ОГОЛОШЕННЯ   В   УКРАЇНІ
Реклама на сайтi, пишить на ivu@ukr.net
  CLASSIFIEDS   IN   UKRAINE
Реклама на сайтi, пишить на ivu@ukr.net
ГОЛОВНА СТОРІНКА

ПРАВИЛА
❤ ЖIНОЧИЙ ПОРАДНИК ❤
КАТАЛОГ ДОШОК
РЕКЛАМА

ДОДАТИ ОГОЛОШЕННЯ
< >• new
< >• Безпека
< >• Вікна
< >• Взуття
< >• Живопис
< >• Зброя
< >• Зв'язок
< >• Картини
< >• Меблі
< >• Метали
< >• Одяг
< >• Освіта
< >• Реклама
< >• Рослини
< >• Спорт
< >• Туризм
< >• Холст
< >• магія
< >• посуда

Гадалка та ясновидиця у Рівному

Гадалка у Рівному. Ясновидиця у Рівному. Приворот у Рівному. Зняття порчі у Рівному. Де знайти ясновидицю у Рівному?

Складний період у житті? Проблеми у стосунках чи на роботі?

Якщо у вашому житті настала чорна смуга — не чекайте, поки стане ще гірше. Звертайтеся по допомогу. Я допоможу вам розв’язати навіть найскладніші та запущені ситуації за допомогою перевірених магічних обрядів і ритуалів.

Я працюю з різними напрямками:

-Допомога в любовній сфері: привороти, відвороти, усунення самотності, сприяння у заміжжі та одруженні, зняття вінця безшлюбності

-Повернення чоловіка чи дружини в сім’ю, усунення суперників, відновлення та зміцнення стосунків, примирення з близькими

-Зняття порчі, пристріту, прокльонів, очищення від негативу

-Залучення грошей, відкриття фінансового каналу, усунення блоків, захист від заздрощів

-Корекція майбутнього, виправлення наслідків втручань інших магів

-Ворожіння на Таро та Ленорман: понад 100 видів розкладів на всі сфери життя — кохання, здоров’я, кар’єра, родина, майбутнє та сьогодення

Кожному зверненню приділяю індивідуальну увагу. Працюю як особисто, так і дистанційно. Повна конфіденційність.

Проблеми не зникають самі — почніть вирішувати їх вже зараз.

Телефонуйте: +38-067-990-02-01

Або пишіть у Viber — відповідаю особисто.

1 грн.Ціна:

Рівненська обл., м. РівнеАдреса:
+380679900201ВикторияТелефон:
2025-07-09 11:25Дата розміщення:
СТАТИСТИКА
33Всього переглядів:
1За останні 60 хв:
2За сьогодні:
Гадалка та ясновидиця у РівномуГадалка у Рівному. Ясновидиця у Рівному. Приворот у Рівному. Зняття порчі у Рівному. Де знайти ясновидицю у Рівному?Складний період у житті? Проблеми у стосунках чи на роботі?Якщо у вашому житті настала чорна смуга — не чекайте, поки стане ще гірше. Звертайтеся по допомогу. Я допоможу вам розв’язати навіть найскладніші та запущені ситуації за допомогою перевірених магічних обрядів і ритуалів.Я працюю з різними напрямками:-Допомога в любовній сфері: привороти, відвороти, усунення самотності, сприяння у заміжжі та одруженні, зняття вінця безшлюбності-Повернення чоловіка чи дружини в сім’ю, усунення суперників, відновлення та зміцнення стосунків, примирення з близькими-Зняття порчі, пристріту, прокльонів, очищення від негативу-Залучення грошей, відкриття фінансового каналу, усунення блоків, захист від заздрощів-Корекція майбутнього, виправлення наслідків втручань інших магів-Ворожіння на Таро та Ленорман: понад 100 видів розкладів на всі сфери життя — кохання, здоров’я, кар’єра, родина, майбутнє та сьогоденняКожному зверненню приділяю індивідуальну увагу. Працюю як особисто, так і дистанційно. Повна конфіденційність.Проблеми не зникають самі — почніть вирішувати їх вже зараз.Телефонуйте: +38-067-990-02-01Або пишіть у Viber — відповідаю особисто.

Коментарі (0)
Задати запитання по темі:
Гадалка та ясновидиця у РівномуГадалка у Рівному. Ясновидиця у Рівному. Приворот у Рівному. Зняття...
Ім'я
E-mail (?)
Будь-які вісім цифр (?)
Текст повідомлення

РОЗМІСТИТИ ОГОЛОШЕННЯ

Тип оголошення   
Категорія
Короткий опис
Ціна (в гривнях)
E-mail (для зв'язку)
Телефон (для зв'язку)
Область України
Місто
Фото (якщо є) +
Додаткові опції ⇓
Повний опис
Термін розміщення
Обмін (?)
Опт (?)
Відео (лінк на відео)
Сайт (лінк на сайт)
S.E.O.-опції ⇓
Короткий опис (?) текст  лінк
Повний опис (?) текст  лінк

BOARD.LVIV.UA ® 2026     Всі права захищені       Відповідальність за зміст розміщених матеріалів несе рекламодавець.