ОГОЛОШЕННЯ   В   УКРАЇНІ
Реклама на сайтi, пишить на ivu@ukr.net
  CLASSIFIEDS   IN   UKRAINE
Реклама на сайтi, пишить на ivu@ukr.net
ГОЛОВНА СТОРІНКА

ПРАВИЛА
❤ ЖIНОЧИЙ ПОРАДНИК ❤
КАТАЛОГ ДОШОК
РЕКЛАМА

ДОДАТИ ОГОЛОШЕННЯ
< >• new
< >• Безпека
< >• Вікна
< >• Взуття
< >• Живопис
< >• Зброя
< >• Зв'язок
< >• Картини
< >• Меблі
< >• Метали
< >• Одяг
< >• Освіта
< >• Реклама
< >• Рослини
< >• Спорт
< >• Туризм
< >• Холст
< >• магія
< >• посуда

Любовна магія Івано-Франківськ. Повернути коханого. Ворожіння і зняття негативу.

Іноді серце болить, а стосунки руйнуються, хоча ви робите все можливе. Кохана людина віддаляється, сварки повторюються, і здається, що нічого не змінити. У такі моменти любовна магія може допомогти відновити почуття, повернути довіру і гармонію в пару.

Мене звуть Вікторія, я ясновидиця, таролог і екстрасенс. Працюю з людьми особисто і дистанційно. Я відчуваю енергетику людини і ситуації, бачу справжні причини проблем і знаю, як безпечно прибрати перешкоди на шляху до щастя.

Я допомагаю, коли:

-Кохана людина віддаляється або відносини зруйнувалися, і хочеться їх відновити.

-У парі з'явилася холодність, сварки, втручання сторонніх або заздрість.

-Потрібно привернути любов, знайти свою другу половинку і побудувати гармонійні відносини.

-Відчувається втрата енергії, апатія, тривога і постійна втома.

-Необхідно зрозуміти минуле, побачити майбутнє і прийняти правильне рішення.

Я використовую перевірені часом обряди, ворожіння на картах Таро і рунах, роботу з енергетикою та індивідуальні практики, щоб:

-повернути коханого;

-відновити любов і довіру у відносинах;

-зняти порчу, пристріт і негатив;

-очистити енергетику і поставити захист;

-допомогти відчути щастя і гармонію в житті.

Кожна ситуація унікальна, тому всі обряди і консультації підбираються індивідуально. Моя мета - не просто тимчасово полегшити стан, а допомогти змінити життя на краще, повернути впевненість і радість.

Телефон / Viber: +380679900201

Любовна магія Івано-Франківськ. Повернути коханого в Івано-Франківську. Приворот на любов Івано-Франківськ. Ясновидиця Івано-Франківськ. Ворожка Івано-Франківськ. Ворожіння на стосунки Івано-Франківськ. Зняти порчу на любов Івано-Франківськ. Зняти пристріт Івано-Франківськ. Таролог Івано-Франківськ. Ворожіння Таро Івано-Франківськ. Магічна допомога Івано-Франківськ. Очищення енергетики Івано-Франківськ. Гармонізація стосунків Івано-Франківськ. Екстрасенс Івано-Франківськ. Обряди на любов Івано-Франківськ.

1 грн.Ціна:

Івано-Франківська обл., м. Івано-ФранківськАдреса:
+38 067 990 02 01 ВікторіяТелефон:
2026-02-10 14:12Дата розміщення:
СТАТИСТИКА
10Всього переглядів:
1За останні 60 хв:
1За сьогодні:
Любовна магія Івано-Франківськ. Повернути коханого. Ворожіння і зняття негативу.Іноді серце болить, а стосунки руйнуються, хоча ви робите все можливе. Кохана людина віддаляється, сварки повторюються, і здається, що нічого не змінити. У такі моменти любовна магія може допомогти відновити почуття, повернути довіру і гармонію в пару.Мене звуть Вікторія, я ясновидиця, таролог і екстрасенс. Працюю з людьми особисто і дистанційно. Я відчуваю енергетику людини і ситуації, бачу справжні причини проблем і знаю, як безпечно прибрати перешкоди на шляху до щастя.Я допомагаю, коли:-Кохана людина віддаляється або відносини зруйнувалися, і хочеться їх відновити.-У парі з'явилася холодність, сварки, втручання сторонніх або заздрість.-Потрібно привернути любов, знайти свою другу половинку і побудувати гармонійні відносини.-Відчувається втрата енергії, апатія, тривога і постійна втома.-Необхідно зрозуміти минуле, побачити майбутнє і прийняти правильне рішення.Я використовую перевірені часом обряди, ворожіння на картах Таро і рунах, роботу з енергетикою та індивідуальні практики, щоб:-повернути коханого;-відновити любов і довіру у відносинах;-зняти порчу, пристріт і негатив;-очистити енергетику і поставити захист;-допомогти відчути щастя і гармонію в житті.Кожна ситуація унікальна, тому всі обряди і консультації підбираються індивідуально. Моя мета - не просто тимчасово полегшити стан, а допомогти змінити життя на краще, повернути впевненість і радість.Телефон / Viber: +380679900201 Любовна магія Івано-Франківськ. Повернути коханого в Івано-Франківську. Приворот на любов Івано-Франківськ. Ясновидиця Івано-Франківськ. Ворожка Івано-Франківськ. Ворожіння на стосунки Івано-Франківськ. Зняти порчу на любов Івано-Франківськ. Зняти пристріт Івано-Франківськ. Таролог Івано-Франківськ. Ворожіння Таро Івано-Франківськ. Магічна допомога Івано-Франківськ. Очищення енергетики Івано-Франківськ. Гармонізація стосунків Івано-Франківськ. Екстрасенс Івано-Франківськ. Обряди на любов Івано-Франківськ.

Коментарі (0)
Задати запитання по темі:
Любовна магія Івано-Франківськ. Повернути коханого. Ворожіння і зняття негативу.Іноді серце болить, ...
Ім'я
E-mail (?)
Будь-які вісім цифр (?)
Текст повідомлення

РОЗМІСТИТИ ОГОЛОШЕННЯ

Тип оголошення   
Категорія
Короткий опис
Ціна (в гривнях)
E-mail (для зв'язку)
Телефон (для зв'язку)
Область України
Місто
Фото (якщо є) +
Додаткові опції ⇓
Повний опис
Термін розміщення
Обмін (?)
Опт (?)
Відео (лінк на відео)
Сайт (лінк на сайт)
S.E.O.-опції ⇓
Короткий опис (?) текст  лінк
Повний опис (?) текст  лінк

BOARD.LVIV.UA ® 2026     Всі права захищені       Відповідальність за зміст розміщених матеріалів несе рекламодавець.