом. ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦЯ!!!

Оксана
01.02.2012, 13:00
До уваги всіх користувачів!

З великим задоволенням оголошуємо про початок конкурсу: "Весна з улюбленим журналом". Переможець конкурсу отримуватиме безкоштовно на протязі трьох весняних місяців (березень, квітень, травень) улюблений журнал "Жіночий порадник" разом з "Рецептами господині"

Конкурс триватиме з 01.02.2012 до 28.02.2012 р. А правило лише одне -- бути найактивнішим користувачем. До уваги прийматимуться усі створені теми та повідомлення на форумі, коментарі, фотографії, поради і т.п.

Переможець буде оголошений 29.02.2012 р.

Роксолана
01.02.2012, 18:12
Але ті користувачі, які вже давно на форумі мають більше повідомлень ніж ті, хто зареєструвався тепер.

Оксана
01.02.2012, 18:16
Ні, Роксолано. Усі користувачі будуть в однакових умовах. Адже при визначенні переможця враховуватиметься активність лише за лютий місяць. Тому і конкурс триває з 01.02 до 28.02.2012 р.

Оксана
29.02.2012, 08:09
З великим задоволенням оголошую ім'я переможця конкурсу "Весна з улюбленим журналом". Ним стала Bogema. Вітаю! Саме Bogema отримуватиме безкоштовно на протязі трьох весняних місяців (березень, квітень, травень) улюблений журнал "Жіночий порадник" разом з "Рецептами господині". Дякую, Bogema, за цікаві пости, теми, фото і, звичайно за активну участь у конкурсі! Залишайся з нами і надалі!

Bogema, прошу повідомити мені свою поштову адресу.

Bogema
29.02.2012, 11:57
Ого, я в шоці :eek: писала, бо було натхнення, а тут ще й перемогла! ДЯКУЮ за чудовий форум!

Nadiya
29.02.2012, 14:36
Приєднуюся до привітань, ФОРУМ справді чудовий, стільки думок, стільки поглядів, а головне поспілкуватися можна. Ще якби побільше часу ставало на нього заходити, взагалі класно було б. ;).