ОГОЛОШЕННЯ   В   УКРАЇНІ
Реклама на сайтi, пишить на ivu@ukr.net
  CLASSIFIEDS   IN   UKRAINE
Реклама на сайтi, пишить на ivu@ukr.net
ГОЛОВНА СТОРІНКА

ПРАВИЛА
❤ ЖIНОЧИЙ ПОРАДНИК ❤
КАТАЛОГ ДОШОК
РЕКЛАМА

ДОДАТИ ОГОЛОШЕННЯ
< >• new
< >• Безпека
< >• Вікна
< >• Взуття
< >• Живопис
< >• Зброя
< >• Зв'язок
< >• Картини
< >• Меблі
< >• Метали
< >• Одяг
< >• Освіта
< >• Реклама
< >• Спорт
< >• Туризм
< >• Холст
< >• магія
< >• посуда

Репетитор з фізики: індивідуальний підхід і мотивація до успіху

350 грн.Ціна:

Шукаєте досвідченого репетитора з фізики, який допоможе вашій дитині не тільки засвоїти шкільну програму, але й розвинути справжній інтерес до предмету? Я готовий допомогти!

Мені 41 рік, і я маю багаторічний досвід у викладанні фізики та астрономії. Моя вища освіта була здобута в Слов'янському державному педагогічному університеті за спеціальністю «Педагогіка і методика середньої освіти». У 2009 році я здобув науковий ступінь кандидата педагогічних наук, захистивши дисертацію з загальної педагогіки та історії педагогіки.

У своїй роботі я використовую сучасні методики викладання, які допомагають учням не лише запам'ятовувати формули та визначення, а й розуміти, як ці знання застосовуються в реальному житті. Я вірю, що кожен учень може досягти успіху, якщо знайде власний шлях до розуміння предмету. Тому на моїх уроках учні не бояться помилок, а навпаки, вчаться на них, аналізують і знаходять правильні рішення.

Я пропоную різноманітні навчальні кейси, що включають розв'язання реальних життєвих ситуацій, дослідження біографій відомих вчених, асоціативні методи навчання, а також самостійне опанування різних джерел інформації. Це допомагає учням краще зрозуміти фізику та розвинути критичне мислення.

Зі мною ваша дитина отримає не тільки знання, але й мотивацію до навчання, а також впевненість у своїх силах. Зв'яжіться зі мною в Telegram: @OsviTech, і ми разом досягнемо успіху у вивченні фізики!

Львівська обл., м. ЛьвівАдреса:
0733415083Телефон:
2024-08-09 21:52Дата розміщення:
СТАТИСТИКА
6Всього переглядів:
1За останні 60 хв:
1За сьогодні:

Коментарі (0)
Задати запитання по темі:
Ім'я
E-mail (?)
Будь-які вісім цифр (?)
Текст повідомлення

РОЗМІСТИТИ ОГОЛОШЕННЯ

Тип оголошення   
Категорія
Короткий опис
Ціна (в гривнях)
E-mail (для зв'язку)
Телефон (для зв'язку)
Область України
Місто
Фото (якщо є) +
Додаткові опції ⇓
Повний опис
Термін розміщення
Обмін (?)
Опт (?)
Відео (лінк на відео)
Сайт (лінк на сайт)
S.E.O.-опції ⇓
Короткий опис (?) текст  лінк
Повний опис (?) текст  лінк

BOARD.LVIV.UA ® 2024     Всі права захищені       Відповідальність за зміст розміщених матеріалів несе рекламодавець.