|
ПРОПОНУЮ Професійне дресирування собак всіх порід. Виховання: (команди-до мене, поруч, сидіти, лежати , стояти,вперед, апорт, бар"єр, місце, і т. д.) Охорона-(господаря, дитини, майна квартира, машина, території,) корекція поведінки, виправлення помилок при вихованні; адаптація собак в місті, перетримка, вигул та в"язка собак. Дресирування проводяться в групі, або з виїздом до замовника [email protected] kinolog.lviv.ua 0507288210
80 грн.Ціна: Львівська обл., м. ЛьвівАдреса: E-mail: 0507288210Телефон: 2017-01-11 11:14Дата розміщення:
242Всього переглядів:
1За останні 60 хв:
1За сьогодні:
77.123.177.*** ***.volia-lviv.com
Орест сказав:
2017-01-11 11:15
ПРОПОНУЮ Професійне дресирування собак всіх порід. Виховання: (команди-до мене, поруч, сидіти, лежати , стояти,вперед, апорт, бар"єр, місце, і т. д.) Охорона-(господаря, дитини, майна квартира, машина, території,) корекція поведінки, виправлення помилок при вихованні; адаптація собак в місті, перетримка, вигул та в"язка собак. Дресирування проводяться в групі, або з виїздом до замовника kinolog.lviv.ua 0507288210
Задати запитання по темі:
ПРОПОНУЮ Професійне дресирування собак всіх порід. Виховання: (команди-до мене, поруч, сидіти,...
|