ОГОЛОШЕННЯ   В   УКРАЇНІ
Реклама на сайтi, пишить на ivu@ukr.net
  CLASSIFIEDS   IN   UKRAINE
Реклама на сайтi, пишить на ivu@ukr.net
ГОЛОВНА СТОРІНКА

ПРАВИЛА
❤ ЖIНОЧИЙ ПОРАДНИК ❤
КАТАЛОГ ДОШОК
РЕКЛАМА

ДОДАТИ ОГОЛОШЕННЯ
< >• new
< >• Безпека
< >• Вікна
< >• Взуття
< >• Живопис
< >• Зброя
< >• Зв'язок
< >• Картини
< >• Меблі
< >• Метали
< >• Одяг
< >• Освіта
< >• Реклама
< >• Спорт
< >• Туризм
< >• Холст
< >• магія
< >• посуда

Приворот на коханого. Екстрасенсорна допомога. Магічні обряди на зняття порчі та пристріту. Замовити ворожіння на Таро. Обряд на повернення коханого. Послуги з гармонізації стосунків і поліпшення фінансового благополуччя.

Коли здається, що все навколо йде шкереберть: гроші витікають, кохана людина пішла, а в сім'ї панує розлад, не потрібно впадати у відчай! Я, Вікторія, досвідчений екстрасенс і таролог, допоможу вам відновити гармонію і впоратися з будь-якими труднощами. Мій багаторічний досвід у магії та передбаченнях допоможе вам знайти щастя і благополуччя.

Що я пропоную:

-Приворот на кохання: Ефективні та безпечні любовні привороти, які допоможуть вам повернути чоловіка або коханого. Ці ритуали не принесуть шкоди й ґрунтуються на стародавніх знаннях.

-Гармонізація стосунків: Проводжу обряди на відновлення любові й гармонії у стосунках. Допоможу налагодити сімейне життя і повернути щастя у ваш дім.

-Зняття негативних програм: Якщо ви відчуваєте на собі вплив пристріту, псування або родових прокльонів, я проведу обряд з їхнього зняття і відновлення вашої енергії.

-Грошова магія: Залучення фінансового благополуччя, успіху в бізнесі та кар'єрного зростання. Відкрию для вас канали достатку і процвітання.

-Ворожіння на майбутнє: Використовую карти Таро і Ленорман для передбачень, які допоможуть вам зрозуміти свою поточну ситуацію і побачити майбутнє. Понад 1000 різних розкладів допоможуть відповісти на всі ваші запитання.

-Обряди на позбавлення від самотності: Допоможу вам знайти своє кохання й назавжди позбутися самотності.

-Відвороти й очищення: Проводжу потужні відвороти від суперників і коханок, а також очищення від негативного впливу.

Зв'язатися зі мною можна за телефоном +38-067-990-02-01 або через Viber (Вікторія).

Не чекайте - почніть змінювати своє життя вже сьогодні!

0 грн.Ціна:

Київська обл., м. КиївАдреса:
+380679900201Телефон:
2024-07-05 13:03Дата розміщення:
СТАТИСТИКА
13Всього переглядів:
1За останні 60 хв:
1За сьогодні:
Приворот на коханого. Екстрасенсорна допомога. Магічні обряди на зняття порчі та пристріту. Замовити ворожіння на Таро. Обряд на повернення коханого. Послуги з гармонізації стосунків і поліпшення фінансового благополуччя.Коли здається, що все навколо йде шкереберть: гроші витікають, кохана людина пішла, а в сім'ї панує розлад, не потрібно впадати у відчай! Я, Вікторія, досвідчений екстрасенс і таролог, допоможу вам відновити гармонію і впоратися з будь-якими труднощами. Мій багаторічний досвід у магії та передбаченнях допоможе вам знайти щастя і благополуччя.Що я пропоную:-Приворот на кохання: Ефективні та безпечні любовні привороти, які допоможуть вам повернути чоловіка або коханого. Ці ритуали не принесуть шкоди й ґрунтуються на стародавніх знаннях.-Гармонізація стосунків: Проводжу обряди на відновлення любові й гармонії у стосунках. Допоможу налагодити сімейне життя і повернути щастя у ваш дім.-Зняття негативних програм: Якщо ви відчуваєте на собі вплив пристріту, псування або родових прокльонів, я проведу обряд з їхнього зняття і відновлення вашої енергії.-Грошова магія: Залучення фінансового благополуччя, успіху в бізнесі та кар'єрного зростання. Відкрию для вас канали достатку і процвітання.-Ворожіння на майбутнє: Використовую карти Таро і Ленорман для передбачень, які допоможуть вам зрозуміти свою поточну ситуацію і побачити майбутнє. Понад 1000 різних розкладів допоможуть відповісти на всі ваші запитання.-Обряди на позбавлення від самотності: Допоможу вам знайти своє кохання й назавжди позбутися самотності.-Відвороти й очищення: Проводжу потужні відвороти від суперників і коханок, а також очищення від негативного впливу.Зв'язатися зі мною можна за телефоном +38-067-990-02-01 або через Viber (Вікторія).Не чекайте - почніть змінювати своє життя вже сьогодні!

Коментарі (0)
Задати запитання по темі:
Приворот на коханого. Екстрасенсорна допомога. Магічні обряди на зняття порчі та пристріту....
Ім'я
E-mail (?)
Будь-які вісім цифр (?)
Текст повідомлення

РОЗМІСТИТИ ОГОЛОШЕННЯ

Тип оголошення   
Категорія
Короткий опис
Ціна (в гривнях)
E-mail (для зв'язку)
Телефон (для зв'язку)
Область України
Місто
Фото (якщо є) +
Додаткові опції ⇓
Повний опис
Термін розміщення
Обмін (?)
Опт (?)
Відео (лінк на відео)
Сайт (лінк на сайт)
S.E.O.-опції ⇓
Короткий опис (?) текст  лінк
Повний опис (?) текст  лінк

BOARD.LVIV.UA ® 2024     Всі права захищені       Відповідальність за зміст розміщених матеріалів несе рекламодавець.