ОГОЛОШЕННЯ   В   УКРАЇНІ
Реклама на сайтi, пишить на ivu@ukr.net
  CLASSIFIEDS   IN   UKRAINE
Реклама на сайтi, пишить на ivu@ukr.net
ГОЛОВНА СТОРІНКА

ПРАВИЛА
❤ ЖIНОЧИЙ ПОРАДНИК ❤
КАТАЛОГ ДОШОК
РЕКЛАМА

ДОДАТИ ОГОЛОШЕННЯ
< >• new
< >• Безпека
< >• Вікна
< >• Взуття
< >• Живопис
< >• Зброя
< >• Зв'язок
< >• Картини
< >• Меблі
< >• Метали
< >• Одяг
< >• Освіта
< >• Реклама
< >• Спорт
< >• Туризм
< >• Холст
< >• магія
< >• посуда

Ворожіння таро онлайн. Екстрасенс онлайн. Особистий прийом екстрасенса. Зробити приворот за фото. Приворот дистанційно. Зняття порчі. Возз'єднання сім'ї. Гармонізація стосунків. Замовити любовний приворот. Допомога екстрасенса. Послуги екстрасенса. Любовний приворот без гріха. Приворот на чоловіка. Любовний приворот на хлопця. Любовний приворот на дружину. Приворот на любов замовити. Зняття негативу на відстані. Відворот від суперниці. Магічна допомога екстрасенса.

Допомагаю людям вийти із найскладніших життєвих ситуацій.

Прийом особисто і на відстані. Звернувшись до мене, ви отримаєте повну діагностику.

-Передбачаю минуле сьогодення і майбутнє.

-Знімаю вінець безбрачності.

-Допомагаю отримати сім'ю, гармонію та взаєморозуміння.

-Знімаю порчу і вроки, чорне покривало вдови / вдівця, родове прокляття.

-Ворожіння на картах

-Обряди на успіх

-Чистка аури та будинку

-Ставлю сильний захист

-Привороти

-Відвороти

Мій досвід роботи дозволяє з упевненістю сказати про те, що я зможу вирішити Вашу проблему чи ні! Я зможу з упевненістю підібрати дійовий обряд під Вашу конкретну ситуацію!

Щоб отримати мою консультацію та допомогу - достатньо зателефонувати мені за номером телефону, який вказаний в оголошенні, або написати в Viber +38-067-990-02-01 (Вікторія)

1 грн.Ціна:

Івано-Франківська обл., м. Івано-ФранківськАдреса:
0679900201Телефон:
2023-09-07 20:41Дата розміщення:
СТАТИСТИКА
33Всього переглядів:
1За останні 60 хв:
1За сьогодні:
Ворожіння таро онлайн. Екстрасенс онлайн. Особистий прийом екстрасенса. Зробити приворот за фото. Приворот дистанційно. Зняття порчі. Возз'єднання сім'ї. Гармонізація стосунків. Замовити любовний приворот. Допомога екстрасенса. Послуги екстрасенса. Любовний приворот без гріха. Приворот на чоловіка. Любовний приворот на хлопця. Любовний приворот на дружину. Приворот на любов замовити. Зняття негативу на відстані. Відворот від суперниці. Магічна допомога екстрасенса. Допомагаю людям вийти із найскладніших життєвих ситуацій.Прийом особисто і на відстані. Звернувшись до мене, ви отримаєте повну діагностику.-Передбачаю минуле сьогодення і майбутнє.-Знімаю вінець безбрачності.-Допомагаю отримати сім'ю, гармонію та взаєморозуміння.-Знімаю порчу і вроки, чорне покривало вдови / вдівця, родове прокляття.-Ворожіння на картах-Обряди на успіх-Чистка аури та будинку-Ставлю сильний захист-Привороти-Відвороти Мій досвід роботи дозволяє з упевненістю сказати про те, що я зможу вирішити Вашу проблему чи ні! Я зможу з упевненістю підібрати дійовий обряд під Вашу конкретну ситуацію!Щоб отримати мою консультацію та допомогу - достатньо зателефонувати мені за номером телефону, який вказаний в оголошенні, або написати в Viber +38-067-990-02-01 (Вікторія)

Коментарі (0)
Задати запитання по темі:
Ворожіння таро онлайн. Екстрасенс онлайн. Особистий прийом екстрасенса. Зробити приворот за фото....
Ім'я
E-mail (?)
Будь-які вісім цифр (?)
Текст повідомлення

РОЗМІСТИТИ ОГОЛОШЕННЯ

Тип оголошення   
Категорія
Короткий опис
Ціна (в гривнях)
E-mail (для зв'язку)
Телефон (для зв'язку)
Область України
Місто
Фото (якщо є) +
Додаткові опції ⇓
Повний опис
Термін розміщення
Обмін (?)
Опт (?)
Відео (лінк на відео)
Сайт (лінк на сайт)
S.E.O.-опції ⇓
Короткий опис (?) текст  лінк
Повний опис (?) текст  лінк

BOARD.LVIV.UA ® 2024     Всі права захищені       Відповідальність за зміст розміщених матеріалів несе рекламодавець.