ОГОЛОШЕННЯ   В   УКРАЇНІ
Реклама на сайтi, пишить на ivu@ukr.net
  CLASSIFIEDS   IN   UKRAINE
Реклама на сайтi, пишить на ivu@ukr.net
ГОЛОВНА СТОРІНКА

ПРАВИЛА
❤ ЖIНОЧИЙ ПОРАДНИК ❤
КАТАЛОГ ДОШОК
РЕКЛАМА
 
 

ДОДАТИ ОГОЛОШЕННЯ
< >• Безпека
< >• Вікна
< >• Взуття
< >• Живопис
< >• Зброя
< >• Зв'язок
< >• Картини
< >• Меблі
< >• Метали
< >• Одяг
< >• Освіта
< >• Реклама
< >• Спорт
< >• Туризм
< >• Фітнес
< >• Холст
< >• посуда

Зняття порчі Тернопіль. Позбавлення від залежності Тернопіль. Ворожіння. Повернення улюблених Тернопіль. Пророцтва. Обряд від зрад. Ворожіння по фото.

Я Матушка Руфіна, спадкова провидиця, цілителька, ясновидиця допомагаю відновити сім'ї, знайти щастя, допомагаю прибрати негатив, знайти свій шлях.

Звертайтеся, я завжди знайду можливості для вирішення Ваших проблем! Приймаю особисто або дистанційно.

Я проводжу лікування православними молитвами, відливом воску.

Допомагаю в роботі, навчанні, особистому житті, відносинах в сім'ї, направляючи православну молитву на те, щоб допомогти врятувати людину від душевного болю і переживань, допомогти поставити його на шлях істинний за допомогою Божого слова зцілити хвороби.

А також знімаю псування родового закляття, шкідливі звички, жіночі проблеми, вінець самотності.

Звертаючись до мене люди отримують відповіді на свої питання, виліковуються духовно і фізично, отримують допомогу від Бога - через мене. Я знаю, що є лише провідником. Проповідуючи віру в Бога я направляю людей на позитивний результат ситуації. Вселяє в них надію. У людей змінюються погляди на життя, справи, вчинки.

Для мене не важливо, в якому місті України, СНД, Європи і США ви живете. Я проводжу консультації по телефону і це дозволяє мені допомогти вам зняти порчу та вроки, прочитати змову на любов, успіх і багатство. При цьому Ви можете не переживати про свою безпеку і конфіденційності. Всі деталі нашого спілкування залишаються строго між нами.

Нічого не відкладайте, живіть зараз! Щоб у Вас не сталося, які б думки Вас не відвідували - Ви можете без сорому звернутися до мене і задати будь-яке хвилює вас питання по телефону.

Телефонуйте +380686790785 Телефон / Viber / WhatsApp

Сайт http://instagram.com/matyshkarufina

1 грн.Ціна:

Тернопільська обл., м. ТернопільАдреса:
E-mail:
+380686790785 Телефон:
2021-09-16 18:15Дата розміщення:
СТАТИСТИКА
78Всього переглядів:
1За останні 60 хв:
1За сьогодні:
Зняття порчі Тернопіль. Позбавлення від залежності Тернопіль. Ворожіння. Повернення улюблених Тернопіль. Пророцтва. Обряд від зрад. Ворожіння по фото.  Я Матушка Руфіна, спадкова провидиця, цілителька, ясновидиця допомагаю відновити сім'ї, знайти щастя, допомагаю прибрати негатив, знайти свій шлях. Звертайтеся, я завжди знайду можливості для вирішення Ваших проблем! Приймаю особисто або дистанційно.  Я проводжу лікування православними молитвами, відливом воску. Допомагаю в роботі, навчанні, особистому житті, відносинах в сім'ї, направляючи православну молитву на те, щоб допомогти врятувати людину від душевного болю і переживань, допомогти поставити його на шлях істинний за допомогою Божого слова зцілити хвороби. А також знімаю псування родового закляття, шкідливі звички, жіночі проблеми, вінець самотності.  Звертаючись до мене люди отримують відповіді на свої питання, виліковуються духовно і фізично, отримують допомогу від Бога - через мене. Я знаю, що є лише провідником. Проповідуючи віру в Бога я направляю людей на позитивний результат ситуації. Вселяє в них надію. У людей змінюються погляди на життя, справи, вчинки.  Для мене не важливо, в якому місті України, СНД, Європи і США ви живете. Я проводжу консультації по телефону і це дозволяє мені допомогти вам зняти порчу та вроки, прочитати змову на любов, успіх і багатство. При цьому Ви можете не переживати про свою безпеку і конфіденційності. Всі деталі нашого спілкування залишаються строго між нами.  Нічого не відкладайте, живіть зараз! Щоб у Вас не сталося, які б думки Вас не відвідували - Ви можете без сорому звернутися до мене і задати будь-яке хвилює вас питання по телефону.  Телефонуйте +380686790785 Телефон / Viber / WhatsApp Сайт http://instagram.com/matyshkarufina



Коментарі (0)
Задати запитання по темі:
Зняття порчі Тернопіль. Позбавлення від залежності Тернопіль. Ворожіння. Повернення улюблених...
Ім'я
E-mail (?)
Будь-які вісім цифр (?)
Текст повідомлення



РОЗМІСТИТИ ОГОЛОШЕННЯ



Тип оголошення   
Категорія
Короткий опис
Ціна (в гривнях)
E-mail (для зв'язку)
Телефон (для зв'язку)
Область України
Місто
Фото (якщо є) +
Додаткові опції ⇓
Повний опис
Термін розміщення
Обмін (?)
Опт (?)
Відео (лінк на відео)
Сайт (лінк на сайт)
S.E.O.-опції ⇓
Короткий опис (?) текст  лінк
Повний опис (?) текст  лінк








BOARD.LVIV.UA ® 2024     Всі права захищені       Відповідальність за зміст розміщених матеріалів несе рекламодавець.