ОГОЛОШЕННЯ   В   УКРАЇНІ
Реклама на сайтi, пишить на ivu@ukr.net
  CLASSIFIEDS   IN   UKRAINE
Реклама на сайтi, пишить на ivu@ukr.net
ГОЛОВНА СТОРІНКА

ПРАВИЛА
❤ ЖIНОЧИЙ ПОРАДНИК ❤
КАТАЛОГ ДОШОК
РЕКЛАМА

ДОДАТИ ОГОЛОШЕННЯ
< >• new
< >• Безпека
< >• Вікна
< >• Взуття
< >• Живопис
< >• Зброя
< >• Зв'язок
< >• Картини
< >• Меблі
< >• Метали
< >• Одяг
< >• Освіта
< >• Реклама
< >• Спорт
< >• Туризм
< >• Холст
< >• магія
< >• посуда

Приворот на кохання. Ворожіння на Таро. Зняття негативу. Ворожіння на Таро онлайн. Тарологічні консультації. Зняття негативу і псування. Біла магія привороту. Магічні обряди для залучення кохання. Залучення позитивної енергії. Ворожіння на стосунки. Приворот на повернення кохання. Спеціаліст зі зняття негативу. Приворот для зміцнення стосунків. Таро ворожіння на любов і стосунки. Захист від негативу та пристріту. Енергетичне очищення від негативу.

У нашому житті неминуче виникають моменти, коли ми відчуваємо себе розгубленими, коли проблеми здаються безвихідними і сумніви про майбутнє наповнюють наші думки. У такі моменти важливо мати підтримку і допомогу того, хто може пролити світло на темні куточки нашого життя і допомогти нам знайти шлях до гармонії і щастя.

Мене звати Вікторія, і я займаюся магічною допомогою вже багато років. З моїм досвідом, даром і силою я готова стати провідником до вашого щасливого життя. Сотні людей вже знайшли внутрішню гармонію, міцні сім'ї, любов, здоров'я, успіх і удачу завдяки моїм зусиллям!

Мої послуги:

-Розбір складних ситуацій і виявлення магічного впливу

-Повернення втраченого кохання за допомогою потужного привороту

-Возз'єднання і збереження сімейного благополуччя

-Пошук другої половинки і створення міцних зв'язків

-Обряди на красу, привабливість і постільну прив'язку

-Вирішення конфліктів і розсорка на коханців

-Відворот від надокучливого шанувальника

-Усунення негативних впливів, псування і пристріту

-Сильний захист для вас і вашої родини

-Обряди і ритуали на удачу і везіння в житті

-Вирішую ваші сімейні труднощі та проблеми

-Створюю індивідуальні обряди та ритуали для досягнення ваших цілей

Зв'яжіться зі мною:

Телефон/Viber: +38-067-990-02-01 (Вікторія)

Дозвольте магії змінити ваше життя на краще! Чекаю ваших дзвінків і повідомлень

1 грн.Ціна:

Волинська обл., м. ЛуцькАдреса:
+38-067-990-02-01Телефон:
2024-07-25 22:39Дата розміщення:
СТАТИСТИКА
5Всього переглядів:
1За останні 60 хв:
1За сьогодні:
Приворот на кохання. Ворожіння на Таро. Зняття негативу. Ворожіння на Таро онлайн. Тарологічні консультації. Зняття негативу і псування. Біла магія привороту. Магічні обряди для залучення кохання. Залучення позитивної енергії. Ворожіння на стосунки. Приворот на повернення кохання. Спеціаліст зі зняття негативу. Приворот для зміцнення стосунків. Таро ворожіння на любов і стосунки. Захист від негативу та пристріту. Енергетичне очищення від негативу.У нашому житті неминуче виникають моменти, коли ми відчуваємо себе розгубленими, коли проблеми здаються безвихідними і сумніви про майбутнє наповнюють наші думки. У такі моменти важливо мати підтримку і допомогу того, хто може пролити світло на темні куточки нашого життя і допомогти нам знайти шлях до гармонії і щастя.Мене звати Вікторія, і я займаюся магічною допомогою вже багато років. З моїм досвідом, даром і силою я готова стати провідником до вашого щасливого життя. Сотні людей вже знайшли внутрішню гармонію, міцні сім'ї, любов, здоров'я, успіх і удачу завдяки моїм зусиллям!Мої послуги:-Розбір складних ситуацій і виявлення магічного впливу-Повернення втраченого кохання за допомогою потужного привороту-Возз'єднання і збереження сімейного благополуччя-Пошук другої половинки і створення міцних зв'язків-Обряди на красу, привабливість і постільну прив'язку-Вирішення конфліктів і розсорка на коханців-Відворот від надокучливого шанувальника-Усунення негативних впливів, псування і пристріту-Сильний захист для вас і вашої родини-Обряди і ритуали на удачу і везіння в житті-Вирішую ваші сімейні труднощі та проблеми-Створюю індивідуальні обряди та ритуали для досягнення ваших цілейЗв'яжіться зі мною:Телефон/Viber: +38-067-990-02-01 (Вікторія)Дозвольте магії змінити ваше життя на краще! Чекаю ваших дзвінків і повідомлень

Коментарі (0)
Задати запитання по темі:
Приворот на кохання. Ворожіння на Таро. Зняття негативу. Ворожіння на Таро онлайн. Тарологічні...
Ім'я
E-mail (?)
Будь-які вісім цифр (?)
Текст повідомлення

РОЗМІСТИТИ ОГОЛОШЕННЯ

Тип оголошення   
Категорія
Короткий опис
Ціна (в гривнях)
E-mail (для зв'язку)
Телефон (для зв'язку)
Область України
Місто
Фото (якщо є) +
Додаткові опції ⇓
Повний опис
Термін розміщення
Обмін (?)
Опт (?)
Відео (лінк на відео)
Сайт (лінк на сайт)
S.E.O.-опції ⇓
Короткий опис (?) текст  лінк
Повний опис (?) текст  лінк

BOARD.LVIV.UA ® 2024     Всі права захищені       Відповідальність за зміст розміщених матеріалів несе рекламодавець.