ОГОЛОШЕННЯ   В   УКРАЇНІ
Реклама на сайтi, пишить на ivu@ukr.net
  CLASSIFIEDS   IN   UKRAINE
Реклама на сайтi, пишить на ivu@ukr.net
ГОЛОВНА СТОРІНКА

ПРАВИЛА
❤ ЖIНОЧИЙ ПОРАДНИК ❤
КАТАЛОГ ДОШОК
РЕКЛАМА
 
 

ДОДАТИ ОГОЛОШЕННЯ
< >• Безпека
< >• Вікна
< >• Взуття
< >• Живопис
< >• Зброя
< >• Зв'язок
< >• Картини
< >• Меблі
< >• Метали
< >• Одяг
< >• Освіта
< >• Реклама
< >• Спорт
< >• Туризм
< >• Фітнес
< >• Холст
< >• посуда

Зняття порчі. Любовні обряди. Допомога екстрасенса. Любовний приворот. Зняти пристріт. Обряд на повернення коханого. Відворот від коханки. Передбачення майбутнього. Пророкування на 2024 рік. Обряд на позбавлення від самотності. Обряд на відкриття грошового каналу. Замовити любовний приворот. Послуги екстрасенса.

Мене звуть Вікторія, я екстрасенс, таролог, рунолог, майстерно володію різними розкладами на картах Таро, Ленорман і рунах (на майбутнє, на стосунки, на здоров'я, на зраду, на наявність негативу та інші розклади), надам допомогу у вирішенні важких життєвих ситуацій. Дам відповіді на питання, що довго терзають Вас.

Моя допомога без гріха і шкоди. Для кожної людини підбираю індивідуально вирішення її питання і спеціальний обряд. Обряди і ритуали, які я проводжу у своїй роботі, перевірені століттями, вони приносять користь і нешкідливі для людини.

Послуги, які я надаю:

- Роблю точні прогнози на майбутнє. Допоможу зробити правильний вибір у певній ситуації.

- Зніму порчу, пристріт, родове прокляття та інший негатив.

- Поверну коханого, чоловіка/дружину. Назавжди припиню зради в сім'ї. Допоможу вдало вийти заміж. Позбавлення від самотності.

ПОТУЖНИЙ ЛЮБОВНИЙ ПРИВОРОТ БЕЗ ШКОДИ ТА ГРІХА. Результатом ви будете вражені.

ОБРЯД НА ПОХУДІННЯ.

Обряд на зачаття.

Бізнес-магія:

- залучення клієнтів

- збільшення грошових потоків

- боротьба з конкурентами

- захист бізнесу

Виготовлення амулетів з установкою будь-якої програми за Вашим бажанням. Прекрасний подарунок до Нового року!

Ви можете написати в будь-який час доби і в будь-який день. Я обов'язково Вам відповім +38-067-990-02-01 або пишіть на Viber (Вікторія)

1 грн.Ціна:

Львівська обл., м. ЛьвівАдреса:
+380679900201Телефон:
2023-12-11 18:33Дата розміщення:
СТАТИСТИКА
7Всього переглядів:
1За останні 60 хв:
1За сьогодні:
Зняття порчі. Любовні обряди. Допомога екстрасенса. Любовний приворот. Зняти пристріт. Обряд на повернення коханого. Відворот від коханки. Передбачення майбутнього. Пророкування на 2024 рік. Обряд на позбавлення від самотності. Обряд на відкриття грошового каналу. Замовити любовний приворот. Послуги екстрасенса.Мене звуть Вікторія, я екстрасенс, таролог, рунолог, майстерно володію різними розкладами на картах Таро, Ленорман і рунах (на майбутнє, на стосунки, на здоров'я, на зраду, на наявність негативу та інші розклади), надам допомогу у вирішенні важких життєвих ситуацій. Дам відповіді на питання, що довго терзають Вас.Моя допомога без гріха і шкоди. Для кожної людини підбираю індивідуально вирішення її питання і спеціальний обряд. Обряди і ритуали, які я проводжу у своїй роботі, перевірені століттями, вони приносять користь і нешкідливі для людини.Послуги, які я надаю:- Роблю точні прогнози на майбутнє. Допоможу зробити правильний вибір у певній ситуації. - Зніму порчу, пристріт, родове прокляття та інший негатив.- Поверну коханого, чоловіка/дружину. Назавжди припиню зради в сім'ї. Допоможу вдало вийти заміж. Позбавлення від самотності.ПОТУЖНИЙ ЛЮБОВНИЙ ПРИВОРОТ БЕЗ ШКОДИ ТА ГРІХА. Результатом ви будете вражені.ОБРЯД НА ПОХУДІННЯ.Обряд на зачаття.Бізнес-магія:- залучення клієнтів- збільшення грошових потоків- боротьба з конкурентами- захист бізнесуВиготовлення амулетів з установкою будь-якої програми за Вашим бажанням. Прекрасний подарунок до Нового року!Ви можете написати в будь-який час доби і в будь-який день. Я обов'язково Вам відповім +38-067-990-02-01 або пишіть на Viber (Вікторія)



Коментарі (0)
Задати запитання по темі:
Зняття порчі. Любовні обряди. Допомога екстрасенса. Любовний приворот. Зняти пристріт. Обряд на...
Ім'я
E-mail (?)
Будь-які вісім цифр (?)
Текст повідомлення



РОЗМІСТИТИ ОГОЛОШЕННЯ



Тип оголошення   
Категорія
Короткий опис
Ціна (в гривнях)
E-mail (для зв'язку)
Телефон (для зв'язку)
Область України
Місто
Фото (якщо є) +
Додаткові опції ⇓
Повний опис
Термін розміщення
Обмін (?)
Опт (?)
Відео (лінк на відео)
Сайт (лінк на сайт)
S.E.O.-опції ⇓
Короткий опис (?) текст  лінк
Повний опис (?) текст  лінк








BOARD.LVIV.UA ® 2024     Всі права захищені       Відповідальність за зміст розміщених матеріалів несе рекламодавець.