ОГОЛОШЕННЯ   В   УКРАЇНІ
Реклама на сайтi, пишить на ivu@ukr.net
  CLASSIFIEDS   IN   UKRAINE
Реклама на сайтi, пишить на ivu@ukr.net
ГОЛОВНА СТОРІНКА

ПРАВИЛА
❤ ЖIНОЧИЙ ПОРАДНИК ❤
КАТАЛОГ ДОШОК
РЕКЛАМА
 
 

ДОДАТИ ОГОЛОШЕННЯ
< >• Безпека
< >• Вікна
< >• Взуття
< >• Живопис
< >• Зброя
< >• Зв'язок
< >• Картини
< >• Меблі
< >• Метали
< >• Одяг
< >• Освіта
< >• Реклама
< >• Спорт
< >• Туризм
< >• Фітнес
< >• Холст
< >• посуда

Допомога екстрасенса. Обряд на багатство. Обряд на повернення коханих. Зняти порчу за фото. Замовити любовний приворот онлайн. Приворот на любов. Знайти перевіреного екстрасенса Україна. Ворожіння по фото онлайн. Білий приворот на хлопця. Діагностика псування. Консультація ворожки. Рунічна магія. Передбачення майбутнього. Обряд на відкриття доріг. Обряд на повернення кохання. Зняття привороту за фото.

Ясновидиця, екстрасенс, маг, таролог, рунолог.

Багато років допомагаю людям відновлювати стосунки і знаходити відповіді на найскладніші запитання про те, як привернути у своє життя справжнє кохання і гармонію. Завжди вникаю в суть Вашої ситуації та індивідуально підбираю методи роботи, які підходять саме Вам.

Працюю в різних магічних напрямках! Проводжу дуже сильні магічні впливи, ритуали, замовляння, які допоможуть вам домогтися бажаного в особистому житті та коханні! Допоможу вам підібрати потужний ритуал для гармонізації внутрішнього світу і стосунків.

Зроблю індивідуальний розклад на місяць, на рік за допомогою карт Таро, Ленорман, рун.

Проводжу розклади на любов, шлюб, майбутнє, сумісність, перспективи і даю потрібні поради!

Проведу остуду на суперницю, відворот, розорку.

Поверну чоловіка в сім'ю (дружину)

Обряд на залучення кохання у ваше життя

Обряд від самотності

Я можу допомогти вам досягти всього, чого ви хочете: кохання, грошей, кар'єрного зростання, поліпшення здоров'я і багато іншого. Мій унікальний Дар і перевірені століттями знання можуть зробити ваше життя багатшим, щасливішим і яскравішим.

Телефонуйте +38-067-990-02-01 або пишіть на Viber

1 грн.Ціна:

Київська обл., м. КиївАдреса:
+380679900201Телефон:
2023-12-06 21:25Дата розміщення:
СТАТИСТИКА
7Всього переглядів:
1За останні 60 хв:
1За сьогодні:
Допомога екстрасенса. Обряд на багатство. Обряд на повернення коханих. Зняти порчу за фото. Замовити любовний приворот онлайн. Приворот на любов. Знайти перевіреного екстрасенса Україна. Ворожіння по фото онлайн. Білий приворот на хлопця. Діагностика псування. Консультація ворожки. Рунічна магія. Передбачення майбутнього. Обряд на відкриття доріг. Обряд на повернення кохання. Зняття привороту за фото.Ясновидиця, екстрасенс, маг, таролог, рунолог.Багато років допомагаю людям відновлювати стосунки і знаходити відповіді на найскладніші запитання про те, як привернути у своє життя справжнє кохання і гармонію. Завжди вникаю в суть Вашої ситуації та індивідуально підбираю методи роботи, які підходять саме Вам. Працюю в різних магічних напрямках! Проводжу дуже сильні магічні впливи, ритуали, замовляння, які допоможуть вам домогтися бажаного в особистому житті та коханні! Допоможу вам підібрати потужний ритуал для гармонізації внутрішнього світу і стосунків.Зроблю індивідуальний розклад на місяць, на рік за допомогою карт Таро, Ленорман, рун.Проводжу розклади на любов, шлюб, майбутнє, сумісність, перспективи і даю потрібні поради!Проведу остуду на суперницю, відворот, розорку.Поверну чоловіка в сім'ю (дружину)Обряд на залучення кохання у ваше життяОбряд від самотностіЯ можу допомогти вам досягти всього, чого ви хочете: кохання, грошей, кар'єрного зростання, поліпшення здоров'я і багато іншого. Мій унікальний Дар і перевірені століттями знання можуть зробити ваше життя багатшим, щасливішим і яскравішим.Телефонуйте +38-067-990-02-01 або пишіть на Viber



Коментарі (0)
Задати запитання по темі:
Допомога екстрасенса. Обряд на багатство. Обряд на повернення коханих. Зняти порчу за фото....
Ім'я
E-mail (?)
Будь-які вісім цифр (?)
Текст повідомлення



РОЗМІСТИТИ ОГОЛОШЕННЯ



Тип оголошення   
Категорія
Короткий опис
Ціна (в гривнях)
E-mail (для зв'язку)
Телефон (для зв'язку)
Область України
Місто
Фото (якщо є) +
Додаткові опції ⇓
Повний опис
Термін розміщення
Обмін (?)
Опт (?)
Відео (лінк на відео)
Сайт (лінк на сайт)
S.E.O.-опції ⇓
Короткий опис (?) текст  лінк
Повний опис (?) текст  лінк








BOARD.LVIV.UA ® 2024     Всі права захищені       Відповідальність за зміст розміщених матеріалів несе рекламодавець.