PDA

Перегляд повної версії : Ворожіння на день Святого Валентина

Весна
26.01.2012, 19:51
Хочу поділитись ворожінням за яким можна дізнатись про ставлення до тебе твого коханого. Треба взяти два сірники, умовно позначити їх своїм іменем і свого коханого. Закріпити їх, приміром увіткнувши у пластилін і підпалити. Якщо палаючі сірники розгорнулися один до одного, це свідчить про взаємне кохання, якщо один із сірників розгорнувся в протилежну сторону, то, значить, цей з партнерів байдужий, ну а якщо обидві сірники розгорнулися в різні боки, значить, кохання немає.

anika
27.01.2012, 21:21
а якщо сірники з неякісної сировини і їх скрутить в спіраль, або повідламуються " голови" що тоді? Якщо розгорнулись в різні боки, значить, кохання немає, зразу розлучатись?

Олена
28.01.2012, 11:03
а хто ж для такої справи бере неякісні? :)

anika
30.01.2012, 13:07
В наш час це рідкість, поки один запалиш пів пачки витратиш;)

Роксолана
04.02.2012, 20:39
Весна, а я таки спробую твоє ворожіння. Потім розкажу що було :)

Bogema
05.02.2012, 13:31
я колись так ще в школі гадала,на всіх хлопців,яких тільки знала :) ставлюсь до такого ворожіння з посмішкою,переконалась що то не правда. Лише один метод дійсно був правдивий і це карти Таро,хоч тоді я і їм не вірила.

Роксолана
16.02.2012, 20:12
Як і обіцяла, дівчата, розказую чим закінчилось моє ворожіння :). Мої сірнички палаючими розгорнулись один до одного, а значить наше кохання взаємне :)