ОГОЛОШЕННЯ   В   УКРАЇНІ
Реклама на сайтi, пишить на ivu@ukr.net
  CLASSIFIEDS   IN   UKRAINE
Реклама на сайтi, пишить на ivu@ukr.net
ГОЛОВНА СТОРІНКА

ПРАВИЛА
❤ ЖIНОЧИЙ ПОРАДНИК ❤
КАТАЛОГ ДОШОК
РЕКЛАМА
 
 

ДОДАТИ ОГОЛОШЕННЯ
< >• Безпека
< >• Вікна
< >• Взуття
< >• Живопис
< >• Зброя
< >• Зв'язок
< >• Картини
< >• Меблі
< >• Метали
< >• Одяг
< >• Освіта
< >• Реклама
< >• Спорт
< >• Туризм
< >• Фітнес
< >• Холст
< >• посуда

Ворожіння онлайн . Зняття порчі. Допомога екстрасенса.

Допомога екстрасенса. Послуги мага. Магічна допомога особисто. Ворожіння онлайн. Зняття порчі. Любовний приворот. Ворожіння на Таро. Ворожіння на рунах. Передбачення майбутнього. Повернути коханого. Гармонізація стосунків. Сімейна магія. Захист від безпліддя. Усунення залежностей. Зцілення від хвороб. Зняття пристріту. Родове прокляття. Захист від впливу магії. Встановлення магічного захисту. Обряди на позбавлення від вінця безшлюбності. Покривало самотності. Змова на удачу. Обряд на кар'єрне зростання. Відкриття грошового каналу. Збереження сім'ї від розпаду.

Якщо вам здається, що невдачі й хвороби заплутали вас, стосунки з оточуючими й близькими людьми зіпсувалися, не відкладайте зустріч зі змінами! Зверніться до мене, і я постараюся допомогти вам повернути гармонію у ваше життя.

Мої послуги включають:

Ворожіння: Я проводжу ворожіння на картах Таро та Ленорман, даючи відповіді на будь-які запитання, допомагаючи в ухваленні рішень, передбачаючи долю та коригуючи її перебіг.

-Сімейна магія: Повернення чоловіка в сім'ю, захист від безпліддя, усунення залежностей, захист сімейних стосунків і зцілення від хвороб.

-Зняття негативу: Я проводжу сеанси зняття пристріту, псування, родових прокльонів, а також усунення впливу магії та встановлення захисту.

-Обряди і замовляння: Спрямовані на позбавлення від вінця безшлюбності, покривала самотності.

-Магія для удачі та процвітання: Змови на удачу, обряди на кар'єрний ріст, відкриття грошового каналу.

З плином життя я зберегла сотні сімей від розпаду і зцілила серця закоханих. Моя чутливість до енергетики людини дозволяє мені надавати допомогу навіть на відстані.

Звертайтеся у важкі моменти свого життя, щоб отримати швидку пораду чи підтримку. Якщо у вас є питання або вам потрібна допомога, пишіть у Вайбер або телефонуйте за номером +38-067-990-02-01 (Вікторія).

100 грн.Ціна:

Львівська обл., м. ЛьвівАдреса:
+38-067-990-02-01Телефон:
2024-01-28 09:38Дата розміщення:
СТАТИСТИКА
9Всього переглядів:
1За останні 60 хв:
1За сьогодні:
Ворожіння онлайн . Зняття порчі. Допомога екстрасенса.Допомога екстрасенса. Послуги мага. Магічна допомога особисто. Ворожіння онлайн. Зняття порчі. Любовний приворот. Ворожіння на Таро. Ворожіння на рунах. Передбачення майбутнього. Повернути коханого. Гармонізація стосунків. Сімейна магія. Захист від безпліддя. Усунення залежностей. Зцілення від хвороб. Зняття пристріту. Родове прокляття. Захист від впливу магії. Встановлення магічного захисту. Обряди на позбавлення від вінця безшлюбності. Покривало самотності. Змова на удачу. Обряд на кар'єрне зростання. Відкриття грошового каналу. Збереження сім'ї від розпаду.Якщо вам здається, що невдачі й хвороби заплутали вас, стосунки з оточуючими й близькими людьми зіпсувалися, не відкладайте зустріч зі змінами! Зверніться до мене, і я постараюся допомогти вам повернути гармонію у ваше життя.Мої послуги включають:Ворожіння: Я проводжу ворожіння на картах Таро та Ленорман, даючи відповіді на будь-які запитання, допомагаючи в ухваленні рішень, передбачаючи долю та коригуючи її перебіг.-Сімейна магія: Повернення чоловіка в сім'ю, захист від безпліддя, усунення залежностей, захист сімейних стосунків і зцілення від хвороб.-Зняття негативу: Я проводжу сеанси зняття пристріту, псування, родових прокльонів, а також усунення впливу магії та встановлення захисту.-Обряди і замовляння: Спрямовані на позбавлення від вінця безшлюбності, покривала самотності.-Магія для удачі та процвітання: Змови на удачу, обряди на кар'єрний ріст, відкриття грошового каналу.З плином життя я зберегла сотні сімей від розпаду і зцілила серця закоханих. Моя чутливість до енергетики людини дозволяє мені надавати допомогу навіть на відстані.Звертайтеся у важкі моменти свого життя, щоб отримати швидку пораду чи підтримку. Якщо у вас є питання або вам потрібна допомога, пишіть у Вайбер або телефонуйте за номером +38-067-990-02-01 (Вікторія).



Коментарі (0)
Задати запитання по темі:
Ворожіння онлайн . Зняття порчі. Допомога екстрасенса.Допомога екстрасенса. Послуги мага. Магічна...
Ім'я
E-mail (?)
Будь-які вісім цифр (?)
Текст повідомлення



РОЗМІСТИТИ ОГОЛОШЕННЯ



Тип оголошення   
Категорія
Короткий опис
Ціна (в гривнях)
E-mail (для зв'язку)
Телефон (для зв'язку)
Область України
Місто
Фото (якщо є) +
Додаткові опції ⇓
Повний опис
Термін розміщення
Обмін (?)
Опт (?)
Відео (лінк на відео)
Сайт (лінк на сайт)
S.E.O.-опції ⇓
Короткий опис (?) текст  лінк
Повний опис (?) текст  лінк








BOARD.LVIV.UA ® 2024     Всі права захищені       Відповідальність за зміст розміщених матеріалів несе рекламодавець.