ОГОЛОШЕННЯ   В   УКРАЇНІ
Реклама на сайтi, пишить на ivu@ukr.net
  CLASSIFIEDS   IN   UKRAINE
Реклама на сайтi, пишить на ivu@ukr.net
ГОЛОВНА СТОРІНКА

ПРАВИЛА
❤ ЖIНОЧИЙ ПОРАДНИК ❤
КАТАЛОГ ДОШОК
РЕКЛАМА

ДОДАТИ ОГОЛОШЕННЯ
< >• new
< >• Безпека
< >• Вікна
< >• Взуття
< >• Живопис
< >• Зброя
< >• Зв'язок
< >• Картини
< >• Меблі
< >• Метали
< >• Одяг
< >• Освіта
< >• Реклама
< >• Спорт
< >• Туризм
< >• Холст
< >• магія
< >• посуда

Ворожіння Рівне. Любовний приворот Рівне. Зняття порчi та пристріту.

Застрягли в низці проблем і не бачите виходу? Постійні невдачі, борги, безгрошів'я, вороги і конкуренти, розлад у стосунках або втрата коханої людини? Навіть якщо ваша сім'я на межі руйнування, не варто впадати у відчай - рішення є!

Я, досвідчений фахівець у магічних практиках, допоможу вам повернути гармонію та щастя у ваше життя. За допомогою потужних ритуалів і обрядів, проведених особисто і дистанційно, я допоможу вам впоратися з будь-якими життєвими труднощами.

Мої послуги включають:

- Любовна магія: Проведу різноманітні привороти, включно з прив'язкою на кохання і приворотом за фото. Поверну кохану людину, відновлю стосунки, допоможу створити міцний союз.

- Зняття негативу: Приберу порчу, пристріт, родове прокляття і будь-який інший негатив. Захищу вас від чаклунства, темної магії і злих змов.

- Ритуали на удачу і гроші: Проведу обряди на залучення фінансового благополуччя, успіх у справах, удачу в бізнесі та продаж нерухомості.

- Сімейні обряди: Допоможу позбутися суперниці або суперника, зупиню зради, зніму привороти і поверну чоловіка в сім'ю. Обряди на швидке заміжжя і сімейне щастя.

- Розв'язання особистих проблем: Позбавлю залежності, допоможу в боротьбі з безпліддям, проведу очисні ритуали і зніму вінець безшлюбності.

- Пророкування майбутнього: Ворожіння на картах Таро і рунах, допомога в ухваленні правильних рішень, перегляд майбутніх подій.

Кожен ритуал і обряд проводиться до повного досягнення результату, з індивідуальним підходом до вашої ситуації. Роботу веду особисто і дистанційно, тому допомога доступна з будь-якої точки світу.

Не відкладайте вирішення своїх проблем! Телефонуйте за номером +38-067-990-02-01 або пишіть на Viber, і ми разом змінимо вашу долю на краще.

1 грн.Ціна:

Рівненська обл., м. РівнеАдреса:
+38-067-990-02-01Телефон:
2024-09-10 19:27Дата розміщення:
СТАТИСТИКА
4Всього переглядів:
1За останні 60 хв:
1За сьогодні:
Ворожіння Рівне. Любовний приворот Рівне. Зняття порчi та пристріту.Застрягли в низці проблем і не бачите виходу? Постійні невдачі, борги, безгрошів'я, вороги і конкуренти, розлад у стосунках або втрата коханої людини? Навіть якщо ваша сім'я на межі руйнування, не варто впадати у відчай - рішення є!Я, досвідчений фахівець у магічних практиках, допоможу вам повернути гармонію та щастя у ваше життя. За допомогою потужних ритуалів і обрядів, проведених особисто і дистанційно, я допоможу вам впоратися з будь-якими життєвими труднощами.Мої послуги включають:- Любовна магія: Проведу різноманітні привороти, включно з прив'язкою на кохання і приворотом за фото. Поверну кохану людину, відновлю стосунки, допоможу створити міцний союз.- Зняття негативу: Приберу порчу, пристріт, родове прокляття і будь-який інший негатив. Захищу вас від чаклунства, темної магії і злих змов.- Ритуали на удачу і гроші: Проведу обряди на залучення фінансового благополуччя, успіх у справах, удачу в бізнесі та продаж нерухомості.- Сімейні обряди: Допоможу позбутися суперниці або суперника, зупиню зради, зніму привороти і поверну чоловіка в сім'ю. Обряди на швидке заміжжя і сімейне щастя.- Розв'язання особистих проблем: Позбавлю залежності, допоможу в боротьбі з безпліддям, проведу очисні ритуали і зніму вінець безшлюбності.- Пророкування майбутнього: Ворожіння на картах Таро і рунах, допомога в ухваленні правильних рішень, перегляд майбутніх подій.Кожен ритуал і обряд проводиться до повного досягнення результату, з індивідуальним підходом до вашої ситуації. Роботу веду особисто і дистанційно, тому допомога доступна з будь-якої точки світу.Не відкладайте вирішення своїх проблем! Телефонуйте за номером +38-067-990-02-01 або пишіть на Viber, і ми разом змінимо вашу долю на краще.

Коментарі (0)
Задати запитання по темі:
Ворожіння Рівне. Любовний приворот Рівне. Зняття порчi та пристріту.Застрягли в низці проблем і не...
Ім'я
E-mail (?)
Будь-які вісім цифр (?)
Текст повідомлення

РОЗМІСТИТИ ОГОЛОШЕННЯ

Тип оголошення   
Категорія
Короткий опис
Ціна (в гривнях)
E-mail (для зв'язку)
Телефон (для зв'язку)
Область України
Місто
Фото (якщо є) +
Додаткові опції ⇓
Повний опис
Термін розміщення
Обмін (?)
Опт (?)
Відео (лінк на відео)
Сайт (лінк на сайт)
S.E.O.-опції ⇓
Короткий опис (?) текст  лінк
Повний опис (?) текст  лінк

BOARD.LVIV.UA ® 2024     Всі права захищені       Відповідальність за зміст розміщених матеріалів несе рекламодавець.